Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 17
ellanik spune:
Eu de dr Tica stiu doar ca e cam depasit desi are niste preturi uriase.Are consultatii de infertilitate (200 ron/discutia) si habar nu are.Vezi de dr.Dantes.Pupici!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
ioana_p76 spune:
Christos a inviat!
Tuturor va doresc multa veselie si speranta in suflet si poate la anul de paste vom avea cate un pui mic in burtica sau in brate! Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
Noi am avut parte de o bucurie chiar in duminica de Paste, vedeti despre ce e vorba la semnatura mea.
Acum si on topic pt Coca1978: si dr Dantes e cam nou in domeniul infertilitatii in Constanta, ca si Tica. Mai veche ar fi d-ra Lutescu, deci si cu mai multa experienta. Pt inseminari mai degraba te-as sfatui sa mergi la d-ra Lutescu. Si daca te grabesti, te programezi pt monitoriz ovulatie in vederea IA (suni in prima zi de CM) si ceri programare pt z10-11 pt urmarie folicul. Si vei face IA pe ciclu natural, dc foliculul va fi destul de dezvoltat. Tot la aceasta monitoriz profiti de ocazie si vb cu d-na dr. despre o eventuala IA cu stimulare. Dc te hotarasti pt d-na dr, mai vb.
la toate fetele!
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
coca1978 spune:
Mersi fetele pentru sfaturi eu am facut inseminare la dra Lutescu acum vreo 4 ani si stiu ca sant foarte aglomerati ,si as fi vrut la altcineva mai liber .
dear_bambie spune:
Buna, dragele mele!
Adevarat a Inviat!
Va doresc din toata inima sa vi se indeplineasca dorinta cea mare!
Am intrat sa urez La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!
Ioana, felicitari pentru noua generatie de pisicuti!
cu mare drag toate fetele!!!
8+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Gaby77 spune:
Buna fetelor,
spuneti-mi si mie unde se poate face o spermograma civilizata in orasul asta? Am vazut ca aveti la informatii IDS si BIO test. Sunt ok? Mai exista si alte laboratoare? Exista un salon privat unde se poate face recoltarea? (n-am vazut decat in filme) cum se procedeaza? sau se recolteaza acasa si se duce la laborator?
Merci
ioana_p76 spune:
Buna Gabi si bun venit la subiectul nostru!
O spermograma civilizata in orasul asta nu se poate face, asta din cauza ca nu exista loc special pt recoltare (care se face ori la toaleta pacientilor, ori acasa si apoi fuga la laborator)
Dar cele mai corecte spermograme se fac la Synevo- unde daca ar avea si loc de recoltare ar fi ok, dar..au o singura toaleta (nici macar separat pt barbati si femei)
S-a mai deschis un centru pe la Trocadero.. am vazut din masina, poate sta cineva in zona sa ne dea informatii.
La IDS nu stiu pe nimeni sa fii facut, conditiile par ok, desi cabinet separat pt recoltat nu au (ma refer la sediul de la gara -1 mai), iar la Biotest am facut si noi si niste amici si rezultatele au fost mult mai bune decat in realitate, ca daca ne luam dupa ele, nici acum nu descopeream cauza.
Deci, concluzia- Synevo, insa recoltatul acasa..(daca stati cat de cat aproape, adica in 10-15 min sa ajungeti si direct la laborator cu proba, apoi se sta la coada pt plata)
Ioana
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Gaby77 spune:
Merci frumos Ioana,
am sunat la Synevo, la Trocadero nu au laborator si probele se trimit tot la Policlinica 2, asa ca trebuie sa ajungem tot acolo, in 30 min de la recoltare la et. 5.
ioana_p76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaby77 Merci frumos Ioana, am sunat la Synevo, la Trocadero nu au laborator si probele se trimit tot la Policlinica 2, asa ca trebuie sa ajungem tot acolo, in 30 min de la recoltare la et. 5. |
Pai cum la Pol.2? Nu la sediul de langa pol., adica la Synevo - la parter?
Ioana
dear_bambie spune:
Ioana, probele se duc direct la laborator, iar laboratorul se afla in policlinica 2, la etajul 5. Tot acolo se si plateste iar rezultatul il iei de la synevo, de la parter dupa ora 14. Ideal ar fi sa ajungi in 20 min, ptr ca mai pierzi cateva minute pana urci scarile. Eu niciodata, nu am reusit, sa iau liftul, ajungeam lesinata la laborator si de cele mai multe ori nu-i nicio asistenta pe hol si trebui sa bati in geam sa vina sa-ti ia proba.
8+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ioana_p76 spune:
Dearbambie, multumesc pt informatie! Noi n-am stiut, nu ne-a zis nimeni de la Synevo sa ducem la pol.2 proba, deci probabil se mai pierdeau minute (sau mai mult) pana o duceau ele..
O sa trec si pe prima pagina la informatii aceste detalii.
Gabi, te rugam sa ne spui si cat mai costa spermograma, sa completam! Multa bafta, sa iasa bine spermograma! (ps- ati mai facut pana acum?)
Ioana