*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragele mele..
va urez pt puisorii vostri,din suflet, un LA MULTI ANI MARE CAT CHINA, multa sanatate, sa fie f usor de educat si crescut..si tot ce e mai bun in lumea asta sa le incante sufletul ..
Pupiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiii cu caru':)
Sorry for the delay!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

tuturor domnisoarelor si domnisorilor ce se serbeaza zilele acestea!

Biuta ma bucur ca ai aparut!

Andreea

Promit solemn sa scriu mai mult si sa pun si poze...sambata plecam la bunici. Sper sa ajung sapt viitoare si prin Bucuresti sa-mi ridic diploma de la master.

Ciufulet iti trimit parola pe PM...si eu am uitat-o..m-a salvat Aida! (pe care o pup!)

Delia sper ca esti bine!

Am vazut pozele...d-soara cu sulioala m-a lasat masca..are un par lung de printesa, iar de d-soru` Rudy nu mai vorbesc!

Fug sa vad si poze de Cameliada!

Va pupacim!

PS Am gasit cadoul ptr Cristi! Yesssss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Vai Delia, mi.e rau…. Cum naiba…Imi amintesc de oana care era sa ii scoata ochiu’ lui huzband. Chiar asa, ce faci cu anestezia si restul… poate amani un pic. Ce ghinion!! Am ras si eu la posibila faza cu zambitul gales si cu un dinte lipsa…. Era de film, pe bune

ALINAALEx, e grozav domnul parlamentar mi-a placut.

IRINA, danke pt sfaturi, am salvat ca mp4 cantece de pe youtube, dar imi trebe ceva sa le convertesc in mp3… CIUF, tu cum ai facut?

NOE, si la noi a functionat tratamentul homeopatic, cum zice CAMELIADA. Nu stiu produsele din Ro, noi i-am dat Otovowen care e miraculos. Niciodata nu a trebuit antibiotic.

Raceala asta a ei ultima a fost groaznica. De trei nopti doarme bine, dar trei saptamani a fost cosmar. A tinut mult, tare incapatanata raceala. Si acuma m-a pocnit pe mine – si asa stiu ca oana s-a facut bine (cand ii trece bine ei, ma apuca pe mine, de fiecare data)

Ca organizez un kids disco sambata am inchiriat o casutza in parc si mergem acolo si dansam. Sper sa ploua afara cu galeata, sa merite sa stam inauntru si sa ne batzaim.

Ma uit si eu la poze diseara, abia astept sa vad fetitze si baietzei si tortuletze maneliste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Intru si eu scurt de tot, vreau sa le urez La multi ani!!! tuturor ghioceilor care si-au serbat ziua de nastere in ultima vreme. Multa multa sanatate va doresc la toti, ca e cel mai important.
Vorba lui Noe, e prea adanc butoiul cu depresie ... si ganduri la mine. Dar cand ma adun revin eu.
Pana atunci, pup toata ghiocimea

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Irina, Camelia, Andreea v-am admirat si eu puii in poze!
Mari sa stii ca si pe mine m-a izbit asemanarea dintre Teo si Thea, chiar am vrut sa-ti spun. Noi sambata avem petrecere mare... in jur de vreo 10 copii! "Domnisoara" va fi Printesa Aurora, si-a ales singura costumatia... spre bucuria mea caci o rochie de printese de la magazinul de jucarii e mai ieftina decat o rochita obisnuita cumparata de la magazinul de haine....cat despre poze... ma credeti ca n-am mai pus pe webshots de prin august sau septembrie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello, ghiocime
cateva poze recente aici: http://family.webshots.com/album/570388818IdCLps si acu ma duc sa caut si eu poze cu ghioceii

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Am vazut poze!!!!!!!!!
CAMELIADA -Cu sarbatoritul de la cresa – wow, si cu scaparatori, bravo!!! Foarte fain tortul, de ce era mey, manelist!?! Si sarbatoritul era in forma maxima!
MARI, am vazut-o pe Teo in costumas de fulg de nea, e o dulceatza, ca un ingeras.
IRINA, ce cool sta Andrei intr-una din poze! Frumusel foc baiatul tau! Si ce freza faina are.
NOE, ce costumatzii misto are trutzulina! Ii sta super cu coditze
MICAALSA, de ce esti trista? Hai, mai….. hopa sus din butoi!
DELIA, Rudy o sa franga multe inimi!! Pacat ca-I promis!!
LAURA IOANA, am vazut-o pe dulceatza ta. E asa de frumoasa!! Pupice multe!!
ANDREEA, ce mare s-a facut Thea! Si frumoasa foc.

CIUF, am gasit cum ai facut cu cantecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

La multi ani, (cu intarziere) Sergio de Serj !
Sa fii sanatos, fericit si sa te bucuri de surioarele tale !
Cristina, cum ati petrecut ?

Biuta, bine ai revenit. Ce mai face Anthony ? Poze ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

La multi ani Sergio!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Sergio ! sa cresti mare si sanatos ! Poate mamica ta ne pune si noua poze cu voi, toti 3 !

De data asta am scapat : au venit rezultatele la analize si sunt ok, nu avem streptococul ce declanseaza scarlatina ! Yupii (cum exclama Teo cand e fericita )

Anamaria, ce sa cauti in butoi? Lasa toate problemele si neplacerile deoparte, tu n-ai voie sa te necajesti acum.
Diana si Bia
Biuta, tu ne-ai dat linkul cu poze, dar poze noi nu pui ? Pupam brunetelul frumos .
Catrinel , distractie maxima sambata ! Otovowen se gaseste la voi in farmacii, sau sunt magazine cu homeopate, gen Plafar la noi ? Fratele meu vine destul de des in Germania si sa stiu sa-i zic.
Rocsana, distractie placuta si voua. Dar poze cu Printesa Aurora trebuie musai sa ne arati, da ?

Eu de luni incep serviciul si voi avea foarte mult de lucru, e o perioada foarte aglomerata (asta e bine, vorba Andreei, in vremurile astea) , asa ca probabil nu voi putea sa intru zilnic, dar de citit citesc, promit .

Va pup si va doresc un weekend de vis !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput