LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 11
Ven spune:
Bulgaria, clar, daca e de ales intre Ro si Bg!
Roxana, Alina, la 70 km de Vama Veche e Albena. Unde si noua ne-a placut raportul servicii-pret la nebunie!
Intrati pe www.vacanteinalbena.ro sau www.vacantebulgaria.ro si comparati preturile cu cele de pe litoralul romanesc! O sa aveti surprize. Cat despre servicii, INCOMPARABILE, parole d'honeur!
Gugu, esti o frumoasa cu orice culoare de par! 
Dana, felicitari pt. 35+! Si eu zic ca ajungi la 37+ in mod SIGUR!
Si vorbind de cracanati, am impresia ca si Mathias e cam cracanat, dar cracanat, nu 'departat'
Desi merge in picioare de la 10 luni jumate. Drept pt. care intentionez sa vad cum stam cu Ca, fosfataza alcalina, anemia si inca cateva chestiute de prin sange.
Atat a retinut neuronu'. Daca isi mai aminteste ceva, revin!
Va pupez oricum cu drag!!
Ma duc sa ma probez, poimaine avem cheful de 8 martie cu colegii (anticipat, din motive de sala) si sunt intr-o mare dilema daca sa-mi iau o tinuta mai extravaganta la care m-am gandit eu mai demult, sau ma imbrac mai......serios.....
roli25 spune:
Kalosalina, nu ai dece sa-ti ceri scuze, ca nu suntem aici sa facem analize de text, ci sa ne lamurim, sa cerem sfaturi, sa povestim.
Din punctul meu de vedere nu ai creat nici o polemica. Si tot din punctul meu de vedere Daria e f. ok.
sa nu fii suparata.
Ven acum incepi si tu cu "cracanatul"?
Im dai voie sa pun pariu ca Mathias nu are nici o problema? Ia aminteste-ti tu daca n-o fi mers si Markus craca. Marc la varsta clopoteilor mergea si el craca, ca bebeii nesiguri pe ei si acum are niste picioare f. frumoase.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
eladea2005 spune:
Kalosalina, aweya, multumim frumos pentru voturile voastre...
ici de la Eric!!!
vad ca vorbiti de concedii..noi cred ca alegem Grecia sau Turcia cu avionu...
inac n-am hotarat care din ele...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena seara buna, zuze buburuze v-am tot citit dar nu mi-am facut curaj sa si scriu. Intarcarea merge extrem de prost , in sensul ca urla numai ce vede bibe. nu stiu ce ma fac , cert e ca in curand raman fara sfarcuri . e nasol de tot, offfsi eu sunt total de acord cu lala pentru concediu in bulgaria, chiar merita LalaD , spuneai la un moment dat de niste creioane non toxice de la diverta ,dar nu am gasit nimic . Imi mai dai detalii , te rog. Sau pot lua din librarii, numai sa scrie pe ele non toxice? M-ai pus pe jar cu masuta si scaunele, abia astept sa ii luam si noi maimutoiului. noi nu am trecut inca in cada mare, dar numai pentru ca eu am probleme la coloana si nu pot sta aplecata sa il spal . inca nu balacim in cadita, noroc ca e destul de mare ,desi pana la final ramane cam fara apa va dau ceva de unde puteti descarca filmulete pt copii http://movieforbabies.blogspot.com/search?updated-max=2009-01-29T10%3A46%3A00%2B02%3A00&max-results=7 MATEIPOZE PITICUL URIAS |
Ereena uite de astea vorbeam :
http://www.fredaldous.co.uk/shop_images/product_fullsize/432740010.jpg
Eu ultima data acum cateva luni le-am vazut in Cora si Diverta.
Dar oricum orice creion non toxic e foarte bun.
Oricum momentan ei "deseneaza" doar supravegheati .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Eliza spune:
Bine v-am regasit! Nu am apucat sa citesc prea multe din urma pentru ca we trecut am avut petrecerea de un an. a fost o nebunie totala cu 30 de invitati(din care 9 copii cu varste intre 7 luni si 4 ani)). Piticii s-au distrat de minune, casa arata ca dupa bombardament dupa dar nu mai conteaza. Acum trebuie sa ne revenim :).
Emma a ales de pe tava in ordine: cheia de la masina, oglinda si banii(va las pe voi sa decideti ce va fi). Am pus cateva poze incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2026369430102710211GAXQhp .
Citesc din urma si revin.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Eliza spune:
Uff iarasi au fost clopotei bolnaviori. Nu mai vine odata si vremea frumoasa!
Am vazut poze cu pletoselul meu favorit, Andrei, caruia mami i-a blocat intrarea la bucatarie(ma intreb cat o sa treaca pana descopera cum se deschide poarta) si care deja deseneaza.
Sofia, iubita mica si delicata ca o papusica care a ramas fara ciuf(mai spun si eu inca o data ca pozele sunt deosebite).
Maria care iti zambeste din toate pozele si care acum e o domnisorica eleganta.
L-am vazut si pe Luca de Gugu. Ce mare a crescut! Daca nu ai pus poze mai des schimbarea mi se pare si mai mare.
Andrei care imparte totul cu fratiorul lui.
Mariuca vorbareata, dansatoare si plimbareata. Foarte haioase filmuletele cu ea.
Dana felicitari pentru cele 35 de saptamani, de acum orice zi va duce mai aprope de termen.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Zuzici sunt in cautare de cazare la mare pt la vara. Puteti sa imi recomandati ceva...o statiune care v-a placut, un hotel curat si acceptabil ca pret...Pleeeeease! Eu in ultimii ani am fost doar in Mamaia.Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Noi am fost la Venus anul trecut si a fost super bine si frumos si liniste si super hotelul, cu piscina si tot ce vrei. Sunquest se numeste si acolo vom merge si anul acesta. Noi am fost in perioada 26 iunie-3 iulie si a fosy excelent, apa calda, soare numai bine. Au oferte excelente daca cumperi biletele pana pe 30 martie, cam 400 ron/pers/sejur, doar cazare. il gasesti pe net.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
creata2008 spune:
O femeie puternica, de afaceri, ca frumoasa stim deja ca e!
Am zis! Si ea a ales! ![]()
Galagie mare la voi acolo, bile peste jucari peste copii, dar cred c-a fost fun! Am vazut jucaria de Leap Frog, si noi o avem. Ii place Emmei? Mariuca a fost fascinata de ea, a primit-o de ziua ei. Isi schimba singura pe toddler mode sau number mode, stie ce face fiecare chestie de acolo... E foarte faina si complexa!
Asa... acum sa trecem la mandra sarbatorita, care a fost foarte frumos imbracata si pare-mi-se ca a avut si un tort bun si frumos. Nu s-a vazut foarte bine in poze, dar bun a fost?
Te asteptam mai des, don't be a stranger!
Pupam fetele!
| citat din mesajul lui Eliza Bine v-am regasit! Nu am apucat sa citesc prea multe din urma pentru ca we trecut am avut petrecerea de un an. a fost o nebunie totala cu 30 de invitati(din care 9 copii cu varste intre 7 luni si 4 ani)). Piticii s-au distrat de minune, casa arata ca dupa bombardament dupa dar nu mai conteaza. Acum trebuie sa ne revenim :). Emma a ales de pe tava in ordine: cheia de la masina, oglinda si banii(va las pe voi sa decideti ce va fi). Am pus cateva poze incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2026369430102710211GAXQhp . Citesc din urma si revin. Eliza ![]() Emma(19.02.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma... Povestea nasterii |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Lala20 asteptam vesti!Alina noi am fost asta vara in Mamaia la un hotel de 4 stele, chiar pe plaja si mi-a placut fff tare. Anul asta vrem sa mergem tot acolo: http://www.plaja.ro/hotel_golden_tulip_mamaia_mamaia_romania/ (anul trecut se chema fantasy beach) E in partea de nord a statiunii si nu e asa aglomerata zona. Mi-a placut fff mult, sincer. Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Laura m-am uitat de curiozitate pe oferta hotelului. Si eu il cunosc, nu am stat in el dar il stiu. Noi ani de zile am fost fani Mamaia, Bogdan pana acum 2 ani numai acolo a fost dus la Majestic si Rex.
Deci am fost clienti fideli pana ne-am hotarat sa migram pe plaiuri straine.
In oferta un sejur pentru 2 persoane te duce la peste 800 euro.
Cu 900 de euro eu merg in Albena la hotel de 5 stele, camera tip garsoniera de 55 mp, cu bucatarie in sistem ultra all inclusive. Deci in pretul asta imi intra 3 mese, patul lui Andrei, gustari la piscina ce e formata de fapt din 4 zone ( e mare rau ), sezlongul pe plaja, minibar, acces internet, cresa/club pentru copii ,bauturi, sucuri, seri traditionale etc . Adica multe servicii. Servicii ce sunt impecabile.
De aceea spuneam eu ca nu se merita.
Adica la noi sunt cateva hoteluri foarte frumoase, confortabile cum sunt cele enumerate de mine sau cel in care ati fost voi. Insa plaja e cea pe care o stim cu totii, apa e mizerabila, chelnerii uita sa te serveasca si alte mici mizerii ce iti strica concediul.
In 2 ani la bulgari nu mi s-a intamplat sa fie nimic neplacut.
Sper sa nu se intample doamne fereste anul asta .
Din cauza asta eu am decis ca prefer sa merg inca 70 km si sa platesc cam la fel dar sa simt ca sunt tratata ca un oaspete si nu ca o gaina de jumulit.
Pacat ca avem multe locuri extraordinar de frumoase daca nu stim sa le exploatam in mod civilizat.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
EliaElia spune:
Am lipsit cateva zile dar am nimerit la fix sa vad pozele cu Emma. Mama, ce de copilasi ati avut invitati cred ca a fost o nebunie generala, in sensul bun.Emma e o dulce in toate pozele, asa luminoasa
Ce dulce bea ea apa din pahar.Ai gasit unde sa faci tortul, stiu ca erai in cautari la un moment dat?Cu alegerile, nu ma aventurez la interpretari :) dar e de bine, si frumoasa, descurcareata si cu bani.Ontzi are si ea bebe? Am vazut ca a fost maestra de ceremonii
Camelia si
Laura (06.02.2008)

. e nasol de tot, offf
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)