*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 11
Catrinel_17 spune:
IRINA, si cum se mai manifesta stafilococul ala? (si febra?) Mai, asa o luna de cosmar, tot de probleme cu raceli, bronsite, otite, conjunctivite… a fost un cosmar sa ii dau oanei picaturile in ochi. Cosmar!!
SERJ, tu cum ii pui crema, poate e mai simplu cu crema… acuma o prietena de-a ei a facut. Sper sa nu fi luat de la oana.
GABIFER, bine te-ai intors. Offf ganglioni? De la otita? I-ai dat antibiotic?
DELIA, io am gasit “exudate” (Exudate is fluid, such as pus, that leaks out of blood vessels into nearby tissues. The fluid is made of cells, proteins, and solid materials, etc)
AIDA, sanatate maxima!!! Ai grija cu gripa aia.
MICAALSA, acuma cat a fost bolnava a mai facut si oana in scutec. Am uitat ce ai zis, Iulia bea ceai peste noapte?
CIUF, tu ce mai zici. Hai mai povesteste ceva, asa frumos le zici tu.
NOE, ce mai face Bia la gradi?
TINA, iar disparusi?
La multi ani Bia! Multi pupici si multa fericire!
La multi ani Matei!! Numai bucurii in viata! Roag-o pe mami sa ne mai scrie….
La multi Ani Ana!!! multa fericire si noroc!!
elvie spune:
La Multi Ani sarbatoritului nostru de astazi Nicholas de Polixeni ,multa sanatate si fericire ghiocel mic si tot ce-ti doreste inimioara.
La Multi Ani tuturor ghioceilor care deja si-au sarbatorit cei trei anisori ,sanatate si numai ganduri bune din partea mea si a Lare-i.
Revin cu ceva povesti cand o sa am mai mult timp liber .
la toata lumea.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Polixeni spune:
Multumesc frumos Elvie pt urari!!Esti o draguta!
O sa revin si eu cu povesti despre cum a fost ieri la party si as vrea sa pun si poze,dar cand ajung acasa de la munca.
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, LARA ! 

SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, PUISOR BLOND ! 
LA MULTI ANI, NICK ! 

SA FII SANATOS, VOIOS SI LA PUNGA GROS !
Vaaaaiiii, ce sarbatoriti aveam azi, si eu abia acum apucai sa intru pe net ....
Pai haideti, Polixeni si elevie, veniti cu poze, sa va mai vedem si noi, si pe voi, si pe ghiocei !
E un frig la noi .... brrr ! S-a intors iarna. 
Edit : Catrinel, stafilococul ala se manifesta prin .... deget in nas, pana la cot, toata ziua. Nu stiu daca racelile lui dese au legatura cu el. Offf. Multa sanatate si Oanei ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
tania2 spune:
La multi ani! La multi ani ! La multi ani!
Matei - Tili
Bianca - Noe
Alexandru - Dianad
Ana - Aalina
Matei - MP
Nik - poli
Lara - Elvie
Sa cresteti mari, frumosi , sanatosi!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Polixeni spune:
LA MULTI ANI LARA!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI NOROCOASA!! UN PUPIC DULCE PE VARF DE NAS!! 
Stefanna spune:
LA MULTI ANI GHIOCEILOR FRUMOSI SI SCUMPI DE ANA, LARA SI NICK.
La mamici bucurii de la ei, si sanatate sa ii creasca mari, maaari de tot.
Polixeni spune:
Buna tuturor,
Asa cum am promis,revin cu poze si cu ceva povestioare despre cum a fost la party.Va multumesc frumos pt urari!!!
Pozici puteti vedea aici :
http://community.webshots.com/user/gpoli_ro
Desi ieri a fost ziua lui Nick,i-am organizat petrecerea duminica(duminca a fost si ziua lui tati)...asa ca i-am sarbatorit pe amandoi si le-am cantat amandorura.Petrecerea a avut loc la locul de joaca unde lucrez eu (dar sa nu credeti ca am avut vreo reducere...toate au fost taxate "la sange").Am avut invitati 11 copilasi care ,zic eu,s-au simtit minunat.Cel putin al meu cred o singura data a iesit de acolo...Au papat,am suflat in tortulet si s-au jucat in voie.Iar noi adultii am putut bea o cafea in liniste.Per ansamblu a fost foarte bine pt ca toti copilasii au zburdat in voie,nu am facut deranj acasa,nu am gatit,am fost serviti.Oricum acasa nu as fi avut atata loc asa cum e la locul de joaca.Tortul a fost de mare succes pt ca Nick este pasionat de masinuta rosie.Acum chiar doarme cu masinutele de pe tort.![]()
In rest crestem,devenim fff incapatanati si avem o personalitate mama-mama!!!
Am trecut si noi prin raceli (eu si acum sunt racita),dar i-am dat miere fiarta cu scortisoara si imediat i-a ameliorat tusea,ba chiar i-a disparut fara sa-i dau medicamente.Va recomand si voua...
Inchei aici nu inainte de a va pupa si a va dori o zi placuta!!Ma duc sa-mi "clatesc " ochisorii cu pozicile ghioceilor!!!
mihaser spune:
Salutare!
Lara! Sa cresti mare si sa-i bucuri pe mami si tati! Elvie asteptam poze!
Sper ca sunteti ok si v-ati distrat bine ieri
Nick! Sa cresti mare! 
Sunt foarte frumoase pozele! Ma bucur ca v-ati distrat!
si ptr tati!
Si eu tot tort cu Cars tre sa fac. ![]()
Stefania! Sa cresti mare!
Ieri am ajuns si noi acasa...Am vrut sa scriu mesaj aseara dar nu a mers forumul.
Cri a primit deja cadoul...se plimba cu bici si prin casa...se descurca de minune.
Va pupam!
Serj spune:
La multi ani!!! Nick si Lara, multa sanatate, sa cresteti mari si frumos!
La multi ani Stefania, sa cresti mare si sanatoasa si cuminte.
Mihaela bie ai ajuns acasa. Asteptam poze de la voi. Cam devreme cadoul!... poate mai cere ceva si de ziua lui ![]()
Polixeni, foarte frumoase pozele, si tati cu puiul aveau camasa la fel, nu?
Frumos locul de joaca. Nick, seamana foarte bine cu tine.
Catrinel, eu ii pun crema oftalmica, chiar la coltul ochiului, si puitn pe gene, macar asa clipind... intra si ceva in ochisor; cu picaturile, strange atat de tare ochii, ca totul se duce pe langa... De data asta am scapat fara crema, am tot sters-o al ochi cu apa calda si cvad ca nu mai are nimic.
va pupam 
Cristina, o mamica fericita cu 3 minuni