Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Alexa si mami - presimt cum o sa ramanem noi doua singurele aici cu copii nediversificati :) |
Anamona cum singurele?? Da' eu unde credeti ca merg? Tot aici raman si tot cu copilul nediversificat!
Chiar ma gandeam ca toata lumea numai despre diversificare vorbeste pe aici in ultima vreme...
M-am "intalnit" cu sora ta azi pe un alt forum.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
Evaf de ieri tot vreau sa iti zic ceva:
Felicitari micului Noah - pe langa faptul ca e foarte dragalas se dovedeste a fi si ascultator si increzator in ce ii face mamica lui - cred ca esti mult mai relaxata acum stiind ca nu vei intampina dificultati in initierea diversificarii.
Nu iti e teama ca odata acceptat biberonul nu o sa mai vrea la san? Te intreb pt ca am vazut ce li s-a intamplat unor prietene...in fine nu e obligatoriu sa se intample la toti.
Eu in schimb la Thea as incerca direct cu cana sau canita cu cioc... e doar o parere. Ma gandeam sa sar peste faza cu bibe daca tot am stat fara el pana acum.
P.S. Noah seamana foarte bine cu verisorul Sean, nu?
Nerantula spune:
Daca tot vorbeam de spa ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
gaia.nevia spune:
asa....
Anamona: am fost si noi azi la pediatru, de la 5. Se pare ca v-am ratat... am parcat pe splai langa poarta IMV, pt ca alt loc nu am gasit...
Mi-a placut foarte foarte mult acest doctor. Din pacate nu pare dispus sa se inhame la a fi pediatrul nostru, dar ma asteptam la asta de la seful sectiei de urgente pediatrice IOMC unde isi petrece most of the time... (). Oricum inteleg ca si voi aveti alta pediatra "de baza"... Mi-a spus ca nu imi recomanda sa schimb pediatrul care cunoaste bebelusii de cand s-au nascut, atata timp cat copiii nu-s bolnavi grav.
De ce mi-a placut atat de mult? Pentru ca a vorbit cu mine! Mi-a explicat tot ce face, ce vede si ce concluzii trage pe baza celor vazute, si de ce... Pediatra noastra nu vorbeste, parca-i muta. In rest, v-am zis, nu am avut a ma plange de ea.
Radu are doi dinti de azi
Despre criza din ianuarie... mi-a spus ca n-ar fi rau sa merg totusi la nevasta-sa (pediatru neurolog, la care ma trimisese si pediatra mea), care ma poate trimite la o eco transfontanelara (oare asa a zis?!). Probabil nu-i nimic, dar mai bine sa stam linistiti ca toate au dimensiunile normale pe-acolo.
Despre urechile lui Radu, (v-am mai zis ca au o forma stranie si aveam o intrebare... de regula diverse retarduri sunt legate de pozitia si forma urechilor mi-a zis asa (fara sa aduc eu vorba, el a observat si mi-a explicat): urechile fatului se dezvolta in aceeasi sapatamana de viata intrauterina ca si rinichii. Daca urechile nu sunt bine/complet dezvoltate, acelasi lucru se poate intampla si cu rinichii (sau nu )/ ca sa ne luam de o grija, facem o eco abdominala.
In rest l-a intors pe pitic pe toate partile, l-a cautat in urechi, in gura, in nas, in gat... asta a ranjit fasolea la el tot timpul. N-a marait o secunda. Se vede ca are lipici la copii. Si noi eram obositi, ca ne-am plimbat prin parc inainte.
A insistat sa facem rotarixul. Acum chiar ca sunt debusolata... Babytza, tu l-ai facut pana la urma?
si noi avem catelusul vorbitor. A fost bun prieten cu Teo, si da, are prostul obicei sa vorbeasca neintrebat...
Am vorbit si despre diversificare. Dupa ce l-a masurat si s-a uitat pe vestitele percentile, mi-a zis ca Radu e bine dezvoltat (spre 6 luni, ca dimensiuni) dar in grafice in sensul ca toate sunt dezvoltate uniform (inaltime, greutate, perimetru cranian, chiar si motricitate) si e posibil sa aiba nevoi alimentare mai mari decat un bebe obisnuit de varsta lui. Asa ca imi sugereaza sa trec pe NAN2. A spus ca nu-i nicio graba cu alimentele, sa stam linistiti pana la 6 luni, cand putem incepe cu supa creme (nu la biberon, la lgrita de silicon), apoi cereale FARA gluten, apoi carne fiarta separat pasata si adaugata in crema cu pricina, apoi fructe... mai departe scrie-n carte ca nu ne-a mai zis.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Anamona cum singurele?? Da' eu unde credeti ca merg? Tot aici raman si tot cu copilul nediversificat! Chiar ma gandeam ca toata lumea numai despre diversificare vorbeste pe aici in ultima vreme... M-am "intalnit" cu sora ta azi pe un alt forum. |
pai m-am exprimat gresit....daca toata lumea se diversifica la fix 6 luni, Thea si Cipri vor ramane ultimii - sunt cei mai mici ....
Apropo de cat se discuta - mi-am propus sa deschid ochii mai bine si sa bag la cap....nici nu stii cum mai trec 2 luni :)
hehe familia e mare acum :) uite ca nu mi-a trecut prin cap sa iti fi dat eu site-ul asta mai demult. oricum info acolo sunt super valoroase, f pregatite fetele
gaia.nevia spune:
Nikolici, .
Trebuie sa te vedem sa te wrapuim . Daca nu are Karina rabdare, trebuie sa te impachetezi si sa stai asa, pe faza. Glumesc .
Ne-ai spart cu testul matale.
Ce face Stefan? mama lu' stefan? Sper ca sunteti bine.
Teo mai tuseste sporadic si e cam ragusit. Babymom, tu ziceai de o schema homeopata. Vreun sfat pt raguseala ca sa nu dam iar in traheita cu infectie?!
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
LA MULTI ANI FELI!
speram ca sotul tau nu citeste (sau sa speram, pentru binele lui) si te dau io de gol aici ca e ziua ta
Sanatate, bucurii, impliniri si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
Ada, mama de baieti:
angelynna82 spune:
Seara buna de la noi
Ramo am vazut o printesa crestinata, sa va traiasca , super tare ideea de cadou, "otrava ta aici"
CD cum mai e Mikul tau, a inceput sa pape sper , matusii tale (sper sa nu fi incurcat), m-am delectat cu pozele botezului
Lidia am, cum mai e Stefan?
La Multi Ani si voua fetelor, o primavara cat mai frumoasa
Cristinesecu multi
pt Lucas de Bitza
MonycaC si Babytza multumim de aprecieri
Nikolici las ca vine si bb2 cat de curand , multi ici surorii tale
Asa Claudinna, anunta fetele ca a mea e data am mami si Razvan, poze noi aveti?
MonycaC mi-a placut cum ai exprimat, preotul nostru a fost suprprins sa constate ca fiicei mele ia placut
Off Simodina sper ca sunteti mai bine , tare scumpe Serban
Ada nu iti face griji, mai incolo va lua mai putin in greutate
Felicic ma bucur tare pt cadourile primite de la baietii tai...de acum numai asa sa o tina am falcosul si mami, pana la urma si-a adus tati aminte de ziua ta, apropo , esti totala cu "soarecele tau", tare bine a crescut Falkone
Ma bucur pt fetele care au inceput diversificarea
Lumi am hunii care nu au plans deloc, offf cate probleme si cu masina, ma bucur pt cale 8ore domite
Eva tare scump Noah , cazut nepotelul tau...un scump
Anca am Carla, sa o tin atot asa, cerealele 7korn sunt indicate si pt bblusi de la 4 luni in sus?
Sebastian de Aly_c , Dimitri de Muuh , Vlad de Zambetmic , Ana de Lala , Ciprian de Alexa si mami, Sofia de Mimihoo
Ramonzca din pacate nu te pot ajuta...am amanat proiectul balansoar
Xor si Laureta multa sanatate si fericire
Irina nu am reusit sa vad filmuletul
Babytza tare amuzant filmuletul, am comorile
Fce si fata mea are pe obrazul stang o pata de culoare mai inchisa...sa fie hemangion???Nu m-am gandit pana acum [ban] ...nu mai folosim tampoane pt sani
Nocom, Daria cum este? , cum a fost la serbare?
Gargaritza si Xor bine ati revenit
Monica niste vesti bune vrem
Andy_galro impresionanta povestire
Banu bine ca ai descoperit motivul pt care nu papa , a mea oricat o manaca/dor gingiile..daca nu ai mancare ai incurcat-o , ma bucur pt ca a stat linistit la vaccin
Babymom deci nu trebuie sa facem analiza inainte de a ii da Fe coplului? am mami si comorile sale
Anamona cam scaryyyy povestea cu catelusul
Nerantula ce broscuta ai tu acolo
A luat-o razna mouse-ul meu
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babymom75 spune:
Da, ai dreptate Anamona, chiar ca sunt bine informate si pregatite; am ramas cu o impresie f. buna.
Diversificarea o vom incepe si noi la 6 luni, teoretic, ca practic presimt ca va fi mai tarziu. Chiar azi m-am intalnit cu o colega de-a mea, care parea usor contrariata cand a auzit ca asa intentiona sa aman diversificarea chiar dupa 6 luni. Vom vedea cum va fi, ca nu vreau sa fortez lucrurile nici intr-un sens - daca Dragos va fi pregatit vom incepe la 6, daca nu... nu. Este vreme!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)