Informatii utile Constanta 18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

maria,imi era dor de tine!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ellanik: intru mai rar.....
Cris 20_81: Gravidutza!! intrebam de Galamed pentru ca ne-am inscris acolo la dr. de familie si avand si laboratorul i-a facut deja surioarei mele analizele de trimestrul 1.....si eu care-s patita, am tot avut intrebari. Te imbratisez cu drag!
Va doresc tuturor o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dear_bambie : tin pumnii pentru maine.. fie k "Buna Vestire" sa fie si pentru tine tot maine..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Madaluta, Ellanik, va multumesc pentru sustinere! Doamne Ajuta sa fie bine! Am niste emotii, stau cu sufletul la gura, pe deoparte, as vrea, sa treaca ziua de azi mai repede, iar pe de alta parte, imi doresc, ca ziua de maine sa nu vina! Acum ce-o vrea DD! Depinde numai de EL!

Pupici pentru toate fetele!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie sunt si eu alaturi de tine cu pumnii stransi! Te astept cu vestea cea mare!!
(ca doar e Bunavestire azi!)

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Dear bambie pt tine, sa vii numai cu vesti bune!

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragele mele!
Ioana, iti multumesc din suflet!
Menics si restul fetelor, va multumesc din toata inima pentru sustinere!

Am fost de dimineata sa-mi fac Bhcg, iar dupa ora 15 am rezultatul, pe care-l va ridica sotul. M-a adus acasa si mi-a zis sa urc in casa si sa nu casc ochii, iar eu m-am dus la farmacie si mi-am luat un test, ca nu rezist pana la 15. L-am facut si .... in mai putin de 5 min, mi s-a pozitivat. A doua liniuta, se vede foarte bine, nu este la fel de intensa ca cea de control , dar este acolo. Nu va spun k am inceput sa tremur toata, nu stiam ce sa fac, pe sot nu am vrut sa-l sun si am intrat pe forum sa va anunt. Acum nu-mi ramane decat sa astept sa ma sune sotul si sa-mi spuna rezultatul!
La ora 15 revin cu vestile si sper k beta va fii mare , mare!
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare drag!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie iti spun si aici Felicitari din tot sufletul!
Iti doresc sarcina usoara, la termen, fie totul bine si sa ai un bebe sanatos!
Ma bucur mult, mult de tot pentru tine!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

wow..dear_bambie... ce veste buna..chiar bunavestire... felicitari, sarcina usoara, sanatate si numai bine... ce emotionata sunt, nici nu-ti imaginezi... mi-e mila de sotul tau k inca nu stie si nu se poate bucura...ince tensiune sta si el saracu..... desi nu va cunosc parca imi si imaginez reactia si bucuria cand veti avea rezultatul analizei...sigur k va fi mare daca testul s-a poztivat bine...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

beta= 304.5

Sunt coplesita de emotii, nici nu-mi vine sa cred! Revin mai tarziu, dupa ce ma dezmeticesc!
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare,drag!!!!!!

Mergi la inceput