Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Andy uite aici : 1l lapte se pune la fiert. Cand da in clocot se adauga 500g iaurt si se mai lasa pe foc pana se face branzica. Dureaza cam 2 minute dupa ce pui iaurtul . Apoi se strecoara prin sita sau se pune in tifon si se lasa putin la scurs. Gata !!!
Edit: ies cam 250g branzica.Se poate pastra pe portii la congelator .
Sau la inceput cand papa mai putin puteti face din 200ml lapte pus la fiert cu 2 pastile de calciu lactic . Ies in jur de 30g branzica.
Ori 200 ml lapte pus la fiert si cand da in clocot se pun cateva picaturi de lamaie.Ies cam 30g branzica.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Babytza multumesc incep prima data cu cantitate mai mica apoi mai mult.

DA branza din comert gen Milli ara ceva ?Sau la inceput nu e recomandata?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babymom, la cereale si eu masor tot cu lingurita de la LP... tu cum ai facut, parca i-ai dat lui Victor cereale, nu? Sper sa nu le incurc....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Chiar cu lapte si iaurt Milli ii fac Mai eu nu am luat gata facuta, ca prefer macar la inceput sa stiu eu de cat timp este facuta si ce adaosuri are prin ea

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua

Am dat si noi de probleme.....

Daria ioeri si azi nu a vrut sa suga DELOC!!! Abia reusesc sa-i dau sa suga cate 3-4 minute de 3 ori pe noapte, cand doarme....dar ziua nu vrea deloc. Problema e ca nu vrea nici biberon, caci m-am muls ca nu mai puteam de durere de sani si nici asa nu vrea. Parca e plina plina, satula, asa face... cand o pu pe perna de alaptat incepe sa urle... am incercat diverse pozitii, sa-i cant.. sa-i dau jucarele...NIMIC!!!

Culmea e ca nici nu plange de foame...nu stiu cum...

Nici lapte praf nu vrea, ca am incercat...desi nu ar fi prima oara, ea mai bea completare din cand in cand....

CE SA FAC?!?!?!??! Am nervii intinsi la max cand vad ca nici la masa urmatoare nu papa...nici la urmatoarea... OFFFFF

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

babytza, ajuta-ma si pe mine te rog frumos. Maine ma duc la dr. T. Crezi ca lasa si taticul speriat si disperat sa intre cu mine? Sau nu se emotioneaza la tatici ?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

off topic: ne poate recomanda si noua cineva un loc dragut de mers in we la munte? multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

hello girls

sa va povestesc si eu din patzaniile cu wrap ul meu :d
Incerc sa invatz asa repejor de pe net, ca am uitat cd ul cu intructiuni acasa cum sa te faci omida si nu prea reusesc.Iar cand apx 60% reusesc sa l incolacesc sarpe pe mine, Karina deja e super nervoasa de la atata asteptat si cum nu e bine pus pe mine.. ce face nene..urlaaa si eu nu mai stiu cum sa o dau jos de-mi vine sa tai wrapul masii mare.
Asa si colac peste pupaza ma bag pe youtube si scriu how to put a wrap si ce credeti ca aleg din multitudinea de imagini cu wrapuri....un evreu nene care te invatza cum sa ti pui baticul ala al lor pt rugaciuni cred, ca nu am stat pana la capat sa vad ca muream de ras...ca eu tot asteptam sa vad cum se inpacheteaza, si filmuletzul a inceput cum isi pune el bucata de material in cap si eu in prostia mea ma gandeam ca e o pozitie noua pt wrap si ca asa o incepe punadu ti materialul in cap...dar pana la urma am vazut despre ce era vorba...FUN rau.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nikolici, ai fost totala! ma bucur ca esti bine.
babytza, am ris cu lacrimi uitindu-ma la filmul cu soferitzele:))) si cu fii'miu atirnat la tzitza
laura, imi pare rau de programul alexiei si cipri a avut o perioada cind se trezea din ora in ora. nu am aflat de ce, dar...a trecut.
claudina, f interesant siteul. multumim!
carmen, exact aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu azi cind imi luam o noua cutie de tampoane pt sini:) cind suge cipri, celalat san curge ca la robinet, sau daca trece ceva mai mult timp intre mese, sinii se umfla si dau pe din afara.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

hello girls

sa va povestesc si eu din patzaniile cu wrap ul meu :d
Incerc sa invatz asa repejor de pe net, ca am uitat cd ul cu intructiuni acasa cum sa te faci omida si nu prea reusesc.Iar cand apx 60% reusesc sa l incolacesc sarpe pe mine, Karina deja e super nervoasa de la atata asteptat si cum nu e bine pus pe mine.. ce face nene..urlaaa si eu nu mai stiu cum sa o dau jos de-mi vine sa tai wrapul masii mare.
Asa si colac peste pupaza ma bag pe youtube si scriu how to put a wrap si ce credeti ca aleg din multitudinea de imagini cu wrapuri....un evreu nene care te invatza cum sa ti pui baticul ala al lor pt rugaciuni cred, ca nu am stat pana la capat sa vad ca muream de ras...ca eu tot asteptam sa vad cum se inpacheteaza, si filmuletzul a inceput cum isi pune el bucata de material in cap si eu in prostia mea ma gandeam ca e o pozitie noua pt wrap si ca asa o incepe punadu ti materialul in cap...dar pana la urma am vazut despre ce era vorba...FUN rau.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

mai esti haioasa rau. te ca tare draga imi esti.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, e as merge la dr sa o vada! se poate sa nu aiba nimic, dar eu asha am facut cand nu mai manca razvan, deci nu cand facea mofturi...
iti iesi din idei si te linistesti

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput