Informatii utile Constanta 18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Dupa nereusita noastra nu prea am mai intrat aici.....dar acum vreau sa va imbratisez pe toate si sa va urez o primavara frumoasa si cu multe vesti bune!!!!!
Un week end placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

BUNAam aflat ca dr TICA VLAD face HISTEROSCOPIE la cabinetul lui ,a facut cineva cu el asta ?Eu am facut o HISTEROSCOPIE la bucuresti cu dr TUTUNARU si mia gasit uterul septat si niste sinechii si mia recomandat sa fac o HISTEROSALPINGOGRAIE(HSG)dupa care sa repet HISEROSCOPIA ,se ghideaza dupa filmul de la HSG sa vada daca poate sa ma opereze ,adica sa taie septul eu mai am si ENDOMETRIOZA diagnosticata prin LAPAROSCOPIE facuta tot cu TUTUNARU .AS vrea sa repet astea in CONSTANTA deoarece nu prea imi permit financiar la clinica in BUC .Numai HISTEROSCOPIA costa1000RON .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui coca1978

BUNAam aflat ca dr TICA VLAD face HISTEROSCOPIE la cabinetul lui ,a facut cineva cu el asta ?Eu am facut o HISTEROSCOPIE la bucuresti cu dr TUTUNARU si mia gasit uterul septat si niste sinechii si mia recomandat sa fac o HISTEROSALPINGOGRAIE(HSG)dupa care sa repet HISEROSCOPIA ,se ghideaza dupa filmul de la HSG sa vada daca poate sa ma opereze ,adica sa taie septul eu mai am si ENDOMETRIOZA diagnosticata prin LAPAROSCOPIE facuta tot cu TUTUNARU .AS vrea sa repet astea in CONSTANTA deoarece nu prea imi permit financiar la clinica in BUC .Numai HISTEROSCOPIA costa1000RON .

buna...nu-mi vine sa cred k tutunaru recomanda acum HSG-ul...Era total impotriva lui si nu-mi vine sa cred nici cat costa o histero.. Eu am facut laparoscopie cu el, caci in urma HSG-ului facut la Sf Pantelimoncu DR Ancarsi a unei histeroscopii la polizu reiesise k am uter bicorn. Dr T mi-a infirmat diagnosticul si mi-a zis k e septat, dar nu mi-a facut si histeroscopia opratorie trimitandu-ma din nou la Polizu la Dr Esanu. Acolo am operat septul si apoi am mai facut inca o histero investigatorie dupa care, la nici o luna, am ramas insarcinata... Continuarea o vezi la semnatura.
Tu despre ce cilnica vorbesti? La Elias se plateste acum? Nici la Polizu n-am platit nimic ...Dar asta se inatmpla prin 2005-2006...

Despre dr Tica nu stiu nimic, dar aici pe forum activeaza una din asistentele sale cu nikul "menuet". ii poti trimite un PM si o poti intreba.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Eu am facut cu tutunaru 2 laparoscopii prima in mai 2007 care a iesit ca am uterul NORMAL si mia gasit endometrioza si a doua octombrie 2008 care scria ca am UTER UNICORN si endometrioza ,si o trompa infundata care nu a putut sa o desfunde prin LAPARO si mia recomandat HISTEROSCOPIE insa in spital histeroscopul este stricat si am facut la CLINICA lui particulara unde mia gasit UTER SEPTAT si niste sinechii ,mia spus ca nu a putut face nimic si mia recomandat HSG sa se ghideze dupa film la histeroscopie sa poata sa incerce sa ma rezolve .SANT FOARTE DERUTATA NU MAI STIU CE SA CRED si nu prea vad cu ce il poate ajuta HSG la asta .AM 2 sarcini oprite din evolutie la 10 saptamani si cred ca de la asta sau oprit .DAMI SI MIE UN SFAT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Redau un mesaj de la celalalt subiect de Constanta, pt ca este de interes pt aspirante, multumim pt informatii Menuet!
Este vorba de dr. Tica

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Coca-face histeroscopie la cabinet.400 ron costa.Daca vrei mai multe informatii suna la nr acesta.0724.669699

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Dr. Tica face histeroscopie si la spital si banuiesc ca nu e scump deloc. Asta stiu sigur pentru ca ieri am vorbit cu un medic care fusese in sala cu Tica la o histeroscopie.

Dupa cum stiti eu imi doream foarte mult sa adopt un copilas si in sfarsit am reusit.
Minunea mea Teodora

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris te asteptam cu vestea buna si aici, citisem la gravidute si mamici de Constanta, abia asteptam sa te felicit!
Am vazut pozele cu micuta voastra, e o dulce si voi sunteti facuti sa fiti parinti, felicitari din suflet!!
Va doresc sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu micuta Teo si ea sa va umple sufletele de bucurii toata viata!
Va pe amandoua!
Stiu ca vei fi foarte ocupata, dar poate din cand in cand mai intri si pe la noi!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

FELICITARI! Crisis, n-am mai intrat de mult si astazi...surpriza.
Cat de mult ma bucur pentru tine, cat de bine ii sta taticului cu Teo in brate, de tine ce sa mai spun.
Va doresc numai clipe frumoase alaturi de Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

CRISIS 81, toata admiratia pentru voi. Felicitari! Sa va traiasca mica minune si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Crisis, mamica draga, felicitari!
Sa va aduca multe multe multe bucurii si impliniri micuta Teodora, sa fie sanatoasa si sunt convinsa ca o sa o cresteti minunat!

26+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput