Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_p76 spune:
BUBU La multi ani pentru ziua ta!
Imi pare tare rau ca stai intr-un asa stress
Iti doresc din suflet sa fie totul bine cu tine si cu bebe!
Te asteptam cu vesti bune! Doamne Ajuta!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
dear_bambie spune:
Buna, dragele mele!
Bubu, La multi ani pentru ziua ta!Doamne Ajuta, sa fie bine cu bebe si cu tine!
Ioana, saru'mana! Doamne Ajuta sa vin cu un test pozitiv!
Marilolutza, cred ca,la ora asta deja ai puiutii in burtica! Iti doresc din inima sa ramana acolo 9 luni!
Ellanik, Maria, Raluca
Pe mine m-au sunat de la clinica si mi-au spus ca din 14 ovocite, au fertilizat 13 embrioni mari si frumosi, iar luni la ora 13 am ET-ul!
Va pup si va imbratisez cu mare, mare drag pe toateeee!!!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
raluca30 spune:
bubu-La multi ani!Totul va fi bine pana la urma!
dearbambie-Felicitari pt cei 13 norocosi!sigur la tine 13 va fi cu noroc!Ai sa vezi!Bafta!
pt toate fetele
tuby68 spune:
Este adevarat ca dr Lutescu isi deschide clinica (adica toate procedurile se vor face in Constanta) in Constanta?
O primavara frumoasa plina de floricele!
alaura21 spune:
salut fetelor
nu am mai scris de ceva vreme dar am revenit cu o intrebare pt voi:
ati folosit tratamente naturiste ...mai exact branca-ursului?!
am citit pe internet ca da rezultate f bune.si la barbati si la femei...eram curioasa daca ati incercat...eu am de gand sa iau dupa ce imi va veni ciclu....bn ca ....daca nu mai vine ...io nu ma supar..dar daca nu am reusit nici luna asta...asta voi face....si apoi daca tot nu va merge...voi reveni la doctori si la medicamente.
...sper sa devin cat mai repede si eu .
felicitari fetelor care au reusit.
madaluta spune:
salut! ce stiti de bubu? ce face?
sper din tot sufletul k e bine..
tuby: da, e adevarat
alaura: noi am luat BU, dar nu stiu ce sa-ti spun..nu atunci am ramas insarcinata, dar ceea ce am simtit era o crestere a apetitului sexual ( de care chiar aveam nevoie, caci stresul de a face bb ni-l cam taia...)Totusi n-am auzit nimi rau despre el, asa k puteti incerca. Gustul e oribil, sa stii..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
bubu73 spune:
la toate fetele,Ioana p76, dear beambie, raluca, madaluta va multumesc ca va ganditi la mine...
n-am avut internet in week-end, dupa ca ce stau numai in pat va dati seama, am fost vineri la synevo si am facut BHCG, am lasat adresa de e-mail sa-mi trimita rezultatul, va dati seama ca am inrosit telefonul dupa ora 15:00, sa-mi spuna pe la 18:30 ca au incheiat corespondenta la cat de disperata eram n-am mai tinut cont de starea mea, m-am suit in masina si am luat rezultatul personal 11201, in timp ce, cu doua saptamani in urma era 2100.
Se pare ca este bine, sper... n-am mai mers la dr. sambata, voi merge sambata asta.
sa fie bine.
dear beambie daca nu ma insel astazi ai ET. SUCCES!
alaura, vis-a-vis de branca ursului...eu am consumat produse naturiste aproape doi ani, inclusiv BU, de un an n-am mai luat nimic si uite acum s-a intamplat minunea, deci poti sa iei fara probleme, rau n-are cum sa-ti faca.
s-aveti o saptamana buna.
alaura21 spune:
daca este sau nu adevarat nu pot sa spun eu....dar o spun cele care au incercat si la care a functionat.Oricum am inteles ca regleaza ciclurile(si eu am nevoie),de fapt cred ca se potriveste pt ca din cate am citit pe internet ajuta cam la toate probl mele.acum nu ramane decat sa incercam si noi..
bubu ce anume ai mai luat pe langa branca ursului?
ti le-a recomandat vreun dr sau ai luat tu ca asa ai vrut?!
bubu73 spune:
Alaura, am consumat produse de la FAVISAN, de ex.aveam chisturi pe ovare, dureri la contact, cm neregulat, dr. mi-a zis ca infertilitatea la mine s-a instalat din cauza endometriozei.
Sunt multe produse ca sa ti le enumar acum, majoritatea se bazau pe ceaiuri, beam pe zi cate 6-7...si tincturi, au si produse cosmetice, insa tu trebuie sa cauti ceva care ti se potriveste. Succes!