*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
Micaalsa,e tare dulce catelusul vostru
Irina71 spune:
Stefanna, draga mea, vreau sa fiu prima care iti ureaza, pentru maine, PENTRU FETITA :
LA MULTI ANI, Bianca- Nicola !! 

SA FII SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA, TOATA VIATA TA ! 
P.S. Cine stie sa-mi spuna, daca un antibiotic e prea puternic, bolnavul poate sa dea in diaree ? Andrei ia pt. a 7-a zi Claritromicina si azi a facut moale. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Aoleu Delia eu nu as putea sa astept 3 zile .... 
Si eu ma gandeam sa ma duc la biserica maine, dar .. e Postul Pastelui si e lumeeeeeeee ... si Andrei nu are stare .... doar sa ma duc la sfarsit si sa-l impartasesc ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
Delia21 spune:
LA MULTI ANI Bianca-Nicola,copilarie fericita si mult noroc in viata scumpa mica!Stefana sa te bucuri de minunea ta tot timpul!
Irina,pana luni nu e o vesnicie,...si la fel si azi e tare vesel seara,cu pofta de joaca si de ras,...iar febra o tinem sub control,cum trece de 39C cum punem novocalmin upozitor,cam unul la 8 ore.Trecem noi si de asta.
Qamar spune:
Irina, daaa, se poate
la orice tratament cu antibiotic da-i si ceva pentru flora intestinala, cum ar fi Ecoflorina, Ecobaby. Baby Biotics..ma mir ca nu ti-a recomandat pediatrul..
Bia a primit mereu Ecoflorina cand a luat antibiotic si a fost ok
sanatate multa
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
aalina2003 spune:
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Iulia! (pentru maine)
Sa fiti sanatoase, mult noroc si sa aveti o copilarie frumoasa!
Delia, e bine ca-i dai apa,chiar daca o vomita. Febra+varsaturi inseamna deshidratare rapida. Mi se pare ca vomita foarte des..dar daca zici ca starea lui generala e buna acum,poate pana luni trece.Pare a fi o viroza, daca spui ca si fetita vecina a vut si a trecut in 3 zile.
Irina, de ce asa lung tratament cu antibiotic? Si asa stiu si eu,ca si Noe, la tratament lung trebuie protectie.
Imi poate spun si mie cineva cum se acceseaza contul comun? Dau si adresa de mail, poate nu merge PM: aalina2003@yahoo.comMultam!
Irina71 spune:
Alina, pai nu ai PM-ul activat.
Am intrat pe adresa comuna si ti-am trimis mail de acolo. ![]()
Andrei ia antibiotice pt un nenorocit de stafilococ auriu .... sper sa scapam de data asta, poate si de aia tratamentul e mai lung ... ca e al treilea antibiotic luat in acest scop, de la inceputul anului ... 
Multumesc pt raspunsuri, tie si lui Noe
Adevarul e ca doctora imi daduse Enterolactis, care se ia 1 plic/zi, dar nu am gasit la farmacie si am luat Baby Biotics dar am crezut ca se ia tot 1 plic/zi .... nu am mai citit prospectul .... acum l-am citit si am vazut ca Biotics se ia 3 plicuri/zi ! 
Alina, pai maine nu mai intri ? Ca am vazut ca ai felicitat-o pe Iulia. Stii cine e nascuta in aceeasi zi cu ea ? FaraOana.
Eu credeam ca azi nu o sa pot intra, dar vad ca apucai 1 ora de net, sa nu-mi fie de deochi ! ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
ciuf spune:
Bianca, sa cresti fetita mare si ascultatoare. Sa iti fericesti parintii cu prezenta ta si sa le aduci numai mangaieri. La multi ani!
Irina, asa stiam si eu, ca la antibiotic e indicat un pansament, ceva pentr flora.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alexa101 spune:
Buna fetelor, suntem si noi un ghiocel de fetita MARINA ALEXANDRA, ne-am nascut pe 11 martie 2009, la spitalul Elias, cu greutatea de 2870 grame, 38 saptamani si 49 cm.
Am bucurat inimile parintilor cu venirea mea pe lume si acum incercam sa ne acomodam. Va pup si mai revin cu detalii cand pot.