*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Serj spune:
Buna!
tot eu .... ca daca tot nu ajung sa mi astern toate ideile, scriu in mai multe etape.
Pentru Mihaser , ca mereu aminteste de noi...
Am reusit sa vad si cativa ghiocei, care mai de care mai frumosi!
Am admirat fetitele care au codite, ca Ambra le vrea, dar in 5 min. si le scoate.
Andreea, si Ambra doarme tot in patutul mic, si nu cred ca vrea sa-l cedeze... poate la vara, sa o ademenesc...
deocamdata are simtul prprietatii foarte dezvoltat , "patu'mio", "mamma mia", "Sergio mio"... toti suntem ai ei
LAura Ioana, multumesc. Am vazut si frumusetea ta de fata, si iti doresc sa va bucure sa fie sanatoasa, si... poate intr-o zi sa-i dati o surioara sau un fratior.
Elvie, de multe ori m-ai facut sa zambesc la mesajele tale
Am admirat-o pe Lara, este o scumpa. Voi ce ati facut? ati plecat?
Delia, te simti mai bine acum? si eu vreau sa vin in iunie in ro, cand iau vacanta copiii.
ma opresc aici, si trimit pana nu dispare iar...
va doresc wk placut cu mult soare
cristina + i miei tesorini
Delia21 spune:
SERJ,tare frumoase sunt pozele cu voi.Asa visez si eu sa am 3 muschetari,...care ar putea fi si 4,...visez din nou cu ochii deschisi cum imi place mie.Poate totusi vor deveni realitate intr-o zi aceste vise,trebuie sa gandim pozitiv,nu imi dau voie altfel.Cat timp are acum mezina Aurora?Ti-am mai zis ca-mi place enorm numele ei.Sergio pare tare mandru de surioara lui,a crescut,...nu mai arata ca un bebe,e baiat mare deja.Cati ani are el acum?Iar ghioceaua care acus implineste si ea 3 ani seamana binisor cu nepoata mea Giulia din Romania.eu nu cred ca vom ajunge in tara anul asta,...poate de sarbatorile de iarna in cel mai bun caz si daca ne-om redresa cu finantele pana atunci,...caci la noi economia e in cadere libera,...parca mi-e si teama sa mai deschid televizorul,...la cate vesti de speriat se aud.dar sa gandim pozitiv,...
Irina,mersi tare mult pentru informatii!maica-mea s-a speriat cand i-am zis de injectii in gingie,...poate se mai obisnuieste cu ideea pana ajunge ea acasa in Ro in iunieCatrinel,am plans ieri de m-am uscat,...de m-au durut ochii,...si nu cred ca mai am puterea sa mai pun intrebari,cel putin nu pentru o vreme.Efectiv,...ma doare sufletul pentru biata mamica,...eu nu as ramane cu mintile intregi,...dar nici nu mai vreau sa vorbesc despre asta,...caci doare prea mult,sincer.si uite asa mi-am dat seama ,...ma repet,.....ca pe unii i incearca dumnezeu parca prea tare.Am ajuns ieri la dentist,....si am aflat cat ma va costa ca sa-mi repar imagiea,....Si vreau si eu sa urez la toate frumoasele de pe acum un 8 Martie fericit si sa fiti iubite!
alinaalex spune:
DELIA, acuma am citit...offf Doamne....imi pare asa de rau ca s-a dus samburel si n-a fost sa fie nici de data asta....dar tu esti o luptatoare si sigur vei reusi pana la urma pt. ca stiu cat de mult iti mai doresti!
vai ce tragedie cu baietelul acela saracul...groaznic!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
MARI, am vazut pozele, ce mare si frumoasa s-a facut Teo a ta!!!! si ce par lung are! o adevarata domnisoara!
SERJ, ma bucur f. mult ca ne-a scris, ne era dor de voi, fug repede sa vad pozele!
LA MULTI ANI lui SERGIO, cu multa sanatate, fericire si impliniri!
Fetelor, LA MULTI ANI pt. maine, 8 MARTIE!!!
sa aveti parte de tot binele din lume!
pozele noastre
Irina71 spune:
La multi ani, Vivian de Ile !
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa toata viata !
Serj, multumesc pentru poze, m-au uns la suflet ! Sunteti superbi, aveti o familie cu adevarat ca o comoara !
Imi place in mod deosebit aia cu toti 3 copiii pe canapea ... dar si aia cu toti 5 in excursie .... de pus in rama !
Iar tu arati extraordinar, ai slabit sau mi se pare ? Eu dupa 3 cezariene cred ca as fi cat Rusia ....
Noe, frumusica foc Bia cu codite !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
alinaalex spune:
SERJ, am vizionat pozele, ce frumosi copii ai, mezina e o scumpa, Sergio a crescut, Ambra e mare si ea, frumoasa, cel mai mult imi place ultima poza, in care apar toti 3 pe canapea
Se vede ca sunteti o familie fericita si implinita!
AILEANA si BIUTA, ma bucur ca ai scris, bine ati revenit!
IRINA, am vazut si pozele voastre cu aniversarea lui Andrei , ce mare s-a facut (oricum el era mare, apropo cate kg are acum?), ce mai, cavaler!
DELIA, wow, si eu mai patesc dintr-astea, gen capuri in gura, picioare peste fata, coate, etc (din partea lui Marc nu a sotului )de ma mir cum de nu-s toata vanata...
pozele noastre
alinaalex spune:
VIVIAN (ILE)!!!
multa fericire, sanatate si noroc!
pozele noastre
ciuf spune:
Dragele mele doamne, mamici, sa aveti parte de o zi cat mai frumos sarbatorita. Sa fiti niste rasfatate de sotii vostri si de copilasi!
La multi ani!
Ileana, sa va traiasca Viv si sa va aduca multe-multe bucurii si impliniri!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
nshiro spune:
LA MULTI ANI Vivian si toate mamicile sa aveti o primavara superba!
Serj sa iti traisca copilasii si multumim ca ne-ai pus poze. Sunteti foarte frumosi, in special tu arati extraordinar! Micuta Aurora nu prea seamana cu Ambra, nu-i asa?
Aileana 20 de kg?! Wow!!! poze nu ne pui?
mihaser spune:
Neata!
Am ajuns la socrii! am condus si eu intre Craiova si Turnu Magurele! ...Pe Luca nu l-am vazut prin Craiova...cred ca l-as fi recunoscut! Insa eu cred cu prisosinta in ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!
Delia imi pare nespus de rau ptr vestile proaste! M-am gandit mult la tine si speram sa treceti cu bine peste raceala, dar uite ca nu a fost sa fie...Nu-mi fac griji ptr ca te stiu mai puternica decat toate ghiocicile la un loc si sunt convinsa ca iti vei tine printesa in brate intr-un an doi. Bafta la scoala!
Cristina si eu va si va doresc la multi ani ptr Sergio cavalerul. Multumim ptr poze! Eu mi-am salvat linkul vostru pe calculator
Noe ce faina e Bia pe toace!
Andreea am vazut pe Thea salvamara...e super cu costumasul pe bleu!
Irina Andreiut e super! A crescut mare si frumos! El are prieteni la Constanta?
Vivian! Sa cresti mare si sa te bucuri de surior/fratioara!
Alexandru Florin si David Alexandru! Sa cresteti mari si sanatosi!
Dana sper ca nu ati mai avut pb cu rotavirusul si sper sa vina si bebicu in curand!
Va pup! Revin maine de la buni Ba!
Dedicatione:
"De ziua ta mamico
In dar ti-am adus inima
Si crede-ma mamico
Un dar mai frumos nu se putea"
La multi ani fericiti gasca de mamici!
PS Mi-a adus Cri felicitare facuta de el!