Informatii utile Constanta 18

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alaura21

salut fetelor!!!!va pe toate.
ellanik.....si muffinuta era sau nu ?
madaluta imi pare rau sa aud ca nu ai reusit sa fii pana la capat.sa te ajute DD.

da, m-a ajutat si sper sa ma ajute in continuare... Uita-te la semnatura mea si vei vedea rezultatul...
Asa cum ti-a zis si sotul, trebuie sa te calmezi sa te linistesti si sa fii optimista..eu nu inteleg cum poti sta in stresul asta fara sa faci alte zeci de teste... Doamne eu cred k am imbogatit farmaciile la cate am cumparat. daca ieseu negative si nu-mi venea CM-ul tot mai cumparam k poate era vreo greseala..daca erau pozitive, tot mai cumparam k nu-mi venea sa cred si ma gandeam la fel - sa nu fie vreo greseala... si acum, desi ne protejam destul de bine, dc imi inatrzie o zi...fugutza la farmacie

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

AI DREPTATE MADALUTA....FELICITARI!!!

sper sa fiu si eu
cred ca nu voi mai astepta pana duminica...asta este tre sa-mi fac curaj....si sa aflu......singura problema ar fi ca mie rusii miau mai intarziat acum 2 luni...si ma gandesc ca sa nu ma agit degeaba....dar si asa....parca tot ma agit, ba' parca mai mult...
dar am mai facut teste de sarcina si....nu am mai vazut liniuta aia acolo...nici macar dupa o ora...
......offffffff................nu stiuuuuu..........
hai ca v-am innebunit cu crizele mele
...o sa va spun cum a iesit testul cand il voi face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alaura: As putea sa-ti spun aceleasi lucruri pe care ti le-a spus Madaluta.....si eu am cotizat bine la vanzarea testelor de sarcina!! Testul de sange este concludent! Si noi am mai avut surprize cu liniutele care se vedeau ca o umbra ....
Dear Bambie, Mari Lolutza: Astept cu nerabdare ziua cea mare!!
Madaluta: Sa mai faceti, ar fi pacat, aveti niste copii superbi!!
Am si eu o intrebare, stiti cumva cum sta treaba la cei de la Galamed? E un laborator de pe Soveja si cred ca au si o clinica acolo....M aintreb daca analizele facute acolo sunt interpretate cum trebuie, ma refer la executia lor.....
In cele din urma ne-am inscris si noi la un medic de familie: Vafiadis Despina- Galamed.....o cunoaste careva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Salutari fetelor,
alaura21nu vreau sa te dezamagesc, dar euam citit pe
toate testele ca nu sunt valabile rezultatele citite dupa mai mult de10-15 min... parca.
si eu am innebunit farmacistele cu testele, cand de ovulatie cand de sarcina, la un moment dat , am inceput sa schimb farmaciile, ca parca imi era jena...
testul de sange dureaza cam 10 zile stiu eu, asa ca la indemana este toat o barza sau surecheck...
ce va pot spune din proprie experienta este ca intotdeauna ce-a de-a doua liniuta se coloreaza roz...nu roasu asa cum ne asteptam, la mine asa a fost ... inclusiv cele pt ovulatie.
Dear Bambie cum e dr Stanca? m-am programat si eu joi la el si as vrea sa raman sub supravegherea lui, m-ar ajuta cateva pareri... .
Oricum va urez succes celor ce aspirati la statutul de
5+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele!
Menics, referitor la Dr Stanca, ce pot sa-ti spun, eu personal, sunt foarte multumita de el,a fost foarte atent cu mine, cat am fost internata in spital, venea dim sa ma vada, iar, cand nu putea, suna sa intrebe cum ma simt. Este un medic simpatic, amabil si cu mult respect pentru paciente. Ii poti pune 100 de intrebari, are rabdare sa-ti raspunda la toate. Sper, sa poti spune si tu acelasi lucru dupa intalnirea de joi.
Maria, si eu astept cu nerabdare ziua de 251 Sper sa vin cu un test pozitiv! Felicitari pentru sora ta! Ii doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos, iar tie, iti doresc sa-i urmezi cat mai curand!
Fetelor, va doresc un weekend cum va place!!!
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Maria, se pare ca primavara la voi vine cu bebici...Felicitari surorii tale! si spunei sa traga piciorul...asa se spune.

Mada, Menics, parca ma vad pe mine in fiecare luna la farmacie pentru teste de sarcina, deja ma cunosteau farmacistele, le luasem pe toate la rand, imi era deja rusine.

Menics, sarcina usoara in continuare, poti sa ne spui din simtomele tale, eu parca sunt unica cu atatea probleme, am inceput de aseara sa fac iar injectii, nu mai puteam de dureri si mare lucru nu fac, doar o mancarica, iar restul la orizontala.

Dear bembie, tinem pumnii sa vii cu testul pozitiv, sa fii cumintica in perioada asta.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu73

Maria, se pare ca primavara la voi vine cu bebici...Felicitari surorii tale! si spunei sa traga piciorul...asa se spune.

Mada, Menics, parca ma vad pe mine in fiecare luna la farmacie pentru teste de sarcina, deja ma cunosteau farmacistele, le luasem pe toate la rand, imi era deja rusine.

Menics, sarcina usoara in continuare, poti sa ne spui din simtomele tale, eu parca sunt unica cu atatea probleme, am inceput de aseara sa fac iar injectii, nu mai puteam de dureri si mare lucru nu fac, doar o mancarica, iar restul la orizontala.

Dear bembie, tinem pumnii sa vii cu testul pozitiv, sa fii cumintica in perioada asta.

7+

pe mine m-a intrebat o farmacista,vazandu-ma luna de luna, daca vreau sa raman insarcinata sau este o metoda de contraceptie, adica verific perioada de ovulatie... mda, de parca nu exista metode mult mai sigure..
bubu, eu simtome nu prea am, sanii durerosi si mariti, in rest la greu. adica zilnic de la sase la opt... dupa care mai misc prin casa cate ceva, pofte nu am doar de tigara fir-ar sa fie...
de doua zile seara am arsuri la stomac, dar suportabile...
Dear Bambie multumesc pt informatii,
va si va doresc un weekend placut si linistit,

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

...............................asta este.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

alaura21, nu mai plange, sunt sigura ca bebe o sa vina cat de curand.
maria08, eu stau foarte aproape de Galamed si din comoditate am facut primul set de analize din sarcina la ei, nu stiu cat de ok lucreaza analizele, eu totusi sper ca le-au lucrat bine.
Felicitari pentru viitorul tau statut de matusica, cred ca cel de mamica o sa vina mai curand decat te astepti tu.

va imbratisez pe toate

21+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Astazi am fost la dr si am primit o veste rea, fatul s-a oprit din evolutie.
Of, Doamne si cat am sperat.

Mergi la inceput