Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Uooofff... Marami & ... ce toane are si fiica-ta . Nu stiu ce sa zic, ce sfaturi sa-ti dau ... poate sunt doar alintaturi de moment, care or sa-i treaca! Iti dau si o ca sa-ti mai aline tristetea si sa te ajute s-o scoateti la capat cu faza asta noua a lui Oani! . O sa fie bine! Ai sa vezi!

Amu, dau la toate inimioarele... si va zic ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

'Neata inimioare! O -luta, un , ceva? Serviti?!? Daca da... eu vi le las... si un desert... enjoy ...

Mno, io is cu poznasul acasa ... cica d-na educatoare are o problema si ne-a dat liber pt. weekend de azi incolo ... ca, si asa, nu prea avea el chef de gradinita dimineata ... hi,hi,hi...

Hai ca v-am -at pe toate! .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata si sa aveti o saptamana minunata!Eu sunt in mare criza de timp,asa incat am intrat doar sa va spun ca suntem bine,sambata am fost cu Codri la o nunta,iar duminica asta avem botez in famile la o nepotica.
Va fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza, la amiaza!
La noi a inceput din nou seria tamponarilor saptamana trecuta a avut un cucui in frunte si obrazul putin pocnit/, era in sosete si a alunecat pe parchet, a luat din plin un stalp, "noroc" ca e facut din rigips. Acum are nasul un pic umflat si putin vanat, mi-era teama ca o sa se invineteasca si la ochi, dar a scapat, pentru cazatura de aseara n-am nici o explicatie, eram intr-un foisor, masa cam la 1 m inaltime, a intrat sub ea sa treaca in partea cealalata la ta`su, de impiedicat nu avea de ce, dar a venit cu nasul in banca, pot spune ca iar a fost noroc, daca pica cu un cm mai in spate cred ca acum avea arcada sparta. De picioare nu mai zic, ca are vanatai gramada, zici ca e copilu` maltrat. Deci.... se mai "lauda" careva cu vanatai si tamponari???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

'Neata inimioarelor! O , un ?!? Vi le las oricum ... enjoy ...

Marami, ma inscriu si eu in clubul celor care se "lauda" cu beliturile copchilului & !!! Ca, aseara, tocmai m-o bagat in sperieti "iedul" meu ... mi-o sarit din pat si s-o lovit la gura ... era cu mainile plin de sange... s-a lovit la gingii si la buza ... "noroc" ca nu si-a rupt si dintii... i-am pus compresa cu apa rece... si, chipurile, i-a mai trecut... i-a mai ramas buza oleaca umflata, zdrelita usor... si-un degetel de la o mana usor palit si el ... of, of, of... ca nu mai sta locului deloc & ...
Nicoll, s-aveti o duminica placuta si frumoasa la botezul nepoticii! Felicitari .

Amu, va pe toate! Pa ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Pfuui, Cryna gurita neastamparatului sa treaca repede belitura. Oana isi poarta mandra nasu`-n vant
Oare doar ai nostri is beliti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

'Neata!!! 'Neata!!!
"LA MULTI ANI!" tuturor Elenelor & Constantinilor!!!

Enjoy de tratatia de mai jos :

la toate inimioarele! Pa .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

pentru toate inimioarele!!!Uram si noi cu intarziere justificata(probl la munci cu deplasari si controale de la fisc) La Multi Ani,bucurii si impliniri pentru anicersatii de ieri!!!
Crsitiana uff pe Oana,cred ca nasucul este mult mai bine!!!
Si pentru Robert al Crynei avem sa fie bine belitura.
Si nu va faceti griji drageleor si noi intram in club cu picioare si manute belite.Sper sa ramanem doar la atat.
Mey,e asa de fumoasa nepotica mea...si cuminte...Imi vine sa musc din obrajorii mici.Si fetelor nu a protestat micuta la nici o fata noua,a zambit si a vorbit cu fetele mele asa pe limba ei de-ti venea sa mori nu alta.
Va pup si fug la treaba!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

BUna fetelor! Va salut si eu.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!
Ce mai fac inimioarele?!?
Lulu75, aparusi , dar... nu ne-ai povestit nimic ... Ce mai face Tudor? Voi ce mai faceti? Sunteti bine, frumosi, sanatosi ? Eu cred ca da, dar... zi-ne si tu ceva!
Nicoll, felicitari inca o data pentru dulceata ta de nepotica . Distractie placuta duminica !
Noi suntem bine... io cu febra sesiunii & & ... iar, Robert cu de-ale lui : pozne, obraznicii, nazdravanii ... dar e bine . Hmmmhhh, ieri dupa-amiaza am fost oleaca la cumparaturi... dupa papucei, hainute... ca, creste omuletul ... si a vrut si el papuci de casa (slapi)... i-am luat: ochiosi tare, frumosi, pe placul lui , stil masinuta . Si, aseara... i-a purtat vreo zece minutele... siii... pana la urma i-a "abandonat", luandu-mi-i din nou pe ai mei... m-a lasat iar desculta ... ca, mde, tot ai lui mami sunt mai buni ... Am dus ceva "munca" de lamurire sa si-i poarte totusi pe ai lui ... mai ales ca, sunt si foarte frumusei . Hmmmhhhh, hmmmhhhh... ...
Amu... va las si o -luta! Enjoy ...

Va doresc un weekend placut si relaxant la toate! & .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput