sarcina si bolile autoimune
Raspunsuri - Pagina 12
iepumic spune:
anabel,
nici vorba sa ma supar, stai linistita. Tocmai de aceea suntem aici, sa impartasim experiente, chiar si negative. Eu nu am mare incredere in medici din multe motive si de aceea citesc de cate ori am timp pe net cat mai multe informatii. Practic eu cand merg la dr. cam stiu la ce raspuns sa ma astept. Daca nu e cel scontat, atunci imi dau seama daca dr. e pe langa problema sau stie ce vorbeste. Cred ca ma mai duc la dr. doar ca sa imi confirme ce stiu deja si ca sa nu fac tratamente de capul meu, totusi. Desi la cate tratamente aiurea date de medici am facut...probabil nici nu ar mai conta.
georgia_c, multumim!!!!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
danny1 spune:
tuturor harnicutelor.un lucru e cert.problemele tiroidei, oricare ar fi ele dau probleme cu sarcina.din cate am citit in zilele mele bune cand lua foc netu de cat il frunzaream.hipos i hiper dau malformatii fetale daca sarcina rezista fara tratament pana la final.la fel mi-a spus si doctorita.dar cu tratament va fi ok.da, tiroida bulverseaza ovulatia.va recomand trat naturiste.cu tiroida prastie, fara ovulatie cica, cu branca ursului, napraznic si cretisoara am ramas insarcinata la doar o luna si jumatate de tratament.aaa si juma de novotyrral.asta desi hormonii tiroidieni erau ok, dar aveam fff multi anticorpi anti-tiroida.acum de cand am descoperit si MTHFR si iau B-euri, ovulatia e si mai evidenta.adica mucus, dureri usoare.astea toate denota o activitate hormonala normala.nu au cum sa strice aceste B-euri.aaaa am scris si pe celalalt forum:exista 2 imunoregulatoare nat :wobenzim, celal nume imi scapa.vi le recomanda.eu le iau la recom medicului.
o mie de pupici.
ps:cum se salveaza semnatura sa nu o mai scriu de fiecare data?
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
OneFineDay spune:
Ahhhh fetelor!!! daca ati stii voi cat de importante sunteti! aici intr-un colt de lume stau si eu si va citesc- si voi sunteti singura mea speranta. Voi ma invatati TOT despre ATPO. Va Multumesc din suflet! 

cu mult mult drag
luck spune:
OneFineDay
sper ca ai intrat si la subiectul "Cauzele opririi din evolutie..." deschis de miki-miki , pt ca acolo , acum se discuta despre problema anticorpilor , acolo poti sa ceri un sfat despre injectiile IVIG de care ziceai , si despre tratam cu eutyrox , daca sa incepi sau nu.
georgia_c spune:
salutare
am ajuns azi la medicul endocrinolog...am mers mai mult pt ca pot face analizele gratis , fiind abonata .. so am intrebat un lucru pe care il mai auzisem si de la corina neamtu , o drita din ce am citit eu , destul de buna pe endocrinologie ... so , atpo nu da infertilitate
mi s-a explicat ca este un marker , care odata marit , nu prea mai scade cu nici un tratament ; mi s-a spus asa , daca tsh-ul este ok si atpo nu , treaba e buna , in sensul ca se poate ramane graviduta linistit .. sub urmarire medicala sarcina ajunge la termen ; daca insa tsh-ul nu este ok , stim cu toatele ca treaba nu este buna , si atpo-ul marit vine sa arate ca glanda este atacata printr-un numar tot mai mare de anticorpi
concluzia: neaparat tsh -ul trebuie sa stea in intervalul normal
acum.. mi-am cerut trimitere pt refacerea tuturor analizelor specifice ... vedem cum ies si tragem atunci concluzii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
luck spune:
georgia
endocrinologul iti poate da sa faci analizele gratis , ma refer la tsh,ft3,ft4?
Cand spui ca tsh-ul trebuie sa fie neaparat in limite este ok si daca el este tinut in limite prin tratament cu eutyrox?
Spune-mi te rog nu ai facut fiv la Szeged in Ungaria?
iepumic spune:
Neata.
georgia, unde ai tu abonam, la Medicover? Ca si eu merg la al doilea endocrinolog pt analize gratis. Te-am intrebat ca poate imi spui si mie la ce medic ai mers. Din cate stiu si eu, cam asa este...TSHul pune bete in roate, nu ATPO-ul propriu-zis. DAR (exista un "dar") totusi ATPO marit poate indica un raspuns imunitar anormal si sugereaza posibilitatea existentei si altor probleme autoimune. De ex. mie mi-a recomandat medicul sa fac si anticorpii anti-spermatici. Inca nu i-am facut dar trebuie, ca deja aman de vreo 3 luni.
OneFineDay, alta sansa nu avem, trebuie sa fim unite!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
miki-miki spune:
Fetelor
am descoperit un produs naturist imunomodulator
Acid Alpha Lipoic cu biotina www.clubafaceri.ro/director/stand/22957/208638/Alpha Lipoic Sustain 300.html" target="_blank"> acest produs.
Uitati ce scrie in prospect :
"imunomodulator: se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, ciroza biliara primara) dar si in stari cu deficit de imunitate "
Cred ca e f bine sa-l luati cu cel putin 3 luni inainte de a ramane insarcinate ( asa se recomanda de ob tratam naturiste).
Danny
votat subiect. Ar fi bine sa salvezi ac produs pe prima pagina.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
georgia_c spune:
miki
iepumic ..stai ca nu inteleg ..cum adica unde am abonament la medicover ? ca ma pierdusi .. eu merg la orice medicover , de altfel nu m-am programat la o drita anume , caci interesul meu nu este musai consultul ci mai degraba analizele ..daca insa vrei iti pot spune numele doctoritei (imi dai un PM)
spuneam intr-un post (nu retin exact daca pe topicul asta ) , ca da , se poate ca unui pacient cu o boala autoimuna sa i se declanseze si o alta boala autoimuna .. dar nu neaparat ....de altefel mie mi se pare o chestie logica
medicina alopata merge la efect , nu la cauza ; din pacate nu reusesc nici acum dupa 4 ani sa-mi spuna clar , uite asta ti-a declanat tie sclerodermia; singurul lucru cert este ca s-a declansat pe fondul unei imunitati scazute , si eu am incercat in acesti ani sa tratez cauza in primul rand , asta ca sa nu mai am surpriza , sa mi se mai declanseze si o alta autoimuna , avand deja disponibilitate (exact ce spuneam ca imi pare logic-daca deja ai sistemul imunitar slabit , oricand poti face o recadere cu declansarea altei boli) ..concret ce am facut eu?.. in primul rand , un lucru pe care il recomand cu cea mai mare caldura tuturor persoanelor cu asa probleme ...schimbati alimentatia.. nu mezel , nu prajit , nu dulce , nu fast food , nu cocaraie(patiserie), nu fumat ..daca nu alimentam cu toxine organismul , el nu se slabeste , ca atare il pastram macar , pe cat posibil la starea initiala , daca nu-l putem imbunatati .. .. io am renuntat aproape complet la unele , insa cu dulcele e o veche si amara lupta
luck, zanika eu sunt abonata cu munca la un centru medical , si in baza unui abonament anual , nu se platesc anumite analize ..so ma duc la ei la consult la un endocrinolog si cu trimitere in dinti de la ei fac analizele gratis
nu , nu am facut inca fiv la szeged , noi ne stim
, cu mine vorbeai cand erai dupa penultimul ET (eu sunt cea inseminata); am amanat un picut din mai multe motive , unul e caldura care se anunta si altul este teama ca eu chiar as putea sa am ceva probleme de cuagulare a sangelui si nu vreau sa plec la drum cu lectiile nefacute
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
iepumic spune:
georgia, cred ca ai ratat o virgula
. Te intrebam unde ai abonament, la ce clinica, adica la Medicover sau alta? (Sanador etc). So, daca poti sa-mi spui si mie numele dr. la care ai fost la ei. Ca eu merg acolo la o tanti dar nu imi place de ea absolut deloc. Chiar daca, ca si tine, merg numai pt analize si a doua opinie, totusi incerc sa merg mereu la aceeasi...ca deh, stii cum e cu endocrinologia.
Ai dreptate cu imunitatea, mie si la medicina muncii mi-au iesit niste makeri imunologici modificati. In plus am predispozitie la alergii si veruci, stiu de mult timp ca stau prost cu imunitatea. Am facut tratament cu Isoprinosine la un moment dat dar nu am vazut nici o imbunatatire. Iar cu alimentatia...incerc dar nu-mi iese 100%. Si mai e un aspect foarte important: odihna. Ei, la asta eu sunt restanta pe linie.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007