*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Qamar spune:
LA MULTI ANI, OANA!
LA MULTI ANI, IULIA
Emma INVINGE cancerul!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Delia21 spune:
Irina,Rudy e bine,...cum a venit asa de repede i-a si trecut gripa asta,virusul Norwak sau cum s-o fi numit...acum eu si mama ...suntem de pomina,..avuram o zi de cosmar ieri,...cu toate simptomele.Nici nu am putut sa-l duc pe Rudy la gradinita.Asta e,..o sa supravietuim si noi ,....![]()
.Urmatoarea ta bebita,...are DPN-ul chiar de ziua mea de nastere,...dar am citit pe undeva ca doar 5% dintre copii vin pe lume chiar in ziua DPN (data posibil a nasterii calculata la 40 de saptamani exact,..de la ultima m,...parca).Sarcina usoara in continuare!Cu ce nume cochetati voi?O prietena de-a mea din Ro,..fosta colega de liceu,..staturam in aceeasi banca vreo 3 ani,...m-o rugat sa-i dau idee de nume..isi asteapta fetita in aprilie,deci mai are un pic,...si i-am zis acolo cateva care-mi plac mie mult(Leila,Emma,Lillian,Adelina,Irina, etc,...sunt tare multe nume superbe de fetite),...nu i-a placut prea mult nici unul,....mi-a zis ca vrea un nume de floare,...,nu incantat-o Dalia ,Crina,..si i-am spus atunci de ZAMBILICA.Si normal ca am ras in hohote amandoua de nu ne mai puteam opri.Sotul ei a zis ca daca era baiat,...se baga si el sa leaga un nume,..dar asa,..o lasa pe ea sa aleaga.Grea misiune....si fainea de tot
Miha,..mai dar plimbareata esti tu,...credeam ca nu mai eu sufar de boala asta,...sa nu imi placa sa stau pe acasa
!Maine sunt la scoli toata ziua si nu am vrut sa intarzi cu urarile
alorea16 spune:
Mihaser am intrat repejor sa urez tizului pentru maine LA MULTI ANI!!! multa, multa sanatate si tot ce isi doreste in viata. Sa va bucurati de puiuti si sa va bucure cu zambetele lor in fiecare zi 

ciuf spune:
Oana si Iulia, va dorim o copilarie cat mai frumoasa, sa ascultati de parintii vostri si sa le aduceti numai bucurii. La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Stefanna spune:
iote ca m-am invrednicit si pusei vreo 2 poze http://family.webshots.com/album/570664272ORbJKZ
LA MULTI ANI CRISTIAN , de Mihaser.Sa cresti maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare si sa fii vesel.
V-am pupi
Serj spune:
La multi ani! Oana, Iulia si Bianca,
La multi ani si pentru Cristian sa cresteti mari si sanatosi, cu mult noroc in viata si sa aveti parte de o copilarie minunata.
Scuzati intarzierea, dar zilele astea am avut ceva probleme si am fost practic data peste cap...
Revin...
pupici
Cristina, o mamica fericita cu 3 minuni
mihaser spune:
Salut!
Fix acum 3 ani pe la ora asta cri venea pe lume...un copil perfect, intr-o zi perfecta!
Va multumim Deliutza, alorea, stefana, serj si micaalsa 
si pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei Vlad, Raisa si Stefan!
PS Irina...secretul...e mama la mine! ![]()
Va pup!
dianad spune:
La multi ani ghioceilor care au implinit trei ani si celor care de astazi au devenit mai mari: Cristian, Vlad, Raisa si Stefan!DianaD & Alexandru
dianad spune:
Noi suntem bine, plimbareti: in fiecare duminica tata ne spune: plecam? ne suim in masina si aflam destinatia. Duminica trecuta am fost undeva spre Campulung si am vizitat 2 din cele 3 manastiri sapate in grote-una era pe varful unui deal de 881m pe care l-a urcat si Alex-, acum 2 saptamani am fost la Vidraru si apoi la Cetatea lui Vlad Tepes -alte 1481 de trepte urcate-, am mai fost la Tulcea in primul week-end de la deschiderea celui mai mare acvariu din tara, la Predeal si Sinaia sa cautam zapada pentru sanie, ca in Bucuresti a fost rara in iarna asta.Ne pregatim de gradinita, sper sa gasesc loc pentru la toamna. Se pare ca sunt gradinite care nu au spatiu pentru a face si grupe mici. Asta ar insemna inca un an in care Alex sa plece la bunici duminica seara si sa fie recuperat joi seara. Nu-mi place deloc asta, anul asta am suportat greu, inca un an mi se pare cosmar.DianaD & Alexandru