Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Yaia, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita. Mi se pare insa ca s-a terminat cam repede ![]() |
Haide, invarte bine cutitul in rana!
Multumim!
Si eu pastrez tot ce primesc si tot ce face acasa, mi se par tare haioase. Acum au mai aparut cateva creatii la gradi, dar nu am apucat sa le fotografiez. In plus, cele de la gradi le vom primi probabil la sfarsit, are un dosar tare frumoas acolo, plus fotografii cu activitatile. O sa incerc sa pun diseara si ceva poze cu Tudor in 'focul creatiei', ca tot l-am vazut pe zambilitul si de-data-asta-preocupatul Stefan de Sim in actiune.Ziua mamei in Finlanda nu se sarbatoreste odata cu ziua femeii, pe 8 martie, ci in mai, pe 10.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Daca vreti sa vedeti ultima creatie |
Suuuuper!
Sa inteleg ca te pregatesti de bebe2 baietel?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Eu am de ieri o durere de cap ![]() si nu-mi trece cu nimic, adevarul este ca parca as fi o bomba gata sa explodeze, ca sa nu mai spun ca incepe sa ne afecteze criza....s-au cam stricat treburile la tati la serviciu, dupa ce ca le-a micsorat salariile, acum ii mai trimit si 4 zile pe luna acasa, o sa mai dea si afara din muncitori, ![]() urat moment, singurii bani adusi in firma sunt cei din departam sotului, dar sunt pe cale sa piarda un contract....daca chiar se intampla asta faliment scrie pe firma.....asta este, vedem ce o sa facem...... |
Cecilia, eu sper sa nu se ajunga acolo si sa depasiti cu bine criza. Off, greu mai e in criza. Dar macar vezi si partea buna, ca 4 zile pe luna ai ajutor acasa si e momentul ideal sa-l imlici pe tati de Cristi mai mult si sa se mai desprinda baiatul de tine...daca o vrea el, fireste!
Poze
papanash spune:
| citat din mesajul lui crishtina Daca vreti sa vedeti ultima creatie Crishtina & Robert09.09.2007 |
te punem pe prima pagina
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia si mie mi se pare foarte ok ca copilul sa se miste si sa fie activ. Asa a facut daria la restaurant. E clar ca la 1,5 ani nu va sta prea mult in scaun, va pleca sa exploreze cit mai mult. Si eu sunt fericita ca nu e miriita sau plingacioasa si dornica de explorari. |
Perfect de acord, doar v-am spus ce consider eu cuminte, sa nu creada unele mamici ca a stat Tudor pe scaun cele 2,5 ore si s-a jucat cu jucaria lui. A stat pe scaun doar cand a trebuit sa stea cu centura pusa, in rest a misunat si s-a jucat cu noi.
Poze
prisi spune:
Gabriel Alexandru si Vladimir Constantin La multi ani! pentru primul an si jumatate ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
si-a tras un telefon fix in cap, era pe o polita din biblioteca si s-a catarat pe scoica sa ajunga la el. are o bubaaaa.....i-a dat sangele.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
apropo de criza
Alarma de incendiu a sunat la ora 4 pm in cadrul unui campus de birouri cand aproape toti angajatii erau prezenti la munca ( approx 5,000 de oameni ).
Asa cum sunt cerintele in vigoare, intreaga cladire a fost rapid evacuata, in 3 minute si toti angajatii s-au adunat afara in fata complexului, in locurile special amenajate, asteptand urmatoarele anunturi.
Nu dupa mult timp, persoana responsabila de exercitiul de incendiu, a facut urmatorul anunt :
" Dragi colegi : Cu sincere regrete, am fost rugat sa va anunt ca pentru multi dinte voi acesta va fi ultimul exercitiu de incendiu alaturi de fima noastra. Datorita crizei economice si climatului de afaceri nefavorabil, firma concediaza aproape 50% din personal.Asadar, cand acest anunt se va termina, va rog pe toti sa intrati inapoi in cladire.Si daca cardul de acces nu functioneaza, atunci inseamna ca ati fost concediat, caz in care accesul in interiorul cladirii va este interzis si toate bunurile personale va vor fi trimise prin posta
Firma foloseste aceasta metoda noua deoarece nu dorim sa blocam serverul de e-mail cu notificarile de concediere si mesajele de adio in numar foarte mare (mii) si de asemenea dorim sa evitam certurile si bataile in interiorul cladirii si in consecinta probleme de securitate pentru toti angajatii.
Speram ca ati avut o cariera infloritoare alaturi de noi. Iar acum pasiti inauntru…si mult noroc!!!!
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui papanash apropo de criza Alarma de incendiu a sunat la ora 4 pm in cadrul unui campus de birouri cand aproape toti angajatii erau prezenti la munca ( approx 5,000 de oameni ). Asa cum sunt cerintele in vigoare, intreaga cladire a fost rapid evacuata, in 3 minute si toti angajatii s-au adunat afara in fata complexului, in locurile special amenajate, asteptand urmatoarele anunturi. Nu dupa mult timp, persoana responsabila de exercitiul de incendiu, a facut urmatorul anunt : " Dragi colegi : Cu sincere regrete, am fost rugat sa va anunt ca pentru multi dinte voi acesta va fi ultimul exercitiu de incendiu alaturi de fima noastra. Datorita crizei economice si climatului de afaceri nefavorabil, firma concediaza aproape 50% din personal.Asadar, cand acest anunt se va termina, va rog pe toti sa intrati inapoi in cladire.Si daca cardul de acces nu functioneaza, atunci inseamna ca ati fost concediat, caz in care accesul in interiorul cladirii va este interzis si toate bunurile personale va vor fi trimise prin posta Firma foloseste aceasta metoda noua deoarece nu dorim sa blocam serverul de e-mail cu notificarile de concediere si mesajele de adio in numar foarte mare (mii) si de asemenea dorim sa evitam certurile si bataile in interiorul cladirii si in consecinta probleme de securitate pentru toti angajatii. Speram ca ati avut o cariera infloritoare alaturi de noi. Iar acum pasiti inauntru…si mult noroc!!!! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
SUPER TARE!!!
Erina spune:
Papanash, pupam baitul cu buba.
Yaia, eu astept cu nerabdare pozele cu noile crafturi ale lui Tudor.
Prisi, dieta verde deci. Bafta mareee!!!
Eu vreau sa merg la sala urmatoarele luni. Doritoare?
Am pus poze cu Daria de aici incolo!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)