*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 9
Delia21 spune:
Anamaria,of prin ce trecusi!Gandeste pozitiv si trebuie sa fie totul bine cu bebelina!
Irina,cum sti de stafilococul acela auriu ca il are Andrei?Eu ma banui acum de toate relele posibile,vreau sa-mi fac teste ....sa vad cat sunt de sanatoasa,..caci trecut de 3 saptamani am rosu in gat ...tot iau la antibiotice,..iar anul trecut din septembrie pana in decembrie inclusiv.....am avut niste amigdale umflate,....sincer atatea luni,saptamani,...ma pun pe ganduri ca ceva si nu stiu ce ....e in neregula cu mine.Nu ma stiu de fel ipohondraStefana,daca ne citesti imi spui tu o parere ce ar putea fi si ce ar trebui sa fac?Te rog muuuultLa noi e cald si bine,...soare,...azi cred ca sunt 30 de grade celsius sau pe aproape.Sa mai spun ca mi s-a stricat de vreo saptamana aerul conditionat la masina,..dar am garantie la el pana in august,deci trebuie sa-l rezolv curand,...caci altfel mersul cu masina la amiaza e ca o sauna pe roti.Cine vrea o portie de soare,caldura,nisip si multa pofta de viata poate lua de aici de la noi http://good-times.webshots.com/photo/2276269070072337911mhSkpa
mihaser spune:
Salutare!
Vreau si io la plaja!
Bia! Sa cresti mare si fericita acolo la cang in Australia!
Matei! Sa cresti mare si voinic alaturi de Vladut, mami si tati!
Serj spune:
La multi ani ghioceilor!!!
Bia si Matei, multa sanatate, o copilarie fericita si tot ce este mai frumos in viata, sa aveti parte!
pupici
Cristina, o mamica fericita cu 3 minuni
Qamar spune:
multumim din suflet!
LA MULTI ANI, MATETI!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
gabi_fer spune:
pentru ghioceii ce sunt sarbatoriti azi: Matei Calin (MP) si Anne Bianca (Noe), multa sanatate si si o viata plina de realizari.
avem poze noi aici:http://picasaweb.google.ro/gabiferf/Iarna2009?feat=directlink
Irina71 spune:
LA MULTI ANI ! ghioceilor sarbatoriti azi :
Anne-Bianca de Noe si
Matei - Calin de MP
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi !
Gabi, ce mare s-a facut Alex ! Noi nu te-am uitat, cum asa ? Poti intra cand vrei tu !
Delia, prin decembrie i-am facut lui Andrei niste analize ca era racit, si, pentru ca tot statea cu degetul in nas, i-am facut si un exudat nazal. Acolo i-a iesit stafilococul auriu. Ne-a dat si antibiograma, adica la ce fel de antibiotice e sensibil stafilococul (vreo 6). Ne-am dus la doctora, ne-a dat unul din antibioticele alea 6, am luat 7 zile, am facut 7 zile pauza, am repetat analiza, iar i-a iesit pozitiv la stafilococ auriu, alta antibiograma, alt antibiotic,pe urma iar am repetat analiza, acum e a treia oara cand i-a iesit.
Este o idee buna sa te controlezi, sa vezi de ce te imbolnavesti asa des ? Poate trebuie sa iei ceva pentru imunizare ?
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Delia21 spune:
LA MULTI ANI Bia de Noe si Ana de aalina2003,sa aveti o copilarie superba si multe bucurii si impliniri si sa se bucure mamicile mult de voi,....si tatici la fel
IRINA,mersi pentru raspuns.La fel imi zise si Stefana,....acum trebuie sa caut eu doar cum se zice la exudat in engleza,...ca sa stie doctorul ce-i cer cand fac programarea.
alinaalex spune:
BIA
MATEI!!!
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ciuf spune:
Pentru cretolina noastra cu ochii ca marea si Mateiutzu' cel frumos al Monicai, transmitem si noi urarile cele mai bune de viata, cu bucurii si impliniri. La multi ani!!!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
MP spune:
Dragele noastre,
Va multumim din suflet pentru urarile facute atat mie cat si lui Matei! Va dorim si voua si puiutilor vostri numai bine si multe zile senine si binecuvantate!
Monica.