Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 16
alaura21 spune:
fetelor...VOM AVEA TOATE BB,
important este sa credem acest lucru,pt ca daca ne dam batute...nu ne ajuta cu nimik.
Asa ca la luptaaa inainteee !!!!!!!!!
...poate crede-ti ca am innebunit
Succes fetel la bb-i si sa auzim de bine....sper sa nu va suparati daca nu voi mai intra o perioada....nu plec de tot, doar ca..voi intra mai rar..
va pe toate de 1000 de ori si pe viitorii vostri bbici
crisis81 spune:
Nu am mai intrat de foarte mult timp la acest subiect dar aseara mi-am facut timp si am citit din urma.
Cu mare intarziere... Felicitari Dear-Bambi!
Bubu m-au dat rau de tot peste cap vestile tale. Stiu exact cum te-ai simtit si mi se pare atat de nedrept sa ti se dea o asa speranta si apoi sa-ti fie luata.....
Multe vesti bune dar si vesti triste pe aici......
Eu..... nu am nici o veste buna, iar vesti triste.... mai bine nu va dau.
la toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ioana_p76 spune:
Dearbambie, cu ceva intarziere felicitari si din partea mea pentru gemeni! Citisem de ceva vreme, dar n-am mai apucat sa intru sa te felicit! Te mai asteptam pe la subiectul nostru.
Crisis ma bucur ca ai mai dat un semn.Imi pare insa rau ca nu ai vesti bune, sper sa ai in curand!
Coca78 eu am fost la o singura consultatie la dr Dantes, pt monitorizare si sincer, mi s-a parut cam expeditiv. Nu stiu ce sa-ti spun ref la IA, decat ca de data recenta s-a apucat de inseminari.
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
madaluta spune:
tocmai pe pagina a 4-a? nu mai zice nimeni nimic???
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
dear_bambie spune:
Buna, dragele mele!
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele,iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.
HRISTOS A INVIAT !
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!
7+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ioana_p76 spune:
Va doresc sa aveti un Paste frumos, cu bucurii si speranta in suflet!
Si iepurasul sa va aduca tot ce va doriti!
Va cu drag pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
crisis81 spune:
PASTE FERICIT !!!
Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ellanik spune:
Si eu va doresc implinirea celei mai mari dorinte: un copilas sanatos si voios.Bineinteles pt voi, parintii, sanatate maxima si iubire peste puteri!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
coca1978 spune:
HRISTOS A INVIAT la toate fetele vreau sa va intreb daca ati auzit cumva sa faca dr.TICA VLAD histeroscopie la el la cabinet sau daca stiti pe cineva din constanta care face.