Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
anca81 spune:
Mey, nu ma pot dezlipi de voi
Cereale eu sunt super multumita de Milupa 7 korn, nu au zahar, nu sunt dulci, nu schimba gustul fructelor sau a laptelui . Doar ca nu se amesteca foarte bine in biberon, in cazul in care doriti sa le dati asa. Eu ii adaug 2-3 masuri in fructele de la ora 9-10 si apoi inca 2 masuri in ultimul biberon, inainte de culcare. Masurile sunt de formula.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fce neatza! dam si noi o astazi! 300 ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune fata de tati, are o fata asa de pasnica, ma mir ca iti face lucruri din astea noi suntem in continuare numai pe tzitzi, si cu o ocazia asta o intrebare: mai foloeseste cineva tampoane pt sani? eu consum cate o cutie mare pe luna, nu stiu cand o sa se regleze treburile, poate pe la 1 an? Carmen, mami de Erica (27.10.2008) ticker tori |
haha chiar e pasnic, mai mult m-am suparat eu... nu le face voit si majoritatea timpului dsponibil il petrece cu noi, poate de gura mea dar poate nu, isi iubeste fetita dinainte de a se naste.
Si eu fol tampoane de san ca sa nu ma murdaresc cand alaptez. Sanii imi curg rar din proprie initiativa.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
ehh
pai sa va zic de ce folosesc masura de lapte praf: am citit pe cutia de cereale ca o lingura are aprox nu stiu cate grame...apoi am citit pe cutia de lapte praf si o masura are tot atatea grame...so...plus ca pot sa torn mai bine cerealele in biberon.
pe cutia de cereale e o reteta pt biberon si una pt lingurita. cea pt lingurita e cu o masura in plus, la aceeasi cantitate de lapte. eu i le dau in biberon, ca razvan e cu minile dupa lingurita, sa le bage in castron, ba le baga in gura...plus ca cerealele ii plac atat de mult, ca de multe ori nu aplucam sa mai iau in lingurita ca incepea sa planga si trebuia sa-i tin si mainile ocupate...aseara a mancat un bibe de cereale (210 ml) in 4 minute!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
citat din mesajul lui claudinna ehh pai sa va zic de ce folosesc masura de lapte praf: am citit pe cutia de cereale ca o lingura are aprox nu stiu cate grame...apoi am citit pe cutia de lapte praf si o masura are tot atatea grame...so... |
Claudinna, atentie ca laptele praf si cerealele au densitati diferite, deci si gramajul difera; o masura LP nu are tot atatea gr, cat o masura de cereale. Bine, nu conteaza prea mult, doar asa daca vrei sa fii foarte riguroasa.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Luminita initial ii faceam branzica din laptele praf , dar apoi am vb si cu dr si a spus ca daca deja e diversificat de la 4 luni si mergem bine fara probleme, sa trecem la branzica din lapte pasteurizat din oras facut cu iaurt. daca vrei sa iti spun cum o fac sa imi zici. Si noi la fel am facut, intai am bagat fructe si cand am ajuns la o masa de 170g piure de fructe, am adaugat cate putina branzica. Tot asa, ca si cu orice aliment nou , am bagat cate o lingurita de branzica pe zi.
Edit: si noi tot asa incet am bagat papa. Adica am inceput diversificarea la 4 luni dar abea dupa vreo 2-3 saptamani am ajuns la o masa de 150g. Si am facut pauza intre alimente noi de la 4 la 7 zile. Nu e graba...are o viata intreaga sa tot manance
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
tzitziri spune:
fce, eu sunt cu o cutie de tampoane de sani (30 buc) cam la o saptamana jumate.Le tin si daca nu e nevoie musai, dar s-a intamplat ca atunci cand mananca dintr-un san sa curga celalalt, asa ca eu le port in continuare.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
claudinna spune:
merci, babymom!
ma gandesc ca nu e mare bai daca e o diferenta de cateva grame...mai ales daca sunt in minus...le aproximez:)
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
citat din mesajul lui babytza Luminita initial ii faceam branzica din laptele praf , dar apoi am vb si cu dr si a spus ca daca deja e diversificat de la 4 luni si mergem bine fara probleme, sa trecem la branzica din lapte pasteurizat din oras facut cu iaurt. daca vrei sa iti spun cum o fac sa imi zici. Si noi la fel am facut, intai am bagat fructe si cand am ajuns la o masa de 170g piure de fructe, am adaugat cate putina branzica. Tot asa, ca si cu orice aliment nou , am bagat cate o lingurita de branzica pe zi. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Scrie please reteta ca in curand tre sa ne apucam si noi de branzica.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Andy uite aici : 1l lapte se pune la fiert. Cand da in clocot se adauga 500g iaurt si se mai lasa pe foc pana se face branzica. Dureaza cam 2 minute dupa ce pui iaurtul . Apoi se strecoara prin sita sau se pune in tifon si se lasa putin la scurs. Gata !!!
Edit: ies cam 250g branzica.Se poate pastra pe portii la congelator .
Sau la inceput cand papa mai putin puteti face din 200ml lapte pus la fiert cu 2 pastile de calciu lactic . Ies in jur de 30g branzica.
Ori 200 ml lapte pus la fiert si cand da in clocot se pun cateva picaturi de lamaie.Ies cam 30g branzica.
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui babytza Luminita initial ii faceam branzica din laptele praf , dar apoi am vb si cu dr si a spus ca daca deja e diversificat de la 4 luni si mergem bine fara probleme, sa trecem la branzica din lapte pasteurizat din oras facut cu iaurt. daca vrei sa iti spun cum o fac sa imi zici. Si noi la fel am facut, intai am bagat fructe si cand am ajuns la o masa de 170g piure de fructe, am adaugat cate putina branzica. Tot asa, ca si cu orice aliment nou , am bagat cate o lingurita de branzica pe zi. Edit: si noi tot asa incet am bagat papa. Adica am inceput diversificarea la 4 luni dar abea dupa vreo 2-3 saptamani am ajuns la o masa de 150g. Si am facut pauza intre alimente noi de la 4 la 7 zile. Nu e graba...are o viata intreaga sa tot manance |
dap, mi se pare corect! Vroiam sa-ti cer reteta, dar am vazut ca mi-a luat-o Laura inaine. oricum, am notat-o. sar'na.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi