Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 11
maria08 spune:
Dear Bambie: Pai, nici nu se putea altfel!!! Te felicit inca o data!!!! Se pare ca la tine au avut mana buna cei de la Gynera!!
Mari Lolutza: L atine pe cand testul???!! Nu mai spui nimic?
Ioana : Sa fii sigura ac pana la urma vom ajunge si noi la odisee!!
Va doresc un week end frumos!!!
dear_bambie spune:
Maria, cu siguranta, a doua oara va fii cu reusita! Ai sa vezi! Sora ta cum se mai simte? surioara si burtik
Fetelor va pup pe toate cu mare, mare drag si va doresc un weekend cum va place!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Dear Bambie: Multumesc de intrebare . Acum e bine , Slava Domnului, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie!!!! Asteapta si ea cu nerabdare echo de saptamana viitoare.
ellanik spune:
Felicitari din nou dear_bambie!
Eu (sper sa nu ma bata mary_loluta) am vorbit cu ea si vestile nu sunt bune.Nu a fost sa fie de data asta.Iarta-ma , Mary daca am fost bagacioasa dar intreba lumea despre tine ...Cam putine vesti bune intre atat de multe triste.
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
larisel spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe aici si ca si voi imi doresc super tare un , iar de fiecare data cand vin uratzii sufar o dezamagire tot mai mare. Sper sa nu va deprim si eu (cred ca e suficienta astenia de primavara care pe mine ma afecteaza din plin) dar acum sunt in ziua 3 si ma dor sanii cumplit. Voua vi se intampla la fel? Pentru ca pe mine de obicei ma dureau cu 2-3 zile inainte de cm si eventual in prima zi, dar nicidecum in a doua parte a nesuferitei perioade.
Va doresc la toate un bebic cat mai repede si mie de asemenea.
lari
larisel spune:
Revin cu o intrebare: voi ati reusit sa va gasiti in Constanta un doctor in care sa aveti incredere si de care sa fiti multumite? Eu sunt in cautare de medic ginecolog si m-ar ajuta parerile voastre; deocamdata sondez terenul si nu ma pot hotari.
lari
ellanik spune:
Larisel, bine ai venit pe forum .Doctori sunt mai multi pe "piata" si tot atat de multi sunt buni.Parerea mea este ca cel mai bun dr este cel care te vindeca sau, in cazul nostru, cel care te ajuta sa ramai insarcinata.Eu merg la d-na Lutescu si sunt foarte multumita de ea.In paralel am fost si la prof.Ron-el de la clinica Med New Life din Bucuresti (d-na Lutescu lucreaza cu ei) si tot ce mi-a zis dna dr mi-a zis si profu la fel :adica sunt perfect sanatoasa.Intre timp am executat un FIV (infertilitate din cauze masculine)care a fost nereusit partial.Spun partial pentru ca mai am 7 embrioni congelati in 2 transe deci teoretic, si sa dea Dumnezeu si practic,mai am doua sanse.Uita-te pe prima pagina si vei gasi lista de medici din Cta.La dna Lutescu vei obtine foarte greu o programare adica daca suni acum te programezi peste o luna .Este foarte aglomerata.Mai intreaba si tu prin cunostinte insa parerea mea este ca te vei convinge singura daca medicul tau este OM DE INCREDERE.Te pup si iti urez succes in ceea ce ti-ai propus!
Dear_bambie, ce face graviduta noastra?Cum te simti?Va pup si pe tine si pe bebe.
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
marizta spune:
buna gravidutelor si viitoarelor gravidute.sunt noua pe forum si viitoare graviduta. in legatura cu doctorii din cta, eu am fost la un control ginecologic de rutina dar sa ma si informez dak totul e ok pt o viitoare sarcina la dr.peteanu.E un doctor dragut care asculta,mi se pare de treaba ,si din ce am citit eu despre el pe net.mi-a dat sa fac niste analize inainte, dar mai astept un pic sa le fac k noi vrem sa concepem peste 2-3 luni . voi ce stiti despre dr.peteanu?
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Revin cu o intrebare: voi ati reusit sa va gasiti in Constanta un doctor in care sa aveti incredere si de care sa fiti multumite? Eu sunt in cautare de medic ginecolog si m-ar ajuta parerile voastre; deocamdata sondez terenul si nu ma pot hotari. lari |
bun venit pe forum si in gasca de aici! trebuie sa scrii repede 10 mesaje k sa nu mai fie moderate si sa apara la timp.
legat de intrebarea ta, multe din noi ne-am gasit medicul potrivit cautandu-l.Adica am mers pe la fiecare despre care auzisem de bine si ne-am oprit la cel care ni s-a parut k e pe sufletul nostru si mai ales k e mai priceput in ale infertilitatii( nu toti ginecologii se pricep). In c-ta d-na Lutescu e cap singura cu studii aprofundate in domeniu , dar nu vreau sa ii fac reclama ci doar sa te informez. Au inceput si alti cativa sa se mai ocupe de problemele de infertilitate cum ar fi Dr Dantes, Cristurean, Torok,Tica... Stiu k e greu sa treci pe la fiecare , e scump si mai ales necesita timp, darnu vad cum altfel ti-ai putea gasi medicul tau. Decat daca ai marele noroc sa-l gasesti din prima .
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marizta buna gravidutelor si viitoarelor gravidute.sunt noua pe forum si viitoare graviduta. in legatura cu doctorii din cta, eu am fost la un control ginecologic de rutina dar sa ma si informez dak totul e ok pt o viitoare sarcina la dr.peteanu.E un doctor dragut care asculta,mi se pare de treaba ,si din ce am citit eu despre el pe net.mi-a dat sa fac niste analize inainte, dar mai astept un pic sa le fac k noi vrem sa concepem peste 2-3 luni . voi ce stiti despre dr.peteanu? |
bun venit pe forum si sa dea D-zeu sa obtii sarcina atunci cant ti-o doresti.
Drept dovada k dr peteanu e un dr bun e faptul k desi ti-a zis k totul e ok ti-a dat sa faci si un set de analize. Nu toti medicii procedeaza asa, ci doar cei buni.Sfatul meu e sa le faci acum chiar daca incepeti sa" lucrati" la proiectul bb doar peste cateva luni.Rezultatele dureaza ceva timp iar dc vreuna nu e in regula sa ai timp sa o tratezi pana cand vreti sa incepeti...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita