Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Menics felicitari!Sunt sigura ca esti o fericita !
Maria in vacanta plecam de Paste .
Mary_lolutza iti tin pumnii pt maine.Succes!
Ioana, Valeria, dear_bambie,Bubu va pup
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
dear_bambie spune:
Buna dimineata, dragele mele!!!
Menics, Felicitari!!! Ai primit cel mai frumos cadou!!! Iti doresc, o sarcina la termen si un bebe sanatos!!!!!!!!!
Maria, Ellanik, Ioana, Bubu, Raluca
Mari_lolutza, mult, mult succes!!!
Eu maine, voi avea punctia la ora 14.30! Am emotii, dar cu siguranta totul va fi bine! Revin joi cu vesti!
Va si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!!!!!!!!!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
menics spune:
Mutumesc maria08, ellanik
ce va pot spune este ca nu trebuie disperat niciodata, eu am mai avut o tentativa in toamna dupa care am renuntat, fiind sigura ca ceva nu este OK si trebuie sa mergem la medic, zis si facut , primul: domnul, si intr-adevar era nevoie de un tratament pt a fi inviorati iar dupa tratament, se pare ca a dat rezultate.
Eu am facut teste de ovulatie, si am prestat dim si seara, sa fie.. dar nu am mai fost asa de obsedata.
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
ioana_p76 spune:
Menics felicitari! Sarcina usoara iti doresc!
Spune-ne te rog ce tratament a fost pt sot si ce medic ti l-a prescris, e din Constanta?
Dearbambie iti doresc sa fie totul perfect maine la punctie si sa obtii embrionasi frumosi si rezistenti 9 luni in burtica ta!
Mari lolutza la fel iti doresc si tie, multa bafta si te asteptam cu vesti bune!
tuturor din partea mea.
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Azi e ultima zi !!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
ellanik spune:
Menics ce tratament aurmat sotul tau pt inviorarea dumnealor?Sunt interesata.
Dear_bambie, mary_loluta va astept cu vesti bune ca eu v-am facut de ras.Poate imi spal rusinea la vara.
Ioana
raluca30 spune:
menics-Sarcina usoara!
ellanik-sigur la vara o sa fii graviduta!
dearbambie-asteptam vesti bune!la fel si de la marylolutza!
va pup pe toate !
ellanik spune:
Ralu te astept sa fim impreuna gravi.
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Cum am promis revin cu vesti:
Ieri am punctia, au recoltat 14 ovocite si maine ne anunta cati embrioni avem si vom programa si Et-ul, cel mai probabil va fi luni. Doamne Ajuta sa fertilizeze cati mai multi si sa ajungem la blastocisti!
Referitor, la punctie nu am simtit nimic, m-au chinuit un pic la inceput, ptr ca nu-mi gaseau venele, pana ala urma le-au gasit. Apoi mi-au facut anestezia si in 10 minute s-a terminat totul! Numai k eu nu m-am trezit dupa 10 min , ci dupa 30 min. Mi-au zis k m-am trezit cam greu, oricum eram cam ametita si nu puteam sa merg drept. M-au dus in rezerva si l-au chemat pe sot sa stea cu mine, k au vazut ca muream de somn si cred k le era teama, k daca adorm, cine stie cand ma mai trezeam. Dupa 20 min m-am imbracat si am plecat acasa, inca eram ametita si nu puteam merge drept, iar pe drum am dormit pana la Cernavoda. Sotul a dat o singura proba, a fost nevoie si de a doua, dar nu a mai putut, au zis ca se descurca cu ce au!
Jos palaria pentru echipa de la Gynera, sunt niste profesionisti!
Va pup si va imbratisez cu mare, mare drag toate fetelee!!!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ioana_p76 spune:
Dearbambie, felicitari pentru ovocite, iti doresc sa fie totul bine si in doua saptamani sa ai testul de sarcina pozitiv!
Marilolutza, tu ce faci, sper ca ai si tu vesti la fel de bune!
tuturor!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
bubu73 spune:
Menics, felicitari pentru reusita!
Stiu si eu care este sentimentul, sa stea acolo bebe noua luni.
Fetelor, eu am fost de luni in spital, nu m-am simtit bine deloc, dureri destul de mari...sunt cam trista, am facut azi echo la externare, iar dr. parea tare nemultumit ca nu se simteau bataile inimii, va dati seama cum sunt eu tocmai astazi cand am implinit 36 ani, m-a trimis maine sa fac bhcg