LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIRI cartile le-am comandat pe la sf lunii ianuarie si de atunci tot astept sa ajunga.Mi-am zis ca prefer sa citesc in romana dar se pare ca tot in fr am citit si in sarcina asta .Norocul meu a fost ca in acelasi timp cu comanda la Humanitas mi-am comandat si aici vreo 7 carti din care am citit deja 5.Dar tot raul e spre bine.Voi citi in romana alaptand ptr ca voi avea cel mai cuminte copil care imi va lasa timp de lectura si viata sociala.Glumesc!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miri, Marc idem Bruno si la caftit frate cand da la jucariile lui si la agatat de fusta mea cand ajungem intr-un loc cu lume, pana se acomodeaza, de zici ca-i don'soara de pension.

Creata, eu l-as baga pe Andrei in cada mare (desi pe Marc l-am bagat abia dupa 1 an jumate, cand s-a nascut Andrei si i-a furat cadita), da eu nu pot sta langa el la baie, ca la noi seara e iures mare si singur mi-e frica sa-l las.

Ginette si noi tot cu juma de casa am plecat in Bg anul trecut si cu 2 pici la cala de bagaje , da a fost ok. Astia dorm destul de mult la drum. Am facut cateva opriri de dat mancare si schimbat pampersi. Mi-e asa o sila de "jaful" de la noi ca prefer un drum mai lung.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pe mine altceva ma roade, vreau sa-i scot pe pici la aer de munte si nu stiu unde sa ma duc sa gasesc o pensiune curata, camere mari In care sa-mi incapa si tarcul (ca in general sunt chichinete de urci in pat direct din usa) si sa fie departe de poluare. Exclud V Prahovei pe motiv de aglomeratie si preturi imense.
Am o pensiune intr-un loc de vis (satul Pestera, sus pe munte la 1000m, )se urca din Moeciu, da sotu' zice ca nu vrea sa bge masina iarna pe acolo .
Aveti vreo idee de loc/pensiune misto?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...bag de seama ca nu prea v-am lipsit...
pupam zuzicile si toti clopoteii!!!
Felicitari pt sarcini cretulinei si Ellenutei!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20, welcome back!
toate fetele au intrebat de tine! (stiu asta chiar daca am lipsit mult)

cum sunteti? ce faceti? e liniste la voi? pupic maaaaaaaaaaare si o imbratisare pentru bibi:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

danutza felicitari!! eu zic ca ajungi la 37s. ma bucur ca alberticul si-a mai revenit cu papa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

eu pariez pe 37+
hai ca se poate!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Dany, ti-am vazut printzesa…care rade in aproape TOATE pozele…si am ghicit meseria lui tati...pare tare mndru de fica-sa

Stoisor multa sanatate tie si Sarei.

Stancutza traiasca „attachment theory”, multe lucruri le-am vazut altfel dupa ce m-am documentat.

Roly sunt superbi baietii tai...ce a patit Marc in frunte?. S-au certat pe vre-o jucarie?

Felicitari Danonique pt cele 35 de sapt.

Daca tot vb de frati si negocieri...ai mei se cearta pe mine...sa vezi ce se imping cand vor amandoi in brate...oricum sefia inca se mai disputa...nu prea suport sa il vad pe ala mic cum o incaseaza si drept urmare Iulia sta cam mult la colt...sper sa invete Vlad mai repede sa se apere...ca sa nu ma mai stresez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

...bag de seama ca nu prea v-am lipsit...
pupam zuzicile si toti clopoteii!!!
Felicitari pt sarcini cretulinei si Ellenutei!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Lala 20 am citit si eu povestea ta...sper sa fiti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Am vazut ca voi n-ati trecut inca la cada. A trecut cineva la cada mare sau doar noi suntem nebuni???

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Andrei este in cada mare de la 6 luni de cand am fost la bulgari. Intorsi acasa am dat cadita si a facut baie ca un "om" mare

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Am vazut ca voi n-ati trecut inca la cada. A trecut cineva la cada mare sau doar noi suntem nebuni???

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Andrei este in cada mare de la 6 luni de cand am fost la bulgari. Intorsi acasa am dat cadita si a facut baie ca un "om" mare

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Si noi tot de la 6 luni...pe Iulia de la 1 an jumate...pana la 9 luni aveam nev de ajutor sa o scot din cadita...acum le fac baie la amandoi singura

Mergi la inceput