Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 14
madaluta spune:
dear beambi: felicitari pentru cei doi samburei !!!! de mult n-am mai avut 2X graviduta... sa fii sanatoasa si tu si micutii si te asteptam la odiseela mamcici si gravidute de CT!
alaura: imi pare rau k ai inca un test negativ..eu tot speram k se va pozitiva dc nu ti-au venit uratii. cat despre duphaston nu stiu cate zile tb sa iei k sa-ti vina CM-ul. dar parca zic eu k 5 . suna dr si intreaba-l mai bine.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
alaura21 spune:
multumesc mult madaluta pt gandul bun...in adancul sufletului meu si eu speram...dar....asta este...pana la urma vom reusi noi...in fond am doar 21 de ani mai am timp destul sa incerc(bn ca acum eu fac haz de necaz...).
Cat despre duphaston si eu parca tot 5 zile tin minte ca a zis dar ...nu mai stiu ...
STITI CE AM CITIT AZI PE INTERNET?!CA CINEVA A REUSIT SA FAC BEBEL DUPA CE A FOST PENTRU O SAPTAMANA LA SOVATA,UNDE A FACUT BAI,IN LACUL URSU,PARCA....
OARE O FUNCTIONA?!
ORICUM SUNT 500 SI CEVA DE KM PANA ACOLO...ASA CAA...RAMANE CA O ULTIMA SOLUTIE,DE CARE SPER SA NU FIE NEVOIE...
Va PE TOATE
ellanik spune:
Laura ,maica, esti tinerica tare ..de ce iti faci tu probleme in legatura cu bebe?Pe altii ii preseaza varsta si tot nu dispera atata .Tu ai cel mai mare avantaj:VARSTA! Cauta sa vezi daca nu ai alte probleme si ia-ti gandul de la a face bb.Gandeste-te la cum sa faci dragoste.Vei ramane gravida cand nici nu te vei gandi.lasa stresul.Traieste-ti tineretea si bebe va veni cand nici nu gandesti.Eu am 31 de ani, un FIV la activ, 2 ani d eincercari asidue inaintea lui, ma pregatesc de ET cu congelati si ma gandesc ca daca nu reusesc tot nu ma las.Tu esti cu 10 ani mai tanara si chiar nu ai motive sa te stresezi degeaba.Hai maaaiii! Fii cumintica si du-te si iubeste-l pe tatic fara sa te mai stresezi cu CM.Pupi!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alaura21 multumesc mult madaluta pt gandul bun...in adancul sufletului meu si eu speram...dar....asta este...pana la urma vom reusi noi...in fond am doar 21 de ani mai am timp destul sa incerc(bn ca acum eu fac haz de necaz...). Cat despre duphaston si eu parca tot 5 zile tin minte ca a zis dar ...nu mai stiu ... STITI CE AM CITIT AZI PE INTERNET?!CA CINEVA A REUSIT SA FAC BEBEL DUPA CE A FOST PENTRU O SAPTAMANA LA SOVATA,UNDE A FACUT BAI,IN LACUL URSU,PARCA.... OARE O FUNCTIONA?! ORICUM SUNT 500 SI CEVA DE KM PANA ACOLO...ASA CAA...RAMANE CA O ULTIMA SOLUTIE,DE CARE SPER SA NU FIE NEVOIE... Va PE TOATE |
Doamne, ai 21 de ani si te stresezi k nu faci copii???? eu la varsta ta nu stiam cum sa fac sa NU fac copii , iar tu invers? te rog eu mult traieste-ti tineretea linistita, nu te mai gandi la facut copii, plimba-te, distreaza-te fa dragoste oricand/oriunde fara sa te gandesti la nimic altceva. traieste viatza din plin....
Doamne,nici nu-mi vine sa cred k cineva de varsta ta si-ar putea macar dori copil? tu esti un copil in primul rand...Credeam k generatia de azi nici nu vrea sa auda de familie, daramite de copii? eu am impresia k toti tinerii sunt doar in cluburi si in malluri...Tu de ce nu esti cu ei??
vezi ce tare te-am luat??? sper sa nu te superi k mi-am permis asa ceva, dar vreau sa-ti spun k viatza ti se schimba total dupa ce apare un copil. Sincer mi-a parut rau k n-am putut face copii mai devreme de 30 de ani, dar pe de alta parte am realizat k daca i-as fi avut de la 20 nu m-as mai fi distrat/plimbat/ realizat / atatea.
Nu-ti spun sa faci copii la 30 de ani, dar acum...doamne, mi se pare atat de devreme...Probabil te vad asa si din prisma meseriei mele ( sunt profesoara) si ma gandesc la fostele mele eleve de varsta ta si nu le-as putea vedea nici macar casatorite, dar si cu copii???
Imi cer scuze pentru polologhia asta, dar m-ai socat cand am auzit cati ani ai...
Bazar pentru Mihaita
larisel spune:
'Neata fetelor. Apropo de stresul nostru legat de conceperea unui copil (desi nu ar trebui sa fie si cazul tau alaura21 esti tare tinerica ), voi cum va luptati cu el? Eu cred ca este un motiv destul de serios care contricuie la infertilitate. Citeam in capitolele mai vechi ca unele fete au ramas tocmai cand au reusit sa se detaseze de acest stres. Dar eu efectiv nu pot sa nu ma gandesc numai la asta . Am ajuns in stadiul ca parca nimic altceva nu ma mai in tereseaza, nimic altceva nu mai conteaza. Poate sunt eu dar nu pot sa ma detasez. Voi cum faceti?
Va pe toate.
PS. ioana_p76 mersi frumos ca m-ai trecut si pe mine pe listutza
lari
alaura21 spune:
ellanika si madaluta,asa este,aveti toata dreptatea din lume.si NU,nu ma supar,pt ca daca ma gandesc mai bn chiar aveam nevoie de o cearta dinaceasta,pt ami reveni.
Singurul lucru deranjant este acela ca (probabil si voi ati patit la fel)fiind casatoriti,toti se asteapta ca din clipa in clipa sa le spunem ca vom avea si noi un bb.Avem si un anturaj care te streseaza si la propriu si la figurat cu intrebarea asta.
Si,sincer este chiar f f f greu sa le raspunzi de fiecare data ca :"eeeeh,e prea devreme,pt noi...."sau:"sa ne facem casa si dupa aceea" si tu sa stii ca de fapt este ceva in neregula,si sa nu intelegi de ce nu poti sa fi ca toti ceilalti care in fiecare an fac cate unul.
PROBLEMA mare a mea este ca cacum vreo 2 ani am luat de vreo3 ori postinor2 (de 3 ori in aceeasi luna),si ma tot gandesc ca poate m-a dereglat sau cine stie ce mi-o fi facut...
SI COLAC PESTE PUPAZA nici cm nu-mi mai vine(OM MIC CU MULTE PROBLEME,POATE PREA MULTE).
Dar sa stiti ca aveti toata dreptatea din lume,astept sa-mi vina cm si apoi nu ma voi mai stresa deloc.ca va veni si la noi bb-le intr-o buna zi(cand va crede dd ca e mai bn)
Larisel stii cum am scaat eu de starea aceea in care nu te mai intereseaza nimic altceva...?!
in momentul cand sotul mi-a spus ca nu-i mai place cand facem ,pt ca de fapt simtea ca mie nu mai imi facea atata placere si ca de fapt faceam ,dar cu gandul ca trebuie,si ca doar daca fac vom avea bb.si uite asa a inceput cand mia spus ca "m-am scimbat"si ca "ceva e in neregula la mine" iar al doilea motiv pt care ma voi detasa de toate aceste ganduri sunt ellanik si madaluta,cu morala binemeritata pe care mi-au facut-o.
Asa ca ...fetelor va multumesc inca o data si va pe toate.
madaluta spune:
alaura: ma bucur mult k nu te-ai suparat, caci de aseara ma tot gandesc la asta. acum cum am deschis calculatorul am intrat direct aici sa vad reactia.M-am tot invinovatit k mi-am permis sa spun atatea, dar ma bucur sa vad k de fapt ei sfaturile mele k invataturi si nu altel. desi esti tanara esti foarte curajoasa de te-ai si casatorit si vrei si copil la varsta asta. eu n-am fost k tine..la 21 de ani eram studenta in anul 1 si l-am cunoscut pe sotul meu. la un an dupa, am ramas insarcinata dar nici nu m-am gandit vreo clipa sa pastrez sarcina( vom regreta asta toata viatza).Dupa inca 2 ani ne-am casatorit dar nici nu voiam sa auzim de copii. voiam sa ne continuam facultatea,tineretea, distractiile ( eram in discoteci in fiecare seara a W-endului),calatoriile( am facut cu cortu-n spate jumatate din tzara cred),chefurile cu prieteniisi tot ce insemna "viatza" pentru noi la vremea aceea. Am ramas insarcinata dar nu m-am bucurat deloc..mi s-a parut k e sfarsitul vietii mele... Probabil d-zeu a vazut k nu-mi doream copilul si mi l-a luat la 10 saptamni( de sarcina)...abia dupa ce am pierdut sarcina parca m-am maturizat deodata si am inceput sa-mi doresc cu ardoare un copil... Si m-am chinuit 5-6 ani pana sa-l am pe darius...
de-asta ti-am spus k tu esti curajoasa in comparatie cu mine.
cat despre stresul celor din jur ar trebui sa nu-ti pese...chiar nu-i inteleg cum pot avea asemenea pretentii stiindu-ti varsta.La noi in anturaj nimeni n-a facut copil sub 25-26 de ani....
Bazar pentru Mihaita
larisel spune:
Stiti cu cat timp inainte trebuie sa te programezi la Lutzescu pt o monitorizare a ovulatiei? Eu am cm cand la 27 zile cand la 30 zile cand la 28 zile , asa ca nu stiu exact cand ovulez, pot doar sa aproximez. Dar nu prea vroiam sa merg inca la medic pentru monitorizare, mi se pare destul de "stresant". Dar cred ca ar trebui sa merg, desi incercam doar de 3 luni si inca nu imi pun probleme serioase, sper nici sa nu fie.
lari
larisel spune:
alaura21 Nu iti face bine sa apleci urechea la ce zice unul si ce zice altul, conteaza doar ce va doriti voi, tu si cu sotul tau. Am trecut si eu prin asta, si pe mine ma bateau la cap persoane foarte apropiate sufletului meu si sufeream de fiecare data cand trebuia sa le raspund ca vreau sa mai astept (asta se intampla acum 3-4 ani) sau ca poate se intampla luna viitoare (asta in ultima vreme). Pe de alta parte, daca o sa astepti sa ai de toate ...casa, masa, cariera etc. s-ar putea sa regreti mai tarziu. Mai bine nu te gandi decat la ce-ti doresti tu de la viata, de la tineretea ta si o sa vezi ca o sa te simti mai bine, indiferent daca e cu sau fara .
lari
jojo_miha spune:
Buna ziua,am si eu o mare rugaminte la voi,imi puteti spune unde are mai exact cabinetul doctorita Ciufu,am programare pt azi si nu stiu unde este,sa sun si sa intreb adresa mi se pare aiurea,poate mi-a zis-o cand m-am programat dar am uitat,neuronul gravid .
Multumesc aniticipat!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 23+tot cu