sarcina si bolile autoimune

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

iepumic.. ptiu .. mama ei de comunicare scrisa .. scapai virgula.. medicover merg la nadia popa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Nu-i bai . Ma gandeam eu ca la ea mergi. Eu nu am reusit sa ma programez la dumneaei, era disponibila abia peste 1 luna asa ca m-am dus la cine am apucat...dar ti-am zis ca nu imi place, e o tipa pana in 40 de ani foarte acra, care ma trateaza ca pe un copil de gradinita si se contrazice singura de la o data la alta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Avalon pentru
faptul ca are rabdare sa ne raspunda la multele framantari pe care le avem . Felicitari din suflet draga mea , esti un exemplu pentru noi toate.
Am sa spun si aici povestea mea pe scurt
In urma cu 14 ani , o sarcina oprita din evolutie la 10 saptamani.
De atunci nu am mai ramas insarcinata. Cu sotul meu de acum nimic....in 13 ani...nimic.
Am inceput investigatiile si diagnosticele de tot rahatul au inceput sa curga.....
Probleme cu plamanii : bronsectazii bilaterale si un micronodul situat specific TBC,endometrioza , uter septat , tiroida autoimuna , alergii( imi apareau pe degete niste pete rosii , dureroase care mancau al naibi) iar acum , ceea ce la un moment dat mi-a pus capac PAP 3 +HPV 16. Deci eu de 2 ani ma tot straduiesc sa intru la FIV...
Dupa cum se vede sunt varza cu sistemul imunitar .
De doua luni am inceput sa iau Viusid .Au scris despre el fetele de la subiectu endometrioza , va sfatuiesc sa cititi si despre el , poate va este de folos.
Georgic dragVa citesc cu ochii si sufletul , va multumesc ca existati si va rog nu radeti de mine , dar eu continui sa sper ca intro zi totul se va rezolva.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

lucuta , cum sa rada cineva de tine ..aici nu radem una de alta micuta mea , ne ajutam cat putem , ne sprijinim , si ne incurajam cand e cazul

incerca sa intaresti cumva sistemul imunitar ; io mai am
un gand care nu-mi da pace .. si anume .. este greu sa cladesti ceva bun pe ceva care nu merge ..ca sa ma fac inteleasca ...cred ca rezultate mult mai bune am avea daca am reusi sa indepartam toxinele din organism si abia apoi sa o luam cu o alimetatie , odihna , sport , stil de viata sanatos ... altfel ..e cam schioapa treaba

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

georgiaeu nu stiu daca am inteles bine ce a zis med tau.imunitatea, nu da ea chiar ea, infertilitate.dar, asa cum zicea art acela postat si aici si la celalalt topic, cand ousorul vrea sa se cuibaresca in uterul nostru, cand are nevoie de papa din sangele noatru, noi ii dam gloante.caci plecand de la aceasta anomalie cand organismul nu-si mai recunoaste propriile tesuturi, exista posib sa nu "rec" nici sarcina.adica s-o identifice ca pe un corp strain.art explica f bine.dar sunt termeni care ma depasesc.concl e ca ramai, dar poti pierde.unele femei au putut duce sarcina la capat, antic au scazut.altele, au pierdut.eu am pierdut.cu TSH bun, cu toti hormonii buni.referitorl aurmarirea sarcinii.cum adica?ca eu am fost de 2 ori pe sapt la med, am luat med si degeaba.eu am descoperit antic in timpul sarcinii si la fel a spus endo ca nu afecteaza.nu...(o injuratura).gine a spus ca afecteaza.la greu.acu, stiind ce am nu m-as arunca fara trat.nu exista urmarire post fertilizare.in sf.eu am o impresie, dar ma abtin.
AJUTOR:cum salvez pe prima pag?si semnatura?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

te loghezi cu parola ta, Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci mami de [ ispita ] Amira, premiata cu argint la concursul de dans[ :D ] (dupa ce scoti spatiile dintre parantezele drepte)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui luca2008

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Avalon pentru
faptul ca are rabdare sa ne raspunda la multele framantari pe care le avem . Felicitari din suflet draga mea , esti un exemplu pentru noi toate.

”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent Peale

Doamne ajuta!

Multumesc mult pentru felicitari! Stai pe aici prin preajma si poate gasim solutii impreuna. Imi place motto-ul tau...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

georgia
daaaaaaaaaa , acum imi aduc aminte ca faceai intradevar inseminare , deci tu esti , banuiam eu !!!
danny
ne poti spune ceva de WOBENZIM-ul si celalalt medicament pe care nu ti-l mai aminteai ca denumire- imunoregulatoare naturale am inteles ca sunt ?
Avalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Citat:
citat din mesajul lui danny1

te loghezi cu parola ta, Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci mami de [ ispita ] Amira, premiata cu argint la concursul de dans[ :D ] (dupa ce scoti spatiile dintre parantezele drepte)

Danny intreba cum salveaza pe prima pagina, semnatura are deja.
Danny tb sa fii logata si deasupra primului mesaj postat de tine vezi o coala si un creion dai click pe el si te va lasa sa editezi mesajul. Pt a ascunde un link bagi formula [url= "....."]****[/url]
In loc de ..... pui link-ul si in loc de **** scrii ce vrei tu , ce reprezinta link-ul . Dupa = din formula nu se pune spatiu cum am pus eu acum, l-am pus pt ca dc nu-l puneam nu vedeai formula.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

danny1
desi darul meu de a explica tinde spre 0, voi incerca sa ma fac cat pot io de bine inteleasa
am vazut ca tu ai hashimoto , si eu am ; bunnn pana aici toate "bune"; eu am plecat la drum cu 2 intrebari
1.ce imi da infertilitatea(caci eu nu am ramas niciodata) , adica impiedica embrionul sa se implanteze
2.daca am sansa sa se implanteze , oare datorita bolilor mele (H si sclerodermie nu pot pierde sarcina ?)

si uite asa am plecat pe firul apei ..am intrebat mai multi medici endocrinologi (unul se zice ca f bun -corina neamtu ) care mi-au spus acelasi lucru , TSH neaparat bun inainte de obtinerea sarcinii si in timpul ei , iar atpo in principiu este un marker care iti arata ca ai in organism o boala autoimune si nu te impiedica sau sa puna sarcina in pericol( aici mai cercetez , mai studiez , si in acelasi spirit voi mai cere o parere a unei alte endocrinoloage fff bine cotata in bucuresti , vedem ce zice ...cand aflu va spun)
bunnn ..daca totusi glanda este "tinuta" in frau , de ce nu raman , si daca raman pot oare sa pierd ?.. raspuns da .. urat raspuns dar adevarat..da pt ca de obicei bolile astea autoimune dezvolta niste anticorpi anti organism , exact ce ziceai si tu (ca sa nu mai spun ca poate printr-un dezechilibru sa genereze si alte boli autoimune-cazul meu-care am sclerodermie -o alta autoimuna)..
so , se poate sa nu lasa outul sa se implanteze , sau daca il "tolereaza" o perioada , apoi il poate "rejecta"..ei si acum vine partea de finete ...care sunt acei anticorpi care genereaza acest lucru ???
asta incerc eu sa fac acum ..sa depistez care sunt cazuele pt care nu raman , si sa ma feresc de efectul nefericit -pierdere sarcina- daca totusi as reusi cu un fiv
am sa postez un link , explicat f simplist , ce face referire atat la implantare cat si la "tolerarea" sarcinii de catre organism
(miki , poate ti-a scapat .. greu de crezut insa )

infertilitate.ro/imunologice.htm puneti voi www in fata )

Albert Einstein

Mergi la inceput