*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MP Dragele noastre, Va multumim din suflet pentru urarile facute atat mie cat si lui Matei! Va dorim si voua si puiutilor vostri numai bine si multe zile senine si binecuvantate! ![]() Monica. |
Ma bucur sa vad un semn de la tine, Monica.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aida_o spune:
La Multi Ani, Bia! 
La Multi Ani, Matei!
fete dragi 
De cite ori am vrut sa intru si sa scriu, ba eram la birou (si de-acolo uit ca nu mai acces, imi aduc aminte cind incerc sa deschid DC-ul si-mi apare mesaj ca site-ul e blocat), ori - ca acum - nu m-am simtit prea bine, fie greturi fie raceli.
Azi e a 5-a zi de gripa, dar gripa crunta, cum n-am avut in viata mea. Ieri imi intrase in cap ca oi avea meningita, ca prea m-a durut capul in fiecare zi, asa ca am chemat salvarea. Mi s-a spus ca e doar gripa, n-au ce sa-mi faca, sa-mi tin febra (care oscileaza intre 37.5 si 38.5) sub control si sa astept sa treaca. Se pare ca - din cauza problemelor mele medicale, cu artrita, dar si din cauza sarcinii - imunitatea mea e scazuta si, din cauza asta, cind iau un virus, ajung sa dezvolt forma cea mai nasoala a acelui virus. Macar azi nu mai doare capul asa de tare, poate reusesc sa dorm si eu la noapte (in ultimele 48 de ore, daca am dormit 5 ore, adunate).
Acum o saptamina am fost la eco pt translucenta nucala si inainte de asta facusem si triplu-testul. Am primit in posta rezultatele, sunt foarte bune. Pliul nucal masoara 1.0mm, deci e foarte bine. La Alexandra fusese 2.4mm.
Sexul inca nu l-am aflat, nici n-am insistat ce-i drept, dar pt ca prefer sa astept pina la eco din saptamina 18, cind se vede mai clar si e mai sigur. Mi-au schimbat DPN-ul in 26 septembrie, ceea ce are mult mai mult sens, pt ca se leaga de ziua cind banuiam ca am conceput. Deci desi acum ar trebui sa fiu in saptamina 13, dupa noile calcule sunt doar in saptamina 12.
Alexandra face la olita de 2 saptamini. Pur si simplu, intr-o zi a apucat-o ca ea nu suporta scutecul ud, si avea pretentia sa i-l schimb imediat ce facea pipi in el. Nici un minut sa nu stea cu el ud! Asa ca am reintrodus olita in peisaj, si am tinut-o numai in pantaloni, fara scutec. Intii s-a enervat, cerind sa-i pun scutec, insa cind a vazut ca nu are efect, s-a dus si a facut la olita.
Numai cind doarme poarta scutec, sau cind suntem plecati de-acasa. N-a avut nici un accident pina acum. Si la gradinita merge la toaleta, totul e ok. De citeva nopti vad ca nici in scutec nu mai face si probabil ca asteapta sa faca dimineata in olita. Din pacate, ea doarme inca in patutul de bebe, si nici daca ar vrea nu s-ar putea da jos sa faca pipi. Pina nasc, vrem sa amenajam al treilea dormitor si s-o mutam acolo pe Alexandra, unde va avea si pat "de copil mare". Bebe 2 va sta in actualul dormitor al Alexandrei, pt ca este mai multa liniste (peretii nu comunica cu o alta camera) si vrem sa-i asiguram bebelusului toate conditiile pt a dormi cit mai mult ![]()
Cam atit de la mine, ma iertati ca nu mai scriu asa de des, dar sa stiti ca eu voi scrie ori de cite ori voi avea ceva noutati.
Poze n-am mai pus, m-am lenevit si e drept ca am si uitat. De cind cu sarcina asta, memoria nu-mi mai functioneaza ca pe vremuri.
Pup 
Aida
12+
micaalsa spune:
La Multi Ani!! ghioceilor Bia si Matei. Sa aveti o petrecere frumoasa si asteptam si ceva poze.
aida, multa sanatate si ai grija de tine. Felicitari pentru trecerea de la pampi la olita.
Din pacate si Iulia mai are pampi noaptea, de fapt nu stiu ce ne-am face fara el. Dimineata e plin ochi, de fapt rare diminetile in care nu e uda toata, iasa din el, atat de mult face.
Nu stiu cum o sa scapam de el noaptea ... cred ca astept vara, pun salteaua la bataie ... si sa vedem.
Monica, ma bucur si eu ca ne-ai dat un semn, cat de mic
.
Tina, pai ce promisiune facusi? Iarasi ai disparut. Haide rapid la apel.
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine, conteaza mult in momente din astea. 
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, ANA ! 

Alina de Tulcea, sa-ti traiasca fetita si sa-ti fie sanatoasa si norocoasa !

Ghioceii care s-au sarbatorit in ultimele zile .... vrem poze cu tortulete, copii, parinti ... hai, hai ! ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
alinaalex spune:
ANA!!!
multa sanatate si fericire alaturi de parinti!
Alina - poze, pliz !
AIDA, ma bucur ca ai scris, ai grija de tine, multa sanatate!
si felicitari ca ati scapat de pampy!
MP, lume nouaaa! pai numai atat??? asteptam sa ne scrii mai multe despre voi!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Salutare!
Anushca
la multi ani si sa cresti mare! 
Aida multa sanatate si un bebe sanatos...oare ai tot fetita?
Felicitari ptr olita...si noi punem pampers noaptea...inca...accidente se tot intampla in somn...cici sunt normale pana la 5 ani.
Monicule 
Noi plecam acasa in seara asta...cu trenul Thomas!
Intram maine sa va spunem cum am calatorit!
aalina2003 spune:
La multi ani frumosi,sanatate din plin si un dram de noroc pentru ghioceii Matei si Bia!
Multumim si noi pentru urari!
Andreea,multumim pentru sms!!!
Aida, e greu acum,dar si cand bebe va veni pe lume..o sa uiti de toate astea. Macar ai stat acasa zilele astea,cand ti-a fost rau? Sanatate!
Micaalsa, ai trecut si tu un hop..cred ca ti-a fost greu tare saptamana de asteptare! Acum,cand esti convinsa ca orice ar fi,va fi bine, sa dea Dumnezeu sa nu mai ai parte de astfel de incercari.
Azi am avut acasa un tort (de casa,facut de soacra-mea, so..e buna si ea de ceva..
), un pranz mai festiv,asa,in familie,iar maine va fi petrecere la gradinita.In torul de acasa lumanarile s-au aprins si s-au stins de mai multe ori,asta a fost partea cea mai distractiva.Lumanari de toate felurile,din cele care se reaprind,tip cu scantei,normale,cu cifra 3...si asa mai departe. Cadouri..tot felul de carti( de la "cum sa te transformi in printesa in 7 zile" la una care se deschide in forma unei corabii de pirati si trebuie reconstituita,apoi alta "teatru-balet"cu personaje din baletul "frumoasa adormita" alaturi de care trebuie sa dansezi si tu.....etc)
Va fi cu pizza,chec,tort (fireste!)si face painting...!
Ieri am vrut sa trecem pe la soacra-mea,dar era la coafor si ne-a spus sa trecem pe acolo s-o luam,ca nu mai dura mult. si poate s-o tundem si ope Ana,ca-i ciuntita. "Nu,zic eu,imposibil,nu sta..". dar can am ajuns acolo,coaforul era gol,iar coafezele au luat-o si s-au purtat asa frumos cu ea, au facut-o sa se simta importanta,incat a stat matza la tuns ..ba apoi s-a dus si si-a facut si unghiile la maini,cu rosu aprins..Asa ca fata mea s-a aranjat pentru propria-i petrecere de 3 ani! (nu anisori,fiindca daca zici anisori inseamna ca e ceva mic, un bebelus...asta-i din zicerile ei)
alinaalex..cu pozele...m-am apucat,zau ca da,sa fac un album pe undeva,m-am poticnit si am lasat-o balta, iar acum nu ma stiu nici unde e ..nici nimic,iar acces la calculator nu prea am (fiindca ala "fix" s-a stricat de tot,iar laptopul il plimba husband).
Totusi,cine-mi poate spune si mie cum se acceseaza contul comun? (mihaser,please!)
La multi ani pentru Nick si pentru Lara! Sa fiti foarte norocosi si iubiti!
ciuf spune:
Alina, sa iti traiasca Anuta si sa va duca numai bucurii si impliniri. Sa fie un copil cuminte si ascultator. La multi ani, Ana!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Serj spune:
La multi ani Ana! sa cresti mare, sanatoasa si cu mult noroc.
Aida, si Ambra doarme tot in patul de bb, dar am lasat jos barele si poate cobora... ea se da jos, numai cand are urgente noaptea...
Eu i-am lasat in patutul mic, pana cand au vrut ei... nu i-am mutat in patul mare (s-a nimerit de fiecare data cu venirea surioarei...) si i-am lasat sa decida ei. daca vrei sa o schimbi in alta camera, este bine sa o faci pana nu face legatura cu venirea bb-lui.
Sarcina usoara in continuare, si iti doresc sa nu mai ai dureri.
Micaalsa, ma bucur ca esti mai bine 
Vezi ca exista husa pt saltea impermeabila, care sa protejeze de pipi. E bine sa folosesti, pana se obisnuieste.
MP 
pupici la toata lumea
Cristina, o mamica fericita cu 3 minuni
Polixeni spune:
LA MULTI ANI GHIOCEILOR BIA,MATEI SI ANA!!SA FITI FERICITI,SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!!