Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

aici e un vant/ furtuna acum cateva zile. credeam ca o sa vina iarna: ploaie si tot tacamul.
doar ieri si azi ce a fost mai rezonabil-14 gr fara vaj puternic rau, dar tot a batut bine vantul. de asta mi-a racit si copilul.
azi am gradinarit cam toata ziua. am profitat de ziua "frumoasa". mai am ceva de facut maine(tuns/tratat iarba/plantat si niste seminte/completat pamant/dat cu fertilizer la toate plantele) si cred ca termin. sper sa nu ploua
cupilul mi-e un pic mucos, cu ramasite de tuse. maine avem induction la scoala fetei( in seara asta m-am si vospit sa fiu bela)asa ca ne-am luat liber de la gradi. sper sa ii placa la scoala moacei mele
apoi poimaine incep munca.
va pup, noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

haideti mai mamici la apel, cateva cuvintele:

cred ca am inclus toate fetele acum , gata, strigarea e completa.

acum chiar ma duc la culcare, ca nu ma pot trezi maine cand da cupilu' semnalul

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata inimioarelor! Poftiti la o ... un ... enjoy ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Emaaimee, multa bafta cu gradina! Sigur o sa fie superba ! Si sa aveti parte de o "induction" frumoaaasaaa la scoala fetei !

Si... hai sa ma laud si eu un pic ... hmmmhhh, chiar daca-s cam "intoarsa" pe dos azi... totusi am o mica-mare bucurie... maine mergem la teatru... io & Robert ... cu gradinita... ii duc cu autocarul si, cum e prima data cu grupa asa mica, ne-a rugat d-na sa insotim copilasii... macar care parinti putem veni ... ca nu se incumeta singurica cu droaia de obraznicaturi dupa ea... asa ca, maine avem activitate de gradinita la comun & & ...

la toate & .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Buna seara la toata lumea!
Ma scuzati pentru interventia brusca, recunosc ca n-am mai citit forumul de vreo 3 sapt.
Maine dimineata vin in Rom, tata a facut atac cerebral masiv, 3/4 din emisfera stinga afectata, e de vineri in spital in Roman, nu vorbeste, pareza pe dreapta, sg progres intr-o sapt e ca a inceput sa recunoasca oamenii. In rest...dezastru.

Apelez cu mii de rugaminti la voi, daca ati mai auzit de cazuri similare, am nevoie ca de aer de sfaturi, sugestii, idei, dr buni, medicamente eficace. Poate ca nu-i bun tratamentul de nu raspunde la el, dar cu ce sa-l schimbam? ce sa sugerez dr?

Multumesc anticipat, puteti sa-mi lasati si mesaje private si va sun eu cind ajung in Roman.
Pupici si imbratisari si numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata inimioare!Va pe toate cu mare drag!
Yasmari imi pare tare rau pentru tatal tau.Ii doresc sanatate multa.O sa o intreb pe mama mea dac-si mai aminteste.Acum multi ani in urma a avut si bunica mea doua accidente vasculare,dar nu-mi mai amintesc nimic din tratament.Ceea ce stiu este ca s-a recuperat foarte bine,dar recunosc ca parca nu a fost atat de grav.O sa revin dupa ce vb.
Cryna cum fu' doamna la teatru? mamica si baiatul cu ochi frumosi!
Ema cum te mai simti?Ai intrat in ritm la serviciu?Poti sa vorbesti mai usor?fetele!
Vali tu ce mai faci?Piciorul te mai supara?
Laura gemenii ce mai fac,nu ne spui nimic?
Avem si a doua oara printre noi,cum se simte?
Albinutzza ce fac Luca si Maria?Ne este dor de voi.O poza ceva?
Irda,Andre_ea,Cami cum va descurcati?Ce fac si cei mici si cei mari?
Irinuca pe tine nu te-am mai vazut de o eternitate,ce face fata ta frumoasa?Tu esti bine?
Haideti fetele,asta a fost o strigare asa din memorie rapida,ca azi avem control de la garda si nu am timp de catalog.Vad ca Ema a facut un apel colectiv,daca nu iar strigam catalogul si incercam sa va scoatem din barlog asa mai agresiv Dar pana atunci si va asteptam cu poze,2-3 vorbe despre voi.
Noi suntem bine,temperatura nu mai avem,de tusit nu mai tusim.Mergem dupa amiaza la control.
Zi buna va doresc si dulce!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Va poftesc la -luta!!! Enjoy ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Lasa madame, las-o!
`neatza buna!

Yasmari, sanatate multa tatalui tau si recuperare rapida!

La noi totul e relativ...au aparut acum cateva zile cativa mucisori si o tuse rebela pe care le-am tratat cu una bucata inghetata pe zi, pana acum e ok se pare c-am intimidat si tusea si mucii
Moasa fie`mii asteapta o nepotica iar eu am devenit subit BUNICA in conceptia ei, aseara i-am zis ca nu o mai las sa urce la mosi, de cate ori vine de acolo imi spune ca sunt o mama rea, tat`su e un tata rau, Diana e o rea si juuur ca doare cand vad cu cat patos o spune, aseara nu a vrut sa ma pupe inainte de culcare pentru ca sunt "o rea". De cate ori o iau de la gradinita dureaza minute intregi pana o conving sa stea linistita sa o imbrac sa putem pleca, zburda ca o caprita dintr-un capat in altul al camerei, ieri pentru ca aveam blugi pe mine si pentru ca nu puteam sa stau ghemuita sa o incalt am luat "atitudine" si am asteptat sa se incalte singura. Daca voi credeti ca a facut-o va inselati amarnic, a preferat sa se apuce de smiorcait si sa spuna ca ea nu vine acasa merge la Irina (a`ca educatoarea)

Daca va uitati in urma o sa vedeti ca sunt multe intamplari impartasite de voi, de mine mai putin ca v-am descoperit prea tarziu, si pe care cu siguranta unele dintre ele ar fi deja demult uitate daca nu ar fi fost scrise aici.... asa este?! Eu recunosc ca unele mi le amintesc prin prisma altor pozne, ale altor copii, scrise de alte mamici

Trebuie sa plec si tare as mai sta, deja e destul de tarziu, va pup si va doresc o zi buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Offf, Yasmari ... imi pare asa de rau pt. tatal tau... stiu cum e... mama e si acum la pat din cauza unui accident vascular (paralizata)... Mno, sfaturi prea multe despre doctori extraordinar de buni nu prea am ... pt. ca, oricat de bun ar fi doctorul depinde mult si de puterea de refacere a pacientului... Noi nu prea am nimerit doctori "interesati" de soarta pacientului cand s-a intamplat cu mama ... dar, pot sa-ti spun ce tratament a urmat (medicamentele luate adica)... cred ca-s cam generale... Noi am incercat si cu tratament homeopat, alternativ cu cel clasic... dar, nu prea am avut cine stie ce rezultate ... Cum am zis, depinde mult si de pacient, cum se manifesta el si ce putere de recuperare are, plus ca, conteaza si regiunea creierului in care a vut loc accidentul vascular... Bineinteles ca, conteaza mult si doctorul care se ocupa de el, dar... aici n-am sfaturi prea multe , din pacate... ne-ar fi folosit si noua la momentul respectiv... oricum, noi am cam incercat cam tot ce ne-au dus puterile si pe noi, am mai intrebat in stanga-in dreapta, etc., dar... in fine, nu vreau sa te sperii ... niciodata nu stii daca ai facut destul pt. bolnav sau daca ai facut ce trebuie, cum trebuie, etc., cel putin asa simt eu acum... io, is cam suparata si pe medici, na ... in fine...
Fiecare caz e unic in felul sau... poate la voi o sa fie mai bine decat la noi.. cu recuperare mai eficienta , mai buna. De ce nu? Mult succes , sa gasiti tratamentul potrivit si medicul potrivit !
Deci, medicamentele de care-mi aduc eu aminte, ar fi cam astea: Cerebrolysin (solutie injectabila), Tanakan (sau Sermion, Bylobil)... plus alte medicamente, dar pt. alte afectiuni pe care le avea mama... plus regim alimentar fara sare, etc., va mai spune si medicul... si, bineinteles, sedinte de kinetoterapie, fizioterapie pt. masaj recuperatoriu, si altele care se fac la Spitalul "Recuperare" din Iasi (noi am fost la dr. Baltag acolo, care am inteles ca este foarte bun in domeniul sau)... asa si... noi, am vazut si pacienti care au venit prin transfer de la Roman la spitalul de neurologie "Sf. Treime" din Iasi. Sunt doctori buni la spitalul acesta... dar, trebuie sa ai si pile... sa impingi si bani ... intelegi tu... intereseaza-te si de doctorii de la Iasi, eu nu-i mai tin minte bine... stiu ca erau Pendefunda, Filip... vezi tu. Multa bafta si multa sanatate tatalui tau! Daca te mai pot ajuta si cu altceva... cu mare placere .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Ei Nicoll, mama draga... cum sa fie la teatru? Normal ca, bine, frumos ... Iar, lui Robert... bineinteles ca, i-a placut plimbarea la "peatu" cu "mitocarul" . Mai vrea ... s-altadata . Mno, numai ca piesa la care i-au dus nu prea era pt. copilasi asa mici... era "Povestea prostiei" de I. Creanga... aia mai marisori s-au hlizit mai mult, grupa mica mai deloc , dar au fost si ei cat de cat atenti la ce se petrece pe scena ... In fine... totusi, ii placu mult plimbarea ... si gata ... Iar, io... avui parte de o surpriza tare placuta ... dupa 30 de ani diferenta, m-au recunoscut educatoarele!!! Ha, ha, ha... io il dadui pe Robert la aceeasi gradinita pe care am frecventat-o io si fratii mei ... mde, si nostalgia trecutului ... Si, la teatru, au venit educatoarele la mine... a mea si a sora-mi mai mica... ca, noi doua cam semanam ... fiind io si la statura mai firava inainte, ca amu suntem cam la fel la dimensiuni corporale , ba soru-mea, e chiar mai inalta ca mine, oleaca... si, ma mai confunda lumea cu ea... uneori ne-au luat si drept gemene , desi e diferenta de 4 ani intre noi + diferente de ten si alte alea ... ha, ha... ce mustacesc io acuma & ! Mey, si mi-au tinut minte pana si numele de familie! Dupa atatia ani!!! Olala, olala... ce surpriza placuta! Io, nu mai tineam minte cum arata ... mde, ca copchilu... tinere de minte ioc ... si chiar mi-era dor de educatoarea mea... s-o mai vad ... dar, nu mai stiam cum arata ... Dar, ma recunoscura ele ! Fain, nu?!? Amu, stiu care-i ... hmmhhh, hmmhhh... !!!
Na! Ca, de lene sa mai scriu iar atata, din nou ... facui copy/paste ... nu ma bateti, nu??? Hai ca va dau si o ... bine ?

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput