sarcina si bolile autoimune
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
danny1.. m-ai facut sa rad cu experimentul pe tine
.. hai ca ne deschidem club ..ca si io am facut experiment pe mine cand am luat flavin ..pana m-am lamurit ca e ok , deja luasem 1 sapt .. ![]()
sa ne ti la curent cu noutatile ... stii ce te mai rog , cand ai vreme .. poate trece pe prima pagina .. in primul tau post , toate link-urile pe care le-am postat noi toate de-alungul si latul
topicului ..ce zici .. poate mai ajuta si alte fete
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
goldi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 mno, bine ca ati zis ce stiati despre wob.eu nu stiam astea.de acea ma feresc sa recomand.eu iau, gata.acu, mai e ceva ce iau, studiati si voi, poate va e de folos:extract glicerinic din amenti de mesteacan pufos.e pt usor hipotiroidism si altele. mara,am fost la carmen georgesc, la clinica de pe motilor, parca asta ii e si numele.stai ca o sa caut si revin.la ce ginecolog mergi?ma bate gandul pt inca o consultatie....si am pe cineva in gand.si ieri am hotarat s afac un experiment pe mine.voi lua IGIV.si dupa voi reface an de anticorpi.daca are efect, veti afla.de crapat, n-oi crapa.sa stiu o treaba.ori eu, ori ei. mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans |
Ma bag si eu, dar tu la ce produs te-ai hotarat ? Si pe cine convingi sa ti-l faca ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mara72 spune:
danny pai ma duc sa ii fac si io o vizita d/nei carmen georgescu ca eu am fost pina acum la ana valea da inca o parere nu strica deloc.La ginecolog ma duc la romeo micu, cu el am facut si cele 3fiv dar cind vine vorba de tiroida mea imi spune doar sa o tin sub control cu eutirox si sa il vizitez pe endocrinolog. Desi eu am o banuiala ca esecurile se datoreaza problemelor endocrinologice, cel putin in mare parte. Si citind tot ce scriu fetele pe aici incep sa fiu din ce in ce mai sigura de lucrul asta.
Si daca-i vorba de vreun club, de facut experimente cu naturiste ma bag si eu ![]()
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon da, miki- anticorpii pot impiedica sarcina sa se instaleze sau pot ataca embrionul oprindu-l din evolutie, asta se intampla pana sapt 8 de sarcina- si mai vezi ca daca s-a constatat la varsta de 8 sapt ca s-a oprit din evolutie nu inseamna neaparat ca embrionul ajunsese la acel stadiu, tu parca nu ai apucat sa-i vezi activitatea cardiaca, nu?... daca ai ecografia si imi spui dimensiunea embrionului iti spun ce varsta avea cand s-a oprit... eu am fost la 9 sapt , avea 16 mm ca dimensiune si corespunea la 8 sapt si 2 zile, deci atunci s-a oprit. |
-La 6 s si 3 z i-am auzit inimioara.
-la 9 s si 2 z
"sac embrionar fixat fundic corespunzator unei sarcini de 7-8 s cu embrion vizualizabil fara pulsatie embrionara detectabila-- in obs: sarcina oprita din evolutie in urma cu aprox o sapt" nu mi se dau mm
-urmatoarea zi am repetat eco, un 4 D, si pe buletinul de anal scrie:
"sac gestationa IU, in care se vizualizeaza un singur embrion, de 8 saptamani (dupa CRL=13mm),fara semne de dilacerare, la care nu se vizualizeaza activitate cardiaca.
LA in cantitate mica
sac trofoblastic , cu grosime si contur neregulate
col inchis
ovare cu aspect normal
nu se vizualizeaza corp galben activ
Douglas liber"
Deci 7-8 s a avut cand s-a oprit din evolutie.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Cand am fost la explicitarea analizei - a doua oara, ca prima data nu m-a primit in afara programului ! desi era o dolce vita prin laborator, era cam dimineata, la cafea, am ajuns iar prea devreme si am stat o juma de ora pe hol , rabdatoare, caci imi va da raspunsul la toate neclaritatile mele. Mai ales ca Mihaele era incantata de dl dr, am zis sa nu ratez momentul. Care moment a constat in citirea buletinului de analiza si repetarea pe larg ca totul este relativ, ca este posibil ca peste o saptamana sa am alte valori, ca nu se stie daca la nivel uterin lucrurile stau tot la fel, etc si la final ca se gandesc sa inceapa sa studieze si ei problema pt ca au multe cereri de fenotipare. Am iesit Fulga.
Chiar ma gandeam ca sunt grea de cap, ca nu am inteles pana la urma nimic. 
Realitatea este ca este un domeniu nou si sensibil si e mai bine sa nu ti se spuna decat lucruri certificate, decat presupuneri.
Peste cativa ani cu siguranta altfel vor sta lucrurile. Din pacate eu nu mai pot astepta.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mihaele spune:
Goldi draga mea asa este eu am facut rpima analiza la ei fenotipare limfovitare si cand ma mers la domnul dr sa ma lamureasca mia recomandat s afac si anticorpi nucleari si dupa ce am avut rezulattele am fost iara la el in care ce sa spun ma-m dus bou si am plecat vaca. Ma bate gandul sa ma duc sa repet analizele dar ma-m saturat sa dau cu bani aiurea mai ale ca mai vreau sa mai fac un fiv si ne trebuiesc bani .Nu stiu ce sa fac. Mia zis doctorul cand lam intrebat despre imunodificit umoral central mai zis ca nu este nimic doar ca racesc foarte repede de unde la mien este invers nu stiu daca daca racesc de 2 ori pe an siatrnci foarte putin.
Puisori dragalasi
goldi spune:
ma bucur ca nu sunt singura ![]()
Ai repetat hormonalele ? Cum a iesit progesteronul ?
mihaele spune:
Am repetat doar progesteronul zi 2 valoare 0.5 in rest nu am mai facut nicio analiza ma-m saturat sa fac analize. Am sa merg sa fac IgG si paote am sa mai repat anticorpi nucleari sa vedem paote nenea dr sa mai documentat de cand am fost eu ultima oara la el anul trecut.
Puisori dragalasi
goldi spune:
Inseamna ca ti-a iesit bine valoarea. Cred ca ai mai scapat de ceva, ma refer la povestea cu fereastra de implantare.
De ce nu repeti analiza in alta parte ?

Amira, premiata cu argint la concursul de dans