*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 14
Delia21 spune:
LA MULTI ANI OANA de CATRINEL si IULIA de MICAALSA!Sa va bucurati de printese si sa ne aratati si noua poze cu sarbatoritele!
LA MULTI ANI tuturor ghioceilor care se sarbatoresc zilele astea!Noi veniram de la biserica,...unde la sfarsitul slubei am fost invitati la pomana in sala din spate,....si pe la felul doi,.....veni o tanti care strangea bani si ne zise ca e 10 dolari de persoana.Si platiram....nu am zis nimic desi m-a pufnit rasul,.....caci eu stiam ca pomana e de gratis,.....biserica fiind romaneasca,....si mai ca-mi venea sa o intreb pe tanti aia de unde loc din Romania este ea,...de stie ca acolo se platesc pomenile.In fine,...nu saraciram.....dar tot mi se pare ceva....dubios la mijloc
Stefanna spune:
LA MULTI ANI IULIA SI OANA, sa cresteti mari, frumoase si istete sinteti si asa sa ramaneti.Sa fie parintii vostri fericiti cu voi si voi cu ei
Sa petreceti frumos si vesel.
Irina,Delia, Noe,Aalina, Ciuf, saru-mana din inima de urari.A fost o zi minunata, iar Bianca a fost in culmea fericirii.A avut ca musafiri pe verisoara ei Mateea de 1 an si 9 luni, si un bebe de 9 luni.La momentul plecarii, a inceput sa planga si sa strige la ei:nu, nu plecati, nu vreau sa se termine happy birthday meu..Si la culcare iarasi lacrimi si amar ca maine ea cand se scoala nu mai este happy birthday.Nu promit, da am sa incerc sa pun si poze.
Irina pt ce stafilococ din nas il tratezi pe andrei? pt cel auriu?!
Va pupez, si sa va fie cald la inima
Stefanna si Bianca-Nicola
micaalsa spune:
Multumim pentru felicitari, noi ne-am sarbatorit incepand de sambata ... la noi tine 3 zile si 3 nopti, ca la palat ![]()
Poze cu noi puteti vedea AICI
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
22+ cu 
BB-lina noastra 
mihaser spune:
Neata!
Bia, sa cresti mare si frumoasa! Sa ajungeti in Anglia ca sa fiti colegi de trupa si la Cambridge
.
Stefana mii de scuze ptr intarzierea de o zi...ieri am fost in Ungaria si am venit obositi (nu am mai intrat pe forum)
Iulia si Oana! Sa cresteti mari!
Iulia sa ai o surioara frumoasa si sanatoasa, sa va iubiti mult!
Oana te asteptam la Timi sa incingem o jucareala toti trei.![]()
Alexa bine ati venit! La multi ani si ptr Marina ptr data de 11!
Aalina iti trimit eu pe mail parola subiectului...mii de scuze ptr intarziere insa nu am timp deloc sa intru pe calculator...ne-am apucat de redecorat.
Catrinel_17 spune:
DELIA, daca are febra si bea apa o vomita, asa facea si oana, pana mi-a zis dr sa ii dau apa CU LINGURITZA DACA ARE FEBRA. NU trebuie bauta repede!!
La multi ani Bianca!!!! ceva poze?
ALEXA; daca-I nascut ghiocelu’ in 2009, trebe sa contactezi ghioceii de 2009. Noi suntem de 2006. Sa-ti traiasca si sa infloreasca!!
Multumim de urari!!! Sarbatorim si noi tot de sambata, desi aici traditia interzice total sa sarbatoresti inainte …
LA MULTI ANI IULIA!!!!!!!!!!!!!! multa fericire si noroc cu carul! Si o surioara/fratior sanatoasa, frumoasa si jucausa!
Pupici si mamicii fericite
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, IULIA ! 

SA TRAIESTI, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA ! 
micaalsa, suuuper pozele !
Printesa Iulia era cu manichiura facuta .... copiii roiau pe acolo in jurul ei
, TORTUL ARATA SUPERGUSTOS ! Imi place noua ta casa, interioarele adica, insa nu am inteles, stai cu socrii in curte ? Pai nu stateai si inainte ? Sau cum ? 
LA MULTI ANI, OANA ! 

SA FII SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA ! 
Catrinel, pai hai cu pozele si tu, sa va mai vedem ! 
Dar de ce in Germania e superstitia asta, sa nu sarbatoresti inainte ? 
Delia, cum se mai simte Rudy ? Tare a fost faza cu pomana ![]()
Miha, ma si enervezi cate poti sa faci.
Pai eu nu am decat un copil, si nu stiu cum o sa fac curatenia de Paste, adica unde sa-l expediez pe Andrei in timpul asta, poate la cresa, sa apuc macar cateva ore de smotru pe zi, iar tu, cu 2 copii, te duci si in Ungaria, si mai si redecorezi casa ? Rusineeee !! ![]()
![]()
![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
alinaalex spune:
BIANCA
OANA
IULIA !!!!
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
aida_o spune:
Delia,
ce scrii tu de puiul tau, seamana a Norwalk virus (www.drgreene.com/21_1150.html" target="_blank">http://www.drgreene.com/21_1150.html) sau stomach flu. Cind a avut Alexandra, singurul lichid tolerat a fost Gaturade diluat cu apa. I-am facut la congelator popsicles, in caz ca nu ar fi baut sucul, insa l-a tolerat foarte bine si, din momentul in care i-am dat Gatorade, n-a mai vomat si-a inceput sa si manince (piure si piine facuta la toaster). ei i-a placut Gatorade albastru, dar vezi si tu ce aroma prefera Rudy.
Am scris pentru ca am recunoscut simptomele, si tin minte clar ca si Alexandra varsa apa imediat ce-i dadeam sa bea.
Bebe 2
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
aalina2003 spune:
La multi ani Oana! (eram sigura ca-i maine
, multam Irina !!)[red]Sanatate, noroc si
!![/red]
Irina,Mihaser, multam pentru info..nu am verificat (
),da'sper sa fi primit!
Mihaser, eu numai cand ma gandesc la redecorat ma apuca toate cele...desi sper s-o putem face incepand cu luna mai.Spor!
Alexa...noi avem ghiocei de 3 ani,deja!!! Sa-ti traiasca ghiocelul,dar,si eu,ca si Catrinel.,cred ca-i cautai pe cei din 2009.
aida, ce spui tu cu Gatorade imi amintesete de ce mi-a recomandat dr in Turcia cand Ana avea febra, diaree si afte (cred, nici acum nu-s lamurita) si nu putea manca nimic. Mi-a spus sa-i dau Cola sau Sprite, se pare ca ajuta in diaree mai ales. Cica si soldatii din Vietnam se tratau cu asa ceva si functioneaza. (cola are ceva acid fosforic,poate de-aia..)
micaalsa spune:
Multumim pentru felicitari 
La Multi Ani!!! Bianca si Oana, cu intarziere ca de obicei
Abia ne-am revenit si noi dupa 3 zile legate de sarbatorit ![]()
Irina, nu stam in curte cu ei, suntem doar vecini
. Fiecare avem curtea noastra. Mie imi convine tare mult asa, pentru ca atunci cand am nevoie de ajutor, mi-e aproape. Si fiecare e cu casa si curtea lui.
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
22+ cu 
BB-lina noastra