*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Delia21 spune:
Catrinel

mersi mult.Sper sa vina si la voi zile mai lejere si sa fie Oana sanatoasa sa nu mai fie nevoie de nici un fel de medicament!
POLI ,sa te bucuri de baiat toata viata,si de tati al lui binenteles!!!!Am vazut pozele,superb tort a avut Nick si tare fain locul petrecerii pentru copilasi
NICK si toti ceilalti sarbatoriti ,la multi ani si mult mult noroc in viata si sanatate maxima!Si parinti blanzi,sanatosi, calmi si optimisti ,ca sa aveti o copilarie superba!
ciuf spune:
La multi ani, Lara si Nick. O copilarie cat mai frumoasa, plina de bucurii si jucarii.
Eu nu am timp deloc. De la serviciu nu prea mai pot intra ca m-am aglomerat al naibii de tare de cand ma duc si la scoala si apoi ma intorc la serviciu sa imi termin orele. Ajung acasa pe la 7, sa nu mai spun ca m-a luat sotul pe sus aseara sa mergem si la sala. Ca nu imi era de ajuns ce facusem toata ziua.
Eva ne vine de la gradi cu niste aere de americanca rsfatata, se matzaie, se face ca vorbeste in alta limba cand o intrebam ceva, nu face nimic cum vrem noi, e exact un comportament care imi este total strain. Bine ca la gradi se duce numai de doua ori ca sa apuc sa o corectez ca altfel imi da de furca atitudinea ei. Recunosc de la o posta comportamentul asta ca este imprumutat. Urasc sa le vad pe fetite prin magazin cum nu isi asculta mamicile, se uita urat la ele si le spun "stop it". Exact asta ne-a spus Eva aseara. Sunt cam suparata pe ea dar o dau eu pe brazda. Atata timp cat comunicam si ii inteleg iesirile zic ca suntem pe drumul cel bun.
Azi avem in casa program adiministratic: curatenie. Dupa care iesim intr-un parc ca avem 22 de grade azi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Polixeni spune:
Va multumesc frumos fetelor pt urari si pt cuvintele frumoase!!!
LA MULTI ANI STEFANIA!!!SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA AI O COPILARIE SENINA!!! 

Referitor la locul de joaca...da e foarte frumos,insa este si foarte obositor cand numai la un party vin 40 de copii,plus altii in afara petrecerii...mai sunt si unii parinti care nu au pic de respect pt noi care lucram acolo(numai pt sefi)...dar sa zicem ca e acceptabil.Macar m-am bucurat de acest loc pt ca i-am putut oferi lui Nick prin el o zi in care s-a dezlantuit si s-a simtit minunat.![]()
alinaalex spune:
cu scuzele de rigoare pt. intarziere,
LARA
NIK!!!
sa cresteti mari si sanatosi!
ELVIE, n-ai mai scris demult! cum sunteti, ce mai faceti? pe unde umblati? cum ati sarbatorit cei 3 anisori?
POLI, vizionat pozele! superbe,se vede ca sarbatoritul s-a simtit bine si-i fain locul de joaca. Asa si noi, vom sarbatori la un loc de joaca, ca de fiecare data (in locatii diferite
, acuma va fi la oraselul copiilor, super) si asta pt. ca n-am spatiu sufiecient la bloc si n-am nici chef sa-mi intorc casa pe dos, plus pune masa - aduna masa. Asa is si eu relaxata si ma pot bucura de petrecere ca si musafirii.
Arati bine. Si eu zic ca Nik seamana cu tine f. bine.
MIHA, bine ati venit acasa.
Bicicleta va primi si Marc cadou de ziua lui, numai ca n-am cumparat-o inca, am pus okii pe una, dar nu vreau s-o aduc inca acasa, iti dai seama de ce.
Oricum are la dispozitie o bici in casa , mai mica,care o are de la un anisor, un excavator si o motoreta. Bitza noua va sta pe scara si va fi numai pt. afara, astept sa se incalzeasca vremea odata!
Apropo, la noi e frig, o vreme nashpa, sufla vantul, dimineata e soare, dupa-amiaza e vant si ploua, uff, nu mai vine primavara asta odata ca deja m-am saturat???
cam liniste pe aici, nu prea am avut ce citi...unde sunteti? ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
micaalsa spune:
Bineinteles ca si eu vin din urma, vesnic ultima la urari 
La Multi Ani!!! Lara si Nick, sa fiti sanatosi, voiosi si papaciosi. 
Poli, am vazut pozele, super frumos locul de joaca. Si eu as fi vrut sa-i fac la Iulia ziua in asa loc dar chiar nu am unde ... sunt 2 locatii la noi si pe langa ca e mic si inghesuit, nici parintii nu prea au unde sta. asa ca si anul acesta acasa ... tambalau, parca vad, dar gagica sa se simta bine, restul nu conteaza ![]()
Eu inca stau cu morcovelul, ca surpriza noastra pentru ziua ei se pare ca nu mai ajunge ... de mult ravnitul catelus zic
. Azi zice ca ni-l trimite maine, si maine ca poimaine ... si tot asa.
Fetelor, imi dati si mie pe PM adresa noastra de mail si parola? Eu n-o mai stiu si zicea Andreea ca trimisese ceva mail acolo. 
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
Polixeni spune:
Buna tuturor,
Ma bucur ca v-ati gasit putin timp sa va uitati la pozicile noastre si multumim frumos pt cuvintele frumoase!!!
Alinaalex multumesc pt complimente...cam toata lumea zice ca Nick imi seamana ...numai neamul sotului nu ![]()
Ce bicicleta ii iei lui Marc?Si al meu are 2 dar micute...nu de alta dar el nu pedaleaza (nu ca nu ar sti,dar nu vrea) si se tot impinge in picioare si de fapt el plimba bicicleta si nu bicicleta pe el...
Anamaria chiar ii luati catelus Iuliei?Ce rasa?Banuiesc ca aveti curte nu?Acusi vazui ca astepti o fetita!!!
Tu cum te mai simti??
Ciuf referitor la comportament nedorit si imprumutat....asa ni s-a intamplat si noua cu Nick....imita si mai ales zice cam tot ceea ce zice si verisorul lui mai mare cu un an si nu are un vocabular tocmai elevat sa zicem asa(de ex pt ca nu l-am lasat sa iasa din casa cu o jucarie mi-a zis ca sunt "v...a").Si tare mi-e teama ca Nick sa nu se invete si el asa ....desi eu ii explic ca nu e frumos ,ca nu trebuie sa faca si mai ales sa zica ceea ce zice varul lui....
Fetelor,ieri m-am inscris si eu la sala...in sfarsit ca de cand ma tot bate gandul si nu mai ajung.Si am si fost ieri o ora...a fost super!!!M-am simtit foarte bine desi sunt racita...apoi m-am mai dus 1 ora la dansuri unde am dansat salsa.In timpul asta tati a fost cu Nick la un loc de joaca
.Azi merg din nou...de-abia astept!!!
micaalsa spune:
Poli, i-am luat catelul, uite-l aici si aici
N-am apucat inca sa-i fac si cu Iulia, ca dupa ce a inceput sa-mi scoata latele alea din covor si sa-mi roada canapelele, i-am facut un loc intr-o camera de la subsol si de atunci e acolo. Nu va spun cat plange ... imi vine sa si mor, dar pana vine un pic caldura nu-l pot scoate afara.
Noi stam la casa, avem curte ... si astept primavara si soarele, ca pe ... Dumnezeu, vorba aia. Deja i-am comandat la Iulia pentru curte un leagan, un topogan, o trambulina si o lada de nisip ... si mai vedem noi pe parcurs ce ne lipseste.
Si o poza cu gazuleana mea: http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/IanuarieFebriuarie2009#5315135831753375010
Legat de bebe 2, la eco de 16 saptamani mi-a zis ca e fetita, acum la 20 saptamani mi-a zis ca e baiat
. Asa ca inca nu stim sigur, asteptam urmatoarea eco care e peste o saptamana sa vedem ce si cum.
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
micaalsa spune:
aaa, si uitam sa va arat cine-si face mai nou manichiura ![]()
Deci, e vorba de dansa
Bineinteles ca am urmat dupa ea, dar asa pe fuga ... ca sta tare rau la capitolul rabdare 
Principal ca dom'soara are unghii rosii rosii ![]()
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
Catrinel_17 spune:
La multi ani Lara si Nick!! Sa cresteti frumosi si sanatosi!
Am reusit sa scapam de conjunctivita. Picaturile au fost de coma, sper sa nu mai faca din asta… ufff…
CIUF o sa vezi ca o sa stie ea cu cine ii merge… si cu cine nu.
POLI, ma pun sa vad poze…
SERJ, data viitoare o rog pe dr sa ii prescrie crema, pare mult mai usor.
Am multe schimbari in zona, in urmatoarele luni… O colega de-a mea a plecat, va lucra pt noi din alt oras, cealalta a ramas gravida si are probleme, trebe sa stea numai in pat. Si eram trei, deci am ramas numai eu.
Pleaca socrii si vine mama, apoi incepe oana gradi in iulie si nu mai vine nimeni, trebe sa scap de garsoniera unde locuiau… pe urma poate mutam biroul, sa cautam un spatiu mai mic si mai ieftin, ca din 8 am ramas 4… si din astea. Abia astept sa intram “in normal” ![]()
alorea16 spune:
Bine v-am gasit! Va citim dar nu apucam sa va scriem
. LA servici nu reusesc iar acasa nu am loc la calculator de pitic.
Uram si noi LA MULTI ANI !!! tuturor ghioceilor care au implinit 3 anisori si multa multa sanatate!!!
Pupam toate burticile si sarcina usoara in continuare 

Micaalsa e tare haioasa pustoaica ta cum sta ea la facut unghiile