Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 19
ellanik spune:
Crisis ce dragalasha e bebelusha.Sa va traiasca, sa fiti sanatosi cu totii si sa aiba parte doar de lucruri bune si voi alaturi de ea asemenea.E o mare norocoasa cu asa parinti!Felicitari!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
Gaby77 spune:
Buna fetelor,
intru din nou deoarece am o mica problema. Dear_Bambie spune-mi si mie pe unde se intra in policlinica, eu stiu doar prin spate, pe la spitalul vechi, dar cred ca pierd minute bune pana intru acolo.
Ne-am hotarat sa facem maine spermograma la Synevo, si da Ioana, este prima, de asta sunt asa pierduta in spatiu, ca analize de sange am tot facut si hormonale si de anticorpi am un dosar cat China, dupa o sarcina obtinuta natural dar oprita in evolutie. Am vorbit la telefon cu o asistenta si mi-a spus ca e 50 ron, dar va confirm maine, dupa ce platesc.
Acum, desi eu stiu clar ce probleme am si am tot facut tratament, ba hormonal, ba homeopat, ni s-a recumandat sa facem si spermograma ... macar asa de palmares...
Merci frumos
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coca1978 Eu am facut cu tutunaru 2 laparoscopii prima in mai 2007 care a iesit ca am uterul NORMAL si mia gasit endometrioza si a doua octombrie 2008 care scria ca am UTER UNICORN si endometrioza ,si o trompa infundata care nu a putut sa o desfunde prin LAPARO si mia recomandat HISTEROSCOPIE insa in spital histeroscopul este stricat si am facut la CLINICA lui particulara unde mia gasit UTER SEPTAT si niste sinechii ,mia spus ca nu a putut face nimic si mia recomandat HSG sa se ghideze dupa film la histeroscopie sa poata sa incerce sa ma rezolve .SANT FOARTE DERUTATA NU MAI STIU CE SA CRED si nu prea vad cu ce il poate ajuta HSG la asta .AM 2 sarcini oprite din evolutie la 10 saptamani si cred ca de la asta sau oprit .DAMI SI MIE UN SFAT . |
... si eu am pierdut 2 sarcini inainte de a ma opera, dar toti mi-au zis k nu cred k septul ar fi fost vinovat, caci sarcinile erau prea mici( 7-8 sapt). De obicei se piard sarcini mai mari datrita acestui diagnostic si a faptului k bb nu mai are loc sa se dezvolte normal in una din cavitati.
Sfatul meu este sa faci HSG, caci intr-adevar se vede foarte bine forma si permeabilitatea trompelor. Dar te-as sfatui k apoi, daca vrei sa te operezi sa mergi tot la bucuresti pentru k experienta celor de acolo e incomparabila cu a celor din c-ta... Ia o trimitere de la medicul de familie pentru spitalul polizu, dr Esanu, si cu rezultatele de la tutunaru cat si cu HSG-ul te infiintezi acolo , fara nicun ban doar cu o adeverinta k lucrezi si cu o copie dupa ultimul ordin de plata .
Iti pot da numarul dansului de telefon, daca o mai fi valabil si il suni in prealabil, ii spui k ti-a fost recomandat si k ai trimitere pentru histero si te va programa, daca nu vrei sa mergi asa intamplator acolo.
Cam astea sunt sfaturile pe care ti le pot da, caci pasii acestia i-am urmat si eu.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
coca1978 spune:
MADALUTAtu sarcinile pierdute le-ai avut inainte de a face copiii?si daca da cum ai reusit sa fie bine cu urmatoarele sarcini ce tiau spus doctorii ca ai avut?
maria08 spune:
Crisis81: Teodora e superba!!!! Ce fericiti trebuie sa fiti!!!!! Va felicit pentru reusita!! Sunteti tare descurcareti!
Coca: Si eu vreau sa fac aceste investigatii, pot sa-ti spun ca se vor face si la Euromaterna si am inteles ca se fac deja la Isis. Pentru histeroscopie, noi vom lua insa drumul Bucurestiului.
maria08 spune:
Madaluta: As vrea si eu mai multe detalii despre dr. Ersanu, daca poti sa-mi dai pm, te rog.
larisel spune:
Revin si eu pe la voi dupa o pauza prelungita; am fost in concediu la tara de sarbatori. Vin cu vesti despre mine: am reusit sunt insarcinata. Dupa 2 teste pozitive am facut luni betahcg care a iesit pozitiv. Parca mi-e si frica sa ma bucur, desi practic sunt . M-am programat la dra Lutescu abia pe 21 mai dar o sa fac un eco de confirmare mai devreme, probabil saptamana viitoare. Cred ca ma duc la Medicover pt eco (la Ciufu nu se putea decat in iunie).
crisis81 Felicitari pentru comoara de fetita pe care o aveti e scumpica foc.
Va pup pe toate si va doresc sa vi se intample si voua minunea mult asteptata cat de curand.
4+
madaluta spune:
citat din mesajul lui coca1978 MADALUTAtu sarcinile pierdute le-ai avut inainte de a face copiii?si daca da cum ai reusit sa fie bine cu urmatoarele sarcini ce tiau spus doctorii ca ai avut? |
Da, sarcinile le-am pierdut inainte de a avea copiii..una in 2001 si alta in 2004. In acesti ani ma luptam sa raman insarcinata( dar fara tratamente si investigatii pt k nimeni nu m-a pus sa fac asa ceva) si cand reuseam, o pierdeam. De fapt ultima n-a fost pierduta...am avut sarcina gemelara si unul din embrioni s-a oprit din evolutie, am fost la 3 medici din c-ta si toti mi-au recomandat sa fac intrerupere de sarcina( desi acum regret enorm k n-am incercat sa merg in continuare sa vad ce s-ar fi intmplat. Nimeni nu-mi dadea atunci explicatii, nu ma puneau sa fac analize, nimeni nu-mi vazuse septul... cica avorturi genetice... Abia din 2004 m-am apucat de investigatii si acelea aflate cu ajutorul forumului caci in c-ta nimeni nu recomanda nimic.Dupa un simplu consult ginecologic ma trimiteau acasa spunandu-mi k n-am nimic...Asa am ajuns sa consult aproape toti medicii din c-ta pana am ajuns si la d-na L care a fost prima care mi-a descoperit septul si mi-a trasat in cateva linii mari investigatiile si analizele ce urma sa le fac.
Dar tot ce am facut a fost in bucuresti(HSG,laparo, histeroscopie) pt k aici nu facea nimeni- de aceea ti-am si recomandat sa le faci in bucuresti,nu pentru k medicii ar fi mai pricepuri, ci pentru k au mai multa experienta.
Apoi dupa o luna de la histeroscopie am ramas insarcinata cu darius, am urmat tratamentul de sustinere dat de tutunaru, am fost atent supravegeata de d-na L, am mai fost si prin spital cu amenintare de avort, dar dumnezeu a vrut k totul sa fie bine pana la urma...
Oricum medicii au facut multe, dar D-zeu si mai multe, caci au fost atunci niste imprejurari in care chiar a fost o minune k am ramas insaricnata. Asa k pe langa tate celelate nu uita sa te rogi mult...
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
citat din mesajul lui maria08 Madaluta: As vrea si eu mai multe detalii despre dr. Ersanu, daca poti sa-mi dai pm, te rog. |
Nu stiu ce detalii te-ar interesa asa k ar fi mai bine sa-mi pui niste intrebari la care sa-ti raspund. Nu l-am cunoscut f bine, caci nu am stat in spital decat 2 zile la prima histero si o zi la cea de-a doua. Este destul de tanar si f glumet. Sincer la inceput nu mi-a prea inspirat incredere, parea asa un aiurit, dar cand am mers a doua oara la investigatie si am vazut k operatia fusese facuta f bine si nu a mai necesitat o a doua interventie mi-am schimbat imediat parerea. Eu mai facusem o histero tot in polizu, dar cu un alt medic mai in varsta( nu imi mai amintesc numele) dar acela nu mi-a dat niciun diagnostic, darami-te sa mai si opereze ceva.
Apoi cand am venit la Ct la n-na L am rams surprinsa k dansa il cunostea si chiar vorbisera despre mine desi eu fusesem trimisa la el de tutunaru nu de L. Asa am aflat k ei colaboreaza si chiar sunt intereasti de ce se inatampla cu pacientii lor...
cam asta e ce pot sa-ti spun... Cat despre "costuri" nu mai stiu cat i-am dat, dar nu mult si nu mi-a cerut el, in nicun caz. De fiecare data i-am dat la plecare, drept multumire.
Bazar pentru Mihaita