sarcina si bolile autoimune

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Anticorpi nucleari am sai repate in alta parte iara fenotipare limfociatre am sa le repet la ei ca in alta parte nu s eface. DA este bine Goldi credema ma-m saturat toate analizele buna toate bune embrionasi de calitate toate cele bune numai esecuri am cu toate cele bune nu mai stiu ce sa mai cred.

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Din tot ce am vazut pe forum, trebuie perseverat pana la un moment dat cand pici pe o luna buna, tratament potrivit si Doamne-Doamne cu chef de cadouri ...
O sa vina si vremea ta, cu siguranta !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Goldi Dumenzeu stie ce va fi cu mine sa te auda DD sa fim toate gravidute cat de curand posibil .

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mihaele... ieri promiteai ca te lasi de fumat ... scot buricoasele (majoretele).. ??.. bag si text de felicitare ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Da Georgica ma-m lasat cel putin rezist pana acum bebe este mult mai important

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bravoooooooo ...excelent ....... asta este pretul pe care il platesti ca bb sa vina ..si acum chiar vine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
tare interesant site-ul indicat de tine pe probleme de imunologie.
danny
nu stii in Cluj se face si analiza Imunofenotipare Limfocitare , eu sunt din Sibiu si nici un laborator nu o face.Daca s-ar face la Cluj as da o fuga , imi e mai aproape decat Bucurestiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

danny
acum am vazut ca mi-ai raspuns referitor la fenotipare si mi-ai spus sa dau tel la lab de genetica de la gine 1.Nu stii cumva un numar de telefon sau spune-mi mai exact unde este acest laborator ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Fetelor, am facut putina ordine.cele care doresc sa apara pe prima pag, spuneti-mi.si care aveti un diagnostic, etc.deasemenea, astept sugestii.
multumesc Avalon si miki pt ajutor.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hey, salutare!
offtopic:Danny1, te-am ratat weekendul asta, am fost in Cluj dar n-am avut acces la net, ca iti scriam, poate reuseam sa ne vedem.

Eu mi-am comandat Acid Alfa Lipoic de pe un site, maine o sa il am sa citesc intreg prospectul. Daca sunt informatii in plus fata de cele citite pe net, o sa vi-l scanez sa cititi si voi. Din pacate e destul de scump si o cutie iti ajunge doar pentru jumatate de luna iar tratamentul trebuie facut minim 3 luni. Dar o sa incerc sa ma tin de el, sunt curioasa ce se intampla cu anticorpii aia.

Danny, n-ar fi rau sa facem o listuta cu fetele de la acest topic si diagnosticele lor...titlul topic-ului este destul de general si, cum stim, bolile autoimune sunt variate si cu moduri diferite de a afecta fertilitatea. Asta daca sunt si fetele de acord, desigur.
Si apropo de autoimune...tocmai mi-am scos o masea si urmeaza sa mai scot 2 peste 2 saptamani. Asta inseamna ca au bagat doctorii in mine anestezic (nu xilina, ca sunt alergica la ea), dexametazona si Augmentin...toate intravenos. Oare "cocktail"-urile astea afecteaza bolile autoimune??? Adica...le pot agrava???

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput