Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 15
larisel spune:
jojo_miha Cabinetul dr Ciufu este pe strada Bogdan voda nr.11. Vizavi de Spit.Militar este Bancpostul pe colt, chiar strada cu Bancpost-ul este Bogdan Voda. Succes la eco!
lari
viitoare si apoi
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel jojo_miha Cabinetul dr Ciufu este pe strada Bogdan voda nr.11. Vizavi de Spit.Militar este Bancpostul pe colt, chiar strada cu Bancpost-ul este Bogdan Voda. Succes la eco! lari viitoare si apoi |
Nu, Carmen Ciufu s-a mutat in complex Flamanda (tomis II, langa scoala 30)
Roxana
larisel spune:
Scuze jojo_miha nu te-am dezinformat intentionat, eu nu am fost la cabinet, tot de pe forum am luat informatia, dar cu siguranta era prea veche.
lari
viitoare si apoi
alaura21 spune:
sa stii madaluta ca asa este, suntem f diferite,dar cu toate astea avem amandoua ceva in comun...amandoua nu ne doream bb-l iar cand intradevar il vrem neaaparat..se lasa asteptat.
Cat despre anturaj...nimeni nu stie ca de fapt noi incercam de atata timp sa avem un bb...abia de vreo 3 luni au aflat si parintii(pt ca
nici ei nu stiau).si pot sa zic ca am fost la buc si a trebuit sa le spunem ca mergem asa...ca sa ne intalnim cu niste prieteni...
Iar prin anturajul nostru sunt persoane care au avut copii la peste 20 si ceva de ani,dar si care au avut pana in 20 de ani,si cu toate ca pana sa ii cunosc mai bine credeam ca le este foarte dificil am observat ca de fapt o duc foarte bn ;au familia lor si isi traiesc viata in 3.
Larisel nu asta am vrut sa spun,...noi nu vrem casa masina ,avere....minimul necesar il avem(adica o casuta cu aproape toate conditiile, in apropierea c-tei si cand spun casuta ma refer la o cam+baie si buc-nu ceva f sofisticat,masina deasemenea avem,ce-i drept nu vreun bw,dar nici nu vrem mai mult)......eu de fapt m-a refeream ca asta era raspunsul nostru pentru a nu spune de fapt ca noi nu reusim sa facem un bb)
problema este ca acum au si replica:"ce vreti domn-le mai mult sa va faceti vila...?!"
sincer as vrea sa le spun si sa scap odata de stres, dar stiu ca daca le-am spune ca avem o problema ....ar veni de fiecare data cu alte si alte intrebari chinuitoare si asa mai bine ne lipsim.
Oricum...fetelor sa stiti ca anul asta nu mai calc pe la dr-i doar in cazul in care nu imi vine cm mai repede ,voi ajunge la un endocrinolog,in rest vom astepta acasa ,cumintei,pt ca simt si eu ca asa va fi mai bine .....
ellanik spune:
Larisel, la dna Lutescu iti trebuie programare de luna asta pt cm viitor ca e f greu sa obtii programare.
Laura, te inteleg perfect.Noi suntem casatoriti de 2 ani si jumatate si eu am 31 si sotul aproape 36.Imagineaza-ti ca si la noi toata lumea vine cu intrebari.Iti imaginezi ce greu ne vine noua si mai ales sotului meu care are putini+imobili+ciudati spermatozoizi si eu dau raspunsuri ciudate de genul "A venit barza la noi...dar nu eram acasa" sau "Acum ne plimbam ca atunci cand va veni bb nu mai avem timp si bani".Durerea este insa crunta pt ca la noi nimeni nu ne stie problema.Si cand am facut FIV nu ati stiut decat voi, nimeni din familie.Oamenii au prejudecati si chiar nu am chef sa inceapa lumea cu faze de genu' "Vaai dar copiii facuti in eprubeta nu sunt normali " sau alte nimicuri.Prefer sa tac si sa inghit.Si cand o sa vina bb sa ne vezi.Si va veni!Asa cum va veni si la voi Laura.Nici sa nu te gandesti ca nu va veni.
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
ellanik spune:
Informatie : Pe 16 mai se deschide Euromaterna deci copii sa avem ce naste ca avem unde.Cine stie mai multe sa dea de veste.Oricum am auzit ca este super din toate punctele de vedere.
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
madaluta spune:
ma bucur sa te mai vad din cand in cand si mai ales m-am bucurat cand ti-am vazut semnatura... inca o printesa..super..sa fitti sanatosi cu totii! Da d-na Ciufu si-a mutat cabinetul exact in complexul Flamanda.
Lariselprogramarea la d-na lutescu se obtine intr-adevar destul de greu, dar pentru monitorizare e altceva. Trebuie sa suni in prima zi a CM-ului sa spui k te programezi pt monitorizare si asistenta iti va spune cand. Vei intra printre programari sau poate la sfarsitul lor, deci tb sa te inarmezi cu rabdare.Si nici nu te astepta la alte discutii despre problemele de infertilitate dc esti programata pt monitorizare, caci este f ocupata si nu va fi o consultatie propriu-zisa ci un echo de cateva secunde poate un minut.
iti spun toate astea k sa stii dinainte si sa nu fii cumva dezamagita la iesire.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
larisel spune:
ellanik, madaluta mersi frumos pt informatii. Poate incerc la cm urmator o programare, dar poate se intampla vreo minune intre timp si nu imi mai vine.
lari
alaura21 spune:
ellanika te inteleg perfect...,imi pare f rau ca tre sa trecem si prin asa ceva ,pe langa toate aceste incercari de a-l avea pe bb...
pana acum cateva zile,credeam ca nu vom avea bb niciodata,ba chiar am visat ca imi crescuse burtica,si toata lumea spunea ca sunt,dar eu ziceam ca "nu,nu se poate","nu am cum sa fiu",ce sunt.Insa acum ceva s-a schimbat ...si sunt sigura ca va veni si la noi bb ..mai devreme sau mai tarziu....
Iar in ceea ce ii priveste pe ceilalti...asta este...asa vor fi mereu...