Informatii utile Constanta 18

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

O sa fac modificarile pe prima pagina, dc mai sunt, va rog sa-mi spuneti.
Menics multumesc pt informatii!
Ellanik va doresc concediu placut si sa va relxati, sa uitati de probleme, sa va recapatati speranta!
Maria te inteleg ca vrei sa faci o pauza, insa nu uita ca noi suntem aici oricand ai nevoie! Te
Dearbambie te rog fii optimista! Mult noroc iti doresc!
Madaluta multumim pentru informatii.
Aloe vera este bun pentru multe afectiuni, poate la unele fete ar avea efect.
Noi am incercat injectiile cu aloe (nu erau de la forever, erau rusesti), dar nu a fost nici o diferenta. Oricum, nu am mai gasit apoi sa le cumparam.
De la FLP stiu ca este recomandata multi-maca, mai ales pt infertilit. masculina.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Elanik inca n-au aparut greturile, insa de dureri nu scap, aseara chiar eram sa ajung la urgenta, asa ca l-am sunat pe dr. si mi-a dat sa fac niste injectii, iar maine me duc la consult.
Binenteles ca trebuie sa stau numai la pat, ceea ce eu nu prea am facut.Multumesc lui DD ca am scapat de seara trecuta si am promis ca nu mai fac nimic.

toate fetele si sa sperati in orice clipa in sansa voastra.
Maria08pe bebe l-am vazut saptamana trecuta la echo, adica era cat un oulet mic. Mai am pana o sa-i simt inimioara.
Cat de cat stii istoricul meu Maria, asa ca te rog sa-L ai pe DD in gand in orice clipa si te va ajuta cand te astepti mai putin.
Va multumesc ca va ganditi la mine.

Mergi la inceput

Dear beambie, stii cat de mult conteaza starea psihica, sunt convinsa ca ai plecat la acest drum increzatoare, asa trebuie sa ramai pana la sfarsit...atunci cand ne vei aduce vestea buna.
Ne gandim la tine si te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Bubu te asteptam cu vesti bune de la medic azi! Ai multa grija de tine! Te
Dearbambi cum te simti? Sper ca ti-a revenit optimismul! Te

pentru voi toate!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere! Sunteti minunate!!! Sper, k la finalul lui martie sa vin cu o veste buna!
Madaluta, eu am folosit cateva dintre produselor lor { aloe vera gel,aloe first( il folosesc ptr par) multi-maca si pro6 ptr sot, niste vitamine) si am fost f multumita!
Menics, imi cer scuze, dar abia acum am vazut ce m-ai intrebat Referitor la Dr Stanca, ce pot sa-ti spun, eu personal, sunt foarte multimita de el, este un medic simpatic, amabil si cu mult respect pentru paciente. Ii poti pune 100 de intrebari, are rabdare sa-ti raspunda la toate.
Mari_lolutza, multa, multa bafta!!!!
Maria, Ellanik, Bubu, Ioana, Raluca
Si acum raportez:
-in ziua a 8 de stimulare, am pe ov drept- 10 foliculi, pe stangul am 7 foliculi iar endometrul este de 9. Dna dr spune ca , am raspuns f bine la tratament si mi-a micsorat doza de gonal. Luni urmeaza sa merg din nou la B ptr monitorizare si estradiol, iar miercuri voi avea punctia!
Si pentru k, maine este 8 Martie, va urez un calduros " La Multi Ani!!!"
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!!
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Am fost la dr. astazi si totul este in regula, asa cum am mai spus trebuie sa stau cat mai mult la pat...probabil intru si repede in panica, mai ales prin cate am trecut...ultima sarcina prin 2001 am pierdut-o.

De ziua noastra maine, 8 Martie, va doresc o primavara plina de impliniri, bucurii si satisfactii. La multi ani!

Multe, multe pentru voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

dear_bambie iti tin pumnii.Felicitari pt oushoare.Ce multe sunt!!!
bubu stai cumintzica in patucean si lasa fricile.Bubu mic e acolo si isi face de cap.Am auzit ca in timpul sarcinii cu cat semnele sunt mai accentuate adica greturi, stari de rau si alte cele, cu atat bebe e mai bine si sarcina e mai "fixata".Oare ar trebui sa imi schimb semnatura in"Oare voi avea si eu vreodata greturi?"
Mary_loluta intri marti la "despachetat" si vii ambalata gata.Abia astept sa vii sa ne povestesti.Pupici
Madaluta
Maria

Oare voi fi si eu vreodata mamica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La multi ani fetelor de 8 martie.Sa fiti iubite si sa avem toate bebici sanatosi si frumosi.

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Pentru toate fetele!
Eu sunt in al 9lea cer de doua zile.... vineri am aflat ca sunt asadar am zburat la odisee, doamne ce dar am primit de
8 martie...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Menics: Felicitari!!!! Iti doresc o sarcina fara probleme si un bb sanatos!!!! Poate ne dai mai multe detalii, asa mai prindem si noi sperante!!
Dear Bambie: Stai foarte bine!! Asteptam azi vesti de la Bucuresti!!
Bubu, Ioana, Madaluta:
Ellanik: Ce mai faci draguta?? Nu ati plecat in concediu?!
O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR!!

Mergi la inceput