Informatii utile Constanta 18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

dear_bambie ce faci?Sa dea DD sa stea bebicii la tine in burtica si sa fiti sanatosi.
bubu sa stai cumintzica
tuby da se deschide Spital privat pe varianta.Prin mai cica se deschide.
alaura sotul meu a luat BU pt mobilitate si nr insa nimic notabil.A luat ulei de omega 3 si asta i-a facut mai bine.Acum am decis sa nu mai luam nimic.
va pup pe toate!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

buna fetelor!cate o pt fiecare.multumesc de raspuns.
ellanik si sotul meu are probleme cu mobilitatea dar si cu forma lor(sunt anormali)sper sa ne ajute cu ceva branca ursului.dar inca nu am unceput sa iau.
bubu tea ajutat in privinta chisturilor?pt ca eu am ovare micropolichistice.sarcina usoara.
aaaaaaaaaaaaaa.....astazi este a 36 zi de ciclu.....aseara am facut un test,pt ca sotul meu spune ca el crede ca sunt.a iesit doar o liniuta .insa dupa vreo ora sa vazut si cea de-a 2a unpic......ce credeti?ne imbatam cu apa rece?a mai patit cineva asa?oare mai are vreo importanta dupa o ora?nu stiu...........ce sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

mai incearca un test sau mergi si fa testul de sange.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Ieri, am avut ET, din cei 13 embrioni, 7 au ajuns la stadiul de blastocist. Am transferat 2 puiuti frumosi foc si 5 am congelat! Pe 25 martie fac testul!
Va si va imbratisez pe toatee cu mare, mare drag!!!
Revin mai tarziu, fug sa mananc !

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

multumesc bubu
dar mai astept....nu am curaj inca.
....mai astept cateva zile.....si daca tot nu o sa vina "uratii" voi face alt test....deocamdata speram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Laura stiu o fata de la FIV , muffinuta daca o cunosti, a facut un test de urina dupa fiv mai devreme decat era recomandat si a iesit negativ...l-a aruncat in cosul de gunoi de la baie si dupa doua zile s-a trezit intr-o noapte ...o apucase harnicia si cotrobaia prin baie...a gasit testul caruia ii aparuse o liniuta vag...many_bani tot de la FIV a facut testul de urina mai devreme decat cel de sange si la fel a doua liniuta a iesit vag insa acum are aproape 6 saptamani de sarcina.Eu zic ca esti gravida asa ca pune mana si fa un test de sange (la synevo e gata pana la ora 15 si costa 35 ron) ca sa fii sigura.Te pup si te felicit.Iar despre BU ...si sotul meu are forme anormale insa la FIV toate ovocitele injectate au fost fertilizate deci erau destepti dumnealor....Te pup
dear_bambie felicitari !!!!Wow ce vesti bune ! Daca au rezistat atatia pana la blasto...esti mare!E primul FIV?daca e asa iti urez sa fie singurul !Te pup si iti tin pumnii

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dear bamby: sa tii puiutii acolo la caldurica 9 luni, da? ne-am inteles? sa stai cumintica in pat si sa le vorbesti mult sa le spuci cat de mult ii astepti si cat ii iubesti...Nu-l uita nici pe DD..da? pupici

alaura: si eu am patit o chestie asemanatoare la una din sarcinile mele anterioare... am facut intr-o noapte testul...am asteptat putin, a aprut o linutza si atat....m-am culcat suparata la loc. Dimineata cand a intrat sotul in baie si a vazut testul sa lesine nu alta... erau doua liniute...Si a fost sarcina, dar n-a fost sa fie bine pana la capat, dar asta e alta poveste... Asa k poate cea de-a doua liniuta a aprut in primele 5 minute dar tu poate ai vazut-o dupa o ora..cine stie..Cred k stresul in care stai nu face bine samburelului din burtica si mai bine mai cumapra 2-3 teste dc nu vrei sa faci BHCG-ul, si fa-le pe rand..chiar in aceesi zi...Nu pot aparea 2 linitute asa de aiurea pe toate...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Bubu ma bucur mult ca esti bine, ai grija de tine si de bebe!
Dearbambie, iti doresc sa ai doi puiuti lipicioasi si sa stea cuminti in burtik pana la termen!

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dear Bambie: Ce frumoase rezultate!! 7 blastocisti?? Stai fff bine, crede-ma!! Iti doresc ca pe 25 ( e o zi mare = Bunavestire) sa primesti aceeasi veste pe care a primit-o Maicuta Domnului.
Bubu: O sarcina usoara in continuare.
Madaluta, Ioana:
Laura: Eu zic ca ar trebui sa faci un Beta HCG si vei sti sigur.
Acum 2 zile am aflat ca sora mea e gravidutza!!!!!! Sunt bucuroasa!!!!Yupiiiiiiiiiiii!!!

Mergi la inceput

salut fetelor!!!!va pe toate.
ellanik.....si muffinuta era sau nu ?
madaluta imi pare rau sa aud ca nu ai reusit sa fii pana la capat.sa te ajute DD.
Iar despre cea de a 2a liniuta nici eu nu stiu ce sa mai cred........caci nu am mai facut alt test(mie frica de un rezultat negativ),dar nici "uratii" nu au venit....asa ca....mai astept pana duminica sa fac un alt test.dar oricum stiu sigur ca timp de 15 minute am pazit testul...si nu a fost nimik, lam aruncat si dupa o ora aparuse a 2a liniuta,care ,dupa cum mai spunea cineva pe aici,era mai mult ca o umbra,si tre sa te uiti atent ca sa o vezi,dar este acolo.
maria08 felicitari surorii tale.
................sunt o lasaa.........sotul imi spune sa ma calmez...ca o sa reusim cand vrea DD....dar nu pot....acum zic ca sunt,pt ca...iar peste 5-10 min zic ca nu sunt,pt ca....si tot asa o tin...
oricum pana duminica nu mai e chiar asa de mult....
pe toate.

Mergi la inceput