Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetelor

ce mai faceti?nu am apucat sa citesc foarte mult din urma..dar am vazut ca Nocom are problemute cu alaptatul Dariei. Aceeasi problema am avut-o si eu saptamana trecuta si cand am mers la medic,am descoperit ca avea rosu in gat...asta era motivul pt care nu vroia sa manance. si nu facut de la aerul rece, ci de la cat chiuie, tipa, urla etc. nu stiu daca si la tine o fi aceeasi problema dar eu zic sa nu te impacientezi si sa mergi totusi la medic sa vezi daca nu cumva are acelasi lucru.
Babytza ce mai faci?
va mai citesc asa pe sarite uneori,dar nu am timp sa va si scriu desi mi-e tare dor sa stau la palavre cu voi.am vazut ca multe dintre mamici au trecut la diversificare...si stau asa sa ma gandesc...cat de mult timp a trecut...si ce repede...ieri ne pregateam de nastere si ne incurajam una pe alta, azi suntem deja la diversificarea hranei pt micuti.
noi inca papam doar san, diversificarea o vom incepe dupa 6 luni...cel putin asa ne-am propus
in alta ordine de idei...azi am reusit sa facem vaccinul de 4 luni, dupa ce saptamana trecuta mi-a zis medicul ca nu il poate face din cauza de "rosu in gat". am stat 5 zile pe tratament cu panadol baby din 8 in 8 ore si picaturi de nas, dar acum suntem bine...si vaccinate domle`!
Arianna e pe zi ce trece mai zvapaiata...tipa cat o tin plamanii, se gangure, rade mereu cand ii vorbesti...iar de 1 saptaman se intoarce singurica de pe o parte pe alta...deci tre` sa fiu mult mai atenta pe unde o las ca sa nu se rostogoleasca si sa cada in rest toate bune...eu tot incerc sa fac miscare pt a scapa de 5-6kg, dar vad ca nici un efect pt ca de mancat tot tre sa mananc atfel raman fara laptic...asa ca...mai astept pana voi putea tine un regim ca sa scap de burta si aripioarele astea cu care as putea sa ma apuc de "Dansuri cu sabia" la cat de pronuntate sunt eheee...stiti voi vorba aia...tara arde si baba se piaptana

mamicile si puiutii, si cate o pt fiecare.

fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ehe, garga, ce ma bucur ca ai mai scirs si tu! ma bucur ca sunteti bine si ca bebelina e vioaie!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

multmesc fetelor pentru urari!!!
va pup dulce dulce si va urez si voua si puiutilor vostri multa sanatate si fericire!!!
eu totpe aici sunt si va urmaresc

Mergi la inceput

MIERCURI 04.03.2009-DURERILE MENSTRUALE, invitat dr. DANIEL POPESCU

JOI 05.03.2009-RELATIA PARINE COPIL, invitatA dr. MINULESCU MIHAELA

pe antena2, la traieste sanatos..pt cine e interesat

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

off topic: ne poate recomanda si noua cineva un loc dragut de mers in we la munte? multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

NOUA LA CHEILE GRADISTEI NE-A PLACUT FFFF MULT. HOTELUL MARE ARE SI PISCINA!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

babytza, ajuta-ma si pe mine te rog frumos. Maine ma duc la dr. T. Crezi ca lasa si taticul speriat si disperat sa intre cu mine? Sau nu se emotioneaza la tatici ?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

iti raspund eu ca vad ca Babytza nu e prin zona.
Da poti intra linistita cu sotul.Eu numai cu sotul am mers aproape toata sarcina.O data mai la inceput am intrat fara el si mi-a zis sa-l chem sa auda si el inima lui bebe.Tin pumnii.la ce ora mergi?sa te pregatesti sa astepti cam 2 ore .musai sa intri sa ne zici cum a decurs.

de Luca

Mergi la inceput

claudinna, garga multumesc mult. Deci ar cam trebui sa merg la medic, ha??? NU pare sa o deranjeze altceva, gat, burtica.... e foarte vesela, ba chiar ieri am avut si primul ras in hohote, (bineinteles ca se juca Matei cu ea...), am chiar si inregistrarea insa nue de pus pe net ca daria e la mami in brate iar mami nu e tocmai...imbracata ... Dar pentru noi, e minunat!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica, tinem pumnii. oricum stiu ca o sa ne aduci numai vesti bune
nocom, tot la un rosu in git m-am gindit si eu. oricum, vezi ca e la moda greva foamei printre bobocei felicitari rizaretei

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Nocom, e un lucru f bun ca e vesela! felicitari pt hohote!! sunt delicioasi cand rad cu sonor!

Razvan

Mergi la inceput

am uitat...

felicic multumim mult!!! ici pt tine si vladut!!
V-am spus ca fi-miu aude acum tot felul de expresii dar nu stie ce inseamna fiecare si iese cam asa:

- pista matii = pista de masini, iar matii nu stiu ce inseamna!!
- mami te iubesc din......punctul meu de vedere!!

maine avem serbare, e prezentator, asa incat vomavea poze noi cu barbatelul meu in frac!!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput