Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 10
maria08 spune:
Dear Bambie:: FELICITARII!!!!!!! Aceasta zi va ramane in sufletul tau pentru totdeauna!!!
ellanik spune:
Dear_bambie FELICITAAAAARIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ti-am vazut postul de dimineata insa la munca nu ma pot loga asa ca am avut rabdare pana acum.Te felicit din suflet pentru reusita!Asta da, BUNA VESTIRE!!!Doamne, Dumnezeule ce mare si bun esti!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
madaluta spune:
uraaaaaaaaaa bravoooooooo
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
raluca30 spune:
In sfarsit o veste buna asa de primavara!Bravo dearbambie!!felicitari si sarcina placuta!
pe toate fetele
bubu73 spune:
Dearbeambi, FELICITARI!!!!
Ce veste minunata ai primit, tocmai astazi de Buna Vestire.
Sa dea DD sa fie o sarcina usoara si samburelul sa stea acolo noua luni.
alaura21 spune:
felicitari si din partea mea dear bambie.........
sarcina usoara si o viata f f f frumoasa alaturi de bb al vostru
dear_bambie spune:
Fetelor, va multumesc din toata inima pentru urari!!! Sa dea domnul ca toate sa va mutati cat mai curand la odisee. Intr-adevar, am primit vestea intr-o zi speciala, chiar de Buna Vestire1! Cu siguranta nu voi uita niciodata aceasta zi! Inca, nu-mi vine, sa cred ca s-a intamplat minunea, dupa 4 ani de tratamente, de doctori, dupa o operatie, am fost la un pas sa-mi pierd uterul,... am reusit! Si nu am fi reusit fara DD!
Inca nu realizez, inca nu-mi vine sa ma mut la odisee, asa ca, voi mai sta aici, langa voi, dragele mele prietene! Chiar daca voi activa mai des la odisee, aici voi ramane cel putin pana cand va veti muta toate la odisee! Sunteti prietenele mele de suflet! Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ioana_p76 spune:
Dearbambie inca o data felicitari, am vazut ca ai si valoare mare la beta, in ce zi ai facut testul? Ma gandesc ca poate sunt doi cu asa valoare.
Ma bucur mult ca ramai prin preajma, sper sa te urmam insa cu toate la odisee!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
dear_bambie spune:
Ioana, sincer nici nu am numarat zilele, pe bilet scria ca pot face testul intre 25 si 27 martie. Punctia am avut-o pe 11 iar Et pe 16 cu blasto. Azi dimineata am fost sa repet beta din nou, ca pana pe 1 aprilie, cand merg la eco, stau ca pe ace.
O sa revin cu rezulatul dupa ora 15.
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Am revenit!
Rezultatul de la bhcg este de 719,3, iar pe 25 a fost de 304,5.
Pupici pentru toate fetele!!!