*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 4
aileana spune:
Va pup, mamici de ghiocei! La multi ani tuturor puiutilor sarbatoriti, sa va creasca mari si sanatosi, sa aiba noroc si sa fie iubiti!
Spre rusinea mea nici nu mai stiu cand am scris ultima data, dar sa stiti ca citesc constiincios si ma bucur si de burticile cu bebe2 si de mamicile de 2 bebei (pup Catrinutza, bravo pentru curaj si felicitari pentru baietel. Am vazut si poze si clipuri si sunt 2 copii extrem de reusiti)
Andrei este bine (multumim lui Dumnezeu ca nu a mai facut deranjuri la burtica), racelile din iarna asta au fost foarte superficiale, doar cu muci. Luni face si el 3 ani si il serbam duminica dimineata la McDonald's cu multi copilasi, toti prietenii lui.
Am rezolvat si cu gradinita, merge din toamna la o gradinita buna de stat din zona noastra, speram sa se acomodeze repede. Asa, ca reper, are peste 1 metru bine si in jur de ... 20kg. Stiu ca pare mult, dar mare, nu gras.
In general suntem bine, muncim (m-am inscris si la a 2a facultate, la drept, luni termin sesiunea) si ne rugam sa se termine criza repede.
Va pupam si pe voi dulce, promitem poze cu baiatu' (cum spune el) si sa scriem mai des. Weekend placut.
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
Delia21 spune:
aileana si Biuta,tare ma bucur ca ati mai scris fetelor
eu nu am vesti bune,...samburel nu a vrut sa ramana cu noi din pacate.asta e,...viata merge mai de parte si vom incerca din nou in toamna cred.Pana atunci ma voi concentra mai mult pe scoala caci de anul trecut din iulie,..am cam chiulit,sincer sa spun.Azi am fost si la dentist si am aflat ce e de facut ca sa reparam imaginea,...si va fi nevoie sa bagam mana adand la ciorap,....dupa cum ma si asteptam.dar nu-i nimic,...sa fim noi sanatosi.Azi am mai primit o veste proastaun coleg de-al lui Rudy de 3 anisori a murit,....am plans si inca plang,era un copil tare precoce,vorbaret si prietnos foc,abia implinise 3 anisori in septembrie,...si,... a facut febra mare 4 zile la rand si ieri a murit.I-au pus poza la intrare cu vestea scrisa,...si efectiv m-am socat.Nu ma pot opri din plans,si va rog tare mult sa ma iertati ca va scriu despre asta,....sunt curioasa ce rezultate or fi iesit la autopsie,....ce pacat.Nu mai spun ca plageau toate domnele la gradinita,...si ne spuneau ca sa o ajutam pe mamica copilului,dar zau daca-mi trece prin minte cum,...caci cuvintele sunt de prisos in astfel de situatie.
Irina71 spune:
Of, Delia, ce vesti ....
Tu fii tare pentru Rudy .... cat despre copilul acela ... e ingrozitor ... cand auzi despre asa ceva ti se face o frica de moarte ... te gandesti ca se poate intampla oricui, chiar si tie ...
La toamna dupa Fiv sa nu mai iesi din casa o luna (si aia, ca sa te duci la doctor si atat !), promiti ?
P.S. Si eu mi-am scos nervul de la o masea si ma doare locul de moooor ... traiesc cu algocalmine si Nurofen ... am paradontoza (retragerea gingiei) si fac saptamanal niste injectii in gingie ... chiar daca ma doare sper sa aiba efect ... altfel o sa raman cu dintii spanzurati in mandibula, caci gingia o sa dispara cu totul.
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Delia21 spune:
IRINA si mama are paradentoza,nu stiu daca am scris corect,chiar ieri imi arata saraca cum se retrage gingia de jos,sus are placa,....dar ce injectii faci tu ca sa-i spun si ei sa ceara de la dentist cand ajunge in iunie in tara,poate totusi ajuta.Ai dreptate in ceea ce ma sfatuiesti,...dar nu stiu de ce ....ma simt goala pe dinnauntru,....de ziua lui Rudy i-am filmat pe toti pret de 4-5 minute dansand si acum sa aud asta,...tare afectata ma simt.Bietul pui de om,...offff viata asta asa nu e corecta.si imi dau seama ca problemele mele sunt niste glume pe langa ale altora,....Imi pare tare rau sa aud ca nu te poti lipsi de calmante,....la mine nurofenul nu-si mai face nu stiu ce efect,...l-am luat cam mult,am marit doza,...si ieri de exemplu luasem 800mg, 2 pastile de cate 400mg fiecare si dupa o ora tot nu-si facuse efectul asa ca am pus-o pe maica-mea sa-mi faca o injectie de algifen,...doare ca dracu,efectiv am urlat 5 minute dupa care m-a lasat ca prin minune,...mi-o dat o oarece stare de greata,...dar oricum o preferam durerii aleaia nasoale de burta.Ce sa facem,....bine ca sunt toate trecatoare,...
Catrinel Rudy nu e promis mei,.....il las pe el sa aleaga,...glumim si noi,....
Irina71 spune:
Delia se numesc Cantastim. Se gasesc tare greu, nu toate farmaciile le comercializeaza, dar ... pana la urma gasesti, daca insisti.
Uite aici prospectul : http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4642
Sau poti da cautare pe google si citesti pe diferite forumuri (chiar si pe DC !) discutii despre produs.
Te pup, si ai grija de tine !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Serj spune:
Dragele mele,
dupa ce ma hotarasem sa scriu si eu, am trimis mesajul fara sa ma loghez
iar acum... citind si mesajul Deliei.... m-a lasat fara cuvinte
Dar vreau sa i multumesc Irinei, ca nu ne uita si mereu scrie si de noi .
Va multumesc si voua, la toate care intrebati de noi si... desi incerc sa va citesc din umbra ( nu reusesc sa tin pasul cu voi)
Despre Ambra, se pare ca este cea mai mica pe aici... 13 kg, si 93cm.
Ne cam da probleme la mancare, ar bea doar lapte.
De pampers am scapat definitiv.
A inceput sa mearga la muzica, si din toate instrumentele care i-au fost prezentate a ales bateria.
Ii place mai mult sa se joace cu pistoalele si soldatii fratiorului, iar pe Aurora a inceput abia acum sa o accepte.
Urez si eu tuturor ghioceilor care au implinit deja 3 ani, dar si la toti cei care trebuie sa implineasca anisorii; La multi ani, multa sanatate, sa cresteti mari, sa aveti o copilarie frumoasa si o lume mai buna.
Aici un link cu cateva poze mai recente
http://good-times.webshots.com/photo/2465373150102882767krTbTH
Pupici la toata ghiocimea
cristina + i miei tesorini
Serj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serj Dragele mele, dupa ce ma hotarasem sa scriu si eu, am trimis mesajul fara sa ma loghez , asa ca.. s-a pierdut. iar acum... citind si mesajul Deliei.... m-a lasat fara cuvinte Imi pare rau Delia ca samburelul nu a ramas, si e o veste trista si greu de acceptat ca un copil sa moara asa... As vrea sa i multumesc Irinei, ca nu ne uita si mereu scrie si de noi . Va multumesc si voua, la toate care intrebati de noi si... desi incerc sa va citesc din umbra ( nu reusesc sa tin pasul cu voi) Despre Ambra, se pare ca este cea mai mica pe aici... 13 kg, si 93cm. Ne cam da probleme la mancare, ar bea doar lapte. De pampers am scapat definitiv. A inceput sa mearga la muzica, si din toate instrumentele care i-au fost prezentate a ales bateria. Ii place mai mult sa se joace cu pistoalele si soldatii fratiorului, iar pe Aurora a inceput abia acum sa o accepte. Urez si eu tuturor ghioceilor care au implinit deja 3 ani, dar si la toti cei care trebuie sa implineasca anisorii; La multi ani, multa sanatate, sa cresteti mari, sa aveti o copilarie frumoasa si o lume mai buna. Aici un link cu cateva poze mai recente http://good-times.webshots.com/photo/2465373150102882767krTbTH Pupici la toata ghiocimea cristina + i miei tesorini |
Serj spune:
Scuze,
nu am vrut sa iasa asa, ramasesem cu niste goluri si uite ce a iesit...
din pacate nu reusesc sa scriu un mesaj cap-coada, fara intreruperi si raman cu ideile neterminate...
pup toata lumea
Laura Ioana spune:
Salutare, mamici de ghiocei
Ciuf sar'na pt cantecele. Ce frumoase suuunt!
Andreea nu-i problema, lasa ca ne-om intalni noi, dar ma gandeam ca nu am inteles cum facem, ca poate trebuia sa iti mai dau eu un tel Nu am primit mesajul tau, cine stie ce s-o fi intamplat.
Catrinel multumesc mult!
Serj am intrat curioasa foc pe link-ul dat de tine, ca nu mai stiam ca a venit si a treia minune in viata ta si voiam sa stiu cine-i Aurora Ai niste copii foarte frumosi, sa-ti traiasca!
Delia mi s-a strans pielea pe mine, Doamne bietul micut si biata mamica! Sa ne fereasca Dumnezeu de tragedii din astea Imi pare rau si pt samburelul tau, of, vorba Irinei, poate trebuie sa stai numai in pat dupa fiv Iti tin pumnii pt la toamna
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Catrinel_17 spune:
DELIA, imi pare rau, tare tare. Probabil din cauza febrei?
M-ai socat cu vestea despre micutz. 4 zile de febra... oare nu l-au dus la medic? Doamne, ca nu mai stiu ce sa zic.
MARI, se gaseste in farmacii si este intr.-adevar extrem de eficient pt otite si raceli.
SERJ