*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Serj spune:
Buna dimineata, si La multi ani mamicilor!!!! sa fiti fericite si alintate azi, dar si in fiecare zi!
Delia, scuze! citisem "ajung in iunie"
Cat priveste minunile mele... acum cativa ani nici nu visam sa ajung la 3 copilasi... acum ca-i am ma simt cu adevarat implinita.Aurora, are 7,5 luni acum. Sergio a facut 7 ani, si... nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul...parca imi pare rau ca trece atat de repede... Sa dea DD sa ajungi sa-ti vezi visul cu ochii!
Iar de criza.... nu ami vorbim... si aci este tare greu, desi guvernul incearca sa minimalizeze situatia...
Irina, multumesc scumpa. Poate ajungem sa ne si vedem intr-o buna zi...
da slabisem, nici eu nu stiu cum... dar, din pacate iarna aduce multe kg in plus
Nshiro, multumesc de aprecieri . Nu, nu seamana. Ambra seamana cu tati, iar Aurora seamana cu mine
astept si eu sa vad poze cu Maria imbracata in principessa Aurora
Mihaser, felicitari de condus. Bravo Cristi pt felicitare!
Alinaalex . intr-o zi, sper sa vad si de la tine o poza cu... macar 2 pitici pe canapea
La multi ani si pentru ghioceii care au implitit 3 anisori, zilele astea.
o zi buna mamici!
cristina + i miei tesorini
nshiro spune:
Delia am uitat sa-ti spun ca m-am ingrozit cand am citit mesajul tau... Si ca ai ramas fara samburel si de colegul lui Rudy. Dar vorba Mihaelei, tu esti mai puternica decat toata ghiocimea la un loc asa ca te asteptam iar aici cu increderea si optimismul tau molipsitor.
Delia21 spune:
Multumesc fetelor.Cum spunea si Miha,imi revin incredibil de repede.Am 29 de ani si imi dau seama ca am timpul de partea mea in multe privinte si asta e cel mai important.Sanatate sa fie caci restul se rezolva pe rand.Iar copiii sa vina sanatosi cand vin,...asta e singura mea cerinta,perfect sanatosi.Asa ca nu ma supar daca mai astept un pic.Si pana atunci ,...sper din toata inima ca in 2010 sa al al 2-lea copilas.
Sa fiti fericite si iubite!
alinaalex spune:
DELIA, asa si trebuie, sa-ti revii f. repede! si cum spui tu, ai tot timpul inainte, iar bb2, 3, 4 vor veni si ei! si eu sunt optimista, am incredere ca o sa vina si la mine intr-o zi, chit ca eu anul asta fac 35 (desi nu-mi vine sa creeed!), io zic ca mai am vreme...
SERJ, si eu asa sper, ca intr-o buna zi sa iti trimit o poza cu 2 copilasi pe canapea - si 3 sa fie, nu m-ar deranja.... Tu ai fost draguta si m-ai incurajat cand am pierdut sarcina
am uitat sa-ti spun, arati f. bine, mi se pare ca ai slabit.
IRINA, ma intrebai la un mom. dat de job, n-am apucat sa-ti raspun, sorry! am renuntat pana la urma, bineinteles de dragul familiei. Chiar am lucrat la ei o perioada si part time si mi-a fost foooarte greu, in sensul ca ajungeam seara tarziu acasa, eram obo tot timpul, plus ii simteam enorm lipsa lui Marc, care a stat mai mult cu tati, buni si cine mai apuca, deci clar pana la urma trebuia sa iau si o femeie. Pe de alta parte, mi-a fost greu sa fac pasul de la actualul job (cum am mai spus, la stat, cam plafonata sunt, e chiar plictisitor, dar programul e lejer) pt. ca am vazut ce e dincolo - enorm de lucru, stat peste program, intr-adevar aveam alte perspective, dar ceea ce-mi ofereau ei cerea enorm de multa munca, adica aproape toata ziua, ceea ce nu-mi pot permite acum, caci asta inseamna sa nu mai fiu pe-acasa decat seara tarziu. Si chiar la un mom. dat am vrut sa fac pasul, dar le-am pus conditii ca nu lucrez mai mult de 8 ore pe zi, plus am negociat niste bani si nu prea le-au convenit. asta e. Intr-un fel imi pare rau ca am renuntat, pe de alta parte ma gandesc ca or mai fi ocazii. Plus, perioada asta de criza a fost unul dintre motive, mi-a fost si un pic de teama, recunosc. Oferta lor a ramas deschisa, deci inca ma mai asteapta daca ma razgandesc...
asa ca mi-am reluat planurile de bb2 si-apoi de-aici incolo ce a fi a fi, noi sa fim sanatosi!
aa, si de la vara vreau sa ma inscriu la a doua facultate, fizica medicala (acum este specializarea asta si la noi in Oradea), caci e un vis mai vechi de-al meu sa fiu fizician si numa bine as ramane in sistemul medical, ca n-as vrea sa plec in alta parte.
Uitati ce am primit de la Marc de 8 martie:
incepand deaici,
plus mi-a cantat "de ziua ta mamico"
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Stefanna spune:
Mamicutelor frumoase, gospodine,vesele, ostenite, tinere si gingase, sper ca ati avut un 8 Martie minunat..io ca intotdeauna dupa ce pleaca trenu din gara vreau sa-l prind.
Da LA MULTI ANI tot va spun si va pupez cu drag!
Catrinel_17 spune:
Hallo!!
Recomand cu caldura Kids’ Disco. A fost super. Am facut o alegere total inspirata de pe Youtube melodii din cartea junglei, etc, dansul ratzustelor (mega succes), limbo rock, twist again, hokey cokey, si am dansat mamici si pitici de numa. A fost excelent.
Evident, poze nu am facut sunt tare ramasa in urma la capitolul poze.
Si am primit loc la gradi care era in topul meu. Sper sa nu ma dezamageasca. Chestia cu gradi a fost groaznica, dar macar am primit loc la cea care mi-a placut cel mai mult. Uhhh, ce bine.
SERJ, trebe sa ma uit la pozele voastre, nu am ajuns. Azi, promit. Oricum, am recuperat mult din uitatul la poze!!!!!!
ALINAALEX, faine cadouri! Le pastrezi?
Pupix la toata lumea.
TINA, iar ai disparut, mey.
alinaalex spune:
CATRINEL, supertare ca ati fost la Kids' Disco, mare pacat ca n-ai facut niste poze! noi am ramas cu amintiri placute de la mini disco de asta vara din Turcia, Marc e topit dupa melodiile alea, ne-am luat atunci CD si am mai luat cate ceva si de pe youtube.
daa, sigur ca pastrez cadourile, sunt puse in rama, si alea de anul trecut!
cand mergeti la gradi cea noua? din toamna sau mai repede?
noi incepem in aprilie.
pfai, Marc a avut musafiri vineri, niste prieteni cu un baietel de varsta lui, viitor coleg la noua gradi, si azi au aflat ca are varicela...si stiu ca perioada de incubatie e de 2 saptamani, deci chiar inaintea zilei lui Marc, daca a contactat boala si atunci musai sa contramandam tot, de fapt asta n-ar fi chiar asa mare problema, caci petrecerea o putem tine si in aprilie, dar ce ma fac cu el ca nu-l pot tine inchis in casa, mai ales daca vine vreme cea buna...ooof, sa ne tineti pumnii sa nu o ia...
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani ghioceilor care au mai "imbatranit" cu un an, Vivian, David Alexandru, Andrei Ioan!
Sa cresteti mari si frumosi!
Delia, imi pare tare rau! Ambele vesti triste m-au tulburat si niciodata nu voi putea intelege de ce se intampla astfel de tragedii?
Capul sus si privirea inainte, spre un viitor mai bun si spre...o alta sansa, reala si cu final fericit! Stim ca poti!
Serj, aveti niste copii superbi si...foarte diferiti. Tortul cu ce ocazie a fost facut? La botez? Nu e Ambra cea mai mica!!! Thea este prima in topul silfidelor. Cu 12,5 kg si 93 cm.
Ma bucur ca ne-ai mai spus cate ceva despre voi. Si sper sa nu aveti neplaceri din pricina "gunoaielor" care ne fac tara de ras si din cauza carora suntem tarati intr-o mocirla infioratoare!
Mihaser, da un semn cand vii in Buc, please! Poate o mai punem de o intalnire (scurta) si cu alte mamici ?!
Irina,ai grija de dantura ca nu este de glumit cu asta.
Biuta, ai vazut ca abia acm ne putem bucura de costumul cu buburuza de la voi? Este in album o poza (sau chiar mai multe) cu el. Pupam Anthonyutul!
Si eu am primit de la Thea un cosulet cu flori si o "fecitare" facuta de propriile-i manute, desigur, cel mai frumos cadou pe care il puteam primi. Duminica dimineata mi-a si cantat, m-a pupat si mi-a spus ca vrea sa fiu "doar mamica ei!"
Si ca sa vad cat de mult ma iubeste, tot weekendul a stat numai in umbra mea, "ajutandu-ma" la orice as fi facut si taraind scaune prin toata bucataria (ca sa se urce pe ele si sa ajunga unde trebuie :)). Spala vase (si tot ce este in proximitate!), a framantat aluatul pentru sfintisori, i-a uns (si s-a uns!) cu miere etc.
Fetelor, am postat in contul comun un mesaj despre noua noastra revista (de sanatate). Poate intrevedeti vreo modalitate prin care puteti colabora cu noi.
Pup gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
aalina2003 spune:
La multi ani ghiocei frumosi!!! sa fiti sanatosi si iubiti!
Maria (Nshiro)
Andrei (Irina)
Andrei-Ioan (Aileana)
Vivian (Ile)
Delia, imi pare rau pentru incercarea prin care ai trecut (sper ca ai trecut deja!). De multe ori ma gandesc la tine, la cat de mult iti doresti cat mai multi copilasi si cred ca asa va fi,in cele din urma!Doar ca mai trebuie un pic de timp.
..si despre colegul lui Rudy..si eu ma gandesc ca mi-as pierde mintile daca s-ar intampla ceva ce Ana.