*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 16
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI (FARA CRIZE
) CU SANATATE, NOROC, IUBIRE SI PACE!
OANA 
BIANCA NICOLA
IULIA
CRISTIAN
VLAD
STEFAN VLAD
Sa aveti o viata fara griji!
Si, cu voia voastra, LA MULTI ANI VLADIMIR IOAN, iubitul nostru nepot, nascut azi dimineata la 9.25. 4070 gr, 55 cm, frumos, sanatos si atat de asteptat!
Sunt matusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Polixeni spune:
LA MULTI ANI CRISTIAN,RAISA,VLAD SI STEFAN VLAD!!!SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!! 
FELICITARI MATUSICOOOOO!!!SA VA TRAIASCA MINUNEA!!! 
Stefanna spune:
Andreea-Georgiana sa va traiasca noul membru al familiei si refacere rapida proaspetei mamicute.Felicitari
tania2 spune:
La multi ani !
Bianca Nicola - Stefanna
Iulia - MICAALSA 
Oana - CATRINEL17 
Cristian - MIHASER 
Multi pupiii
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
tania2 spune:
La multi ani Vladimir, bine ai venit!
Sa cresti mare, sanatos, frumos si norocos!
Andreea sa va traiasca!
Pupacim si Theea, verisoara!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ciuf spune:
La multi ani, Cristian, Raisa si Stefan Vlad! Copilarii cat mai fericite si senine!
Andreea, felicitari, matusico! sa iti traiasca nepotelul, imi place la nebunie numele Vladimir. De fapt eu am o slabiciune pentru numele rusesti.
Stefanna, am vazut pozele voastre cand le-ai postat pe YM. Am tras cu ochiul acolo. E dulce rau de tot mica ta. Tortul tu i l-ai facut? Ce tort era? Gustos? Ca as vrea si eu reteta.
La noi e o vreme de cacao. Ieri frumos, zilele trecute peste 20 de grade si azi ne sperie cu un pic de zapada
.
Aseara fusei la cosmeticiana. Ma spurcai, cum e vorba
. Imi placu la nebunie. Tipa nu a vorbit absolut nimic cu mine, eu as mai fi intrebat-o despre niste sfaturi de ingrijire a tenului meu ... dar ea m-a lasat sa savurez placerea tratamentului. M-a innebunit cu mirosurile de jasmine (de unde o fi stiut ca imi place la nebunie ), iar masajul ... dumnezeiesc. Mainile ei parca erau niste falfaieli de aripioare de fluturas. Asa maini usoare nu am mai vazut!!!
A durat o ora. In timp ce aveam masca pe fata, imi masa mainile, gatul, capul, umerii. Mainile ei i se miscau pe corpul meu precum o muzica: tonalitati cand mai inalte, cand mai joase, ca nu cumva sa adorm .
Am venit asa de incantata acasa, am inceput sa sporovaiesc despre cat de mult mi-a placut ... si sotul nu mi-a intrat in bune
.Acum el o crede ca vreau sa ma duc in fiecare luna? Nu, dar bat apropos ca vine acusica ziua mea si iar ma intreaba ce sa imi ia cadou
. Ce ti-e si cu el ... niciodata nu e pe faza. Ii mai dau cate un bobarnac sa-l readuc la realitate
.
Eu ma simt tare grasa zilele astea. Am avut curajul ieri sa ma urc pe cantar ... dar nimic exagerat. Aceeasi greutate
. Bag de seama ca s-au umflat muschii pe mine de cand ma tot duc la sala
.
Sunt niste namile care se vantura pe acolo, asa de dimensiuni gigantice. E un polonez, Goliath, ii zic eu, care sta numai cu ochii in oglinda sa isi masoare din ochii muschii . Luni a lucrat gambele ... si Doamne ce le mai analiza, ce piruete mai facea si mers pe varfuri. Nu cred ca e gay, dar la cum facea ... eu il si vedeam imbracat intr-un tutu
.
In rest, mi-e foame. Dadui atacul la painea neagra ce o am la pachet. Vad ca se trimise un e-mail intern sa ne spuna ca in bucatarie bagara prajituri. Sunt prima
. Decat dau coltul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Serj spune:
Andreea, sa va traiasca nepotelul!!!
La multi ani Vladimir Ioan!!!! sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de o copilarie frumoasa.
pupam mamici si ghiocei
Cristina, o mamica fericita cu 3 minuni
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, CRISTIAN !! 

SA FII SANATOS, NOROCOS SI LA PUNGA GROS !! 
Bine ai venit, Vladimir Ioan !! 
Sa traiesti mult, sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parinti toata viata ! 
Nu am timp de nimic, maine plecam la mama, la tara, pana miercuri. Am o mie de bagaje de facut si e deja ora tarzie. 
P.S. Stefanna, e o dulce Bianca ta.
Cine era fetita care apare mai des langa ea ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Stefanna spune:
Ciuf, Irina, multumim de timp si de aprecieri.
Irina, fetita de langa Bianca este verisoara ei Mateea, care e mai mica cu un an decat ea.E fetita surorii sotului meu
Ciuf, tortul l-am facut eu.Este delicios.Asta este tortul copilariei mele.Mi-l facea mama mereu de ziua mea, si de anul nou.Eu il ador.Are baltul din nuca ceea ce il face ff fain.Eu am gresit de data asta ceva la blat si mi-a iesit prea dens, si tot a fost bun.DUpa parerea mea are prea multe oua si unt si zahar, dar avand in vedere ca il fac o singura data pe an ne putem permite sa trecem un pic peste limitile noastre,
Va pupic... am o durere de cap asa de nasoala.
ciuf spune:
dar poate pui reteta sa o incerc si eu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea