Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

emaaimee cam dupa 4-5 saptamani. Eu am avut si complicatii la operatie . Se cicatrizeaza greu zona fiind umeda mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata inimioare! Haideti la ! Ca io, abia imi revenii oleaca pe azi, ma descretii un pic ... ca, afara-i urat tare... ploua... mohorata vreme... si, mi-a stricat vantul si umbrela cea noua ... offfff... haideti, macar la ... enjoy... ...
PS- Emaaimee, multa sanatate in continuare . Sa te refaci, totusi, cat mai repede .

Iaca si cafeaua :

&

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Monica, mersic de raspuns. deci e adevarat, mai e pana se vindeca.
azi am fost cu o vecina la mag de plante. mi-am luat cateva flori si bulbi la reducere 50% si cumperi 2, primesti una gratis.
azi am stat de vorba cu educatoarea legat de frica Oanei de vulcani, ieri cand faceau vulcanasul sa erupa, a plans. asa ca l-au luat de acolo. am vb si acasa despre vulcani, nu vroia sa vada poze, nimic. azi mi-a dat teacher o carticica usurica despre vulcani( are si poze). si mi-a spus ca azi au vorbit doar despre subiect si i-au dat Oanei vulcanasul sa il atinga, etc.
maine o sa le arate vulcanasul in actiune iar. daca fata mea da semne ca nu-i place, o sa o ia de acolo. si eventual cand vin eu sa o iau de la gradi, ni-l arata amandorura. ca eu sa o tin in bratica & s-o incurajez( ca nu se intampla nimic)si sa ne uitam, asta doar daca vrea mamutza mea.
vad ca mi-a cerut sa vada vulcani erupand pe youtube, e interesata
nu as insista daca as vedea ca nu vrea sa vb despre subiect, dar vad e f curioasa.
apoi marti, avem ora deschisa la scoala. incepem pe 30 august- junior infants cu uniforma si acte in regula
ce mai fac copii vostrii?
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Crina, mersic de cafea. si la noi e un vant, spre furtuna. de vreo cateva zile. nu stiu cand imi plantez florile
si colac peste pupaza imi tuseste si cupilu'. azi noapte a cam tusit de cateva ori. acum e mai bine ca o servim cu picaturi de tuse. sper sa nu faca febra, nu are acum.
ma duc sa ii citesc povestea.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata inimioare!Ce ziceti stam la o in timp ce va dau ceva de privit?
Iata avem poze NOI http://family.webshots.com/album/571828379kSIVSo

Ema offf imi pare rau ca dureaza asa de mult sa treaca si urmarile operatiei... si pt mami si pt soarele ei sa treaca tusea si sa nu se ajunga la febra.Felicitari pt "uniforma si actele" din august!Asa realizam ca ai nostri copilasi au mai crescut putin.Hai sa-ti spun o faza cu vulcanii.Eram cred in ultimul an de liceu cand am citi o carte despre vulcani,cu poze si tot tacamul.Mai cat am fost treaza nu pot zice ca am simtit o stare de "frica',emotie sau altceva de genul.Dar in somn vreo cateva zile am tot visat eruptii,lava curgand si ma aflam cam inconjurata de vulcani,lava se preligea...dar nu apuca sa ajunga pana la mine,ma trezeam.
Oare de unde crezi ca a aparut la Oana acest sentiment de respingere?Oricum,se pare ca tot discutand fata se obisnuieste si ca oricarui copil i se trezeste interesul.Sa capete curaj pana la capat.
Si va dorim si vreme buna sa plantezi florile,gradina ta e superba.

CAt despre ce fac copii mei cel putin...miercuri noapte am fost cu Codri la urgenta din cauza unei alergii de sezon.Si am gasit o dr nebuna care zicea ca are fata rosu in gat si de la microbii de acolo se secreta nu stiu ce care determina alergia.Noroc ca i-a facut injectabil un antihistaminic puternic si s-a linistit pana dimieata cand am mers la dr de fam care s-a crucit.Fata nici macar urma de rosu in gat nu avea.Cred ca e alergica la ceva din aer primavara,caci abia apoi am realizat ca si anul trecut am avut niscaiva bubite.In rest ale mele sunt bine,se mai ciondanesc intre ele dar sunt dulcele.
Va pup,sper sa ne vedem mai tarziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata inimioarelor! Va invit la -luta de duminica!!! Enjoy ...

Emaaimee, -am dulce tare micuta vulcanoloaga si va uram sa aveti o sarbatoare superplacuta pe 30 august... chiar daca mai e mult pana atunci ... Va uram multa sanatate la amandoua ! Speram ca n-a racit Oani, ci fu doar asa... ceva trecator... . Bafta la plantat florile, sa ai parte, pana la urma, de o gradina superba!
Nicoll_mada, -am dulce tare si gagicutele tale, care sunt minunate la pozat & ! Va uram numai bine in continuare la toate trei ! Si sanatate multa, bineinteles .

la toate inimioarele & . S-aveti o duminica placuta!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata fetele si o saptamana cat mai usoara!!!
Cryna ca tot ziceai de sanatate...Codruta mea in ultimul timp si-a propus sa cotizam constant la dr si farmacii.Sambata noaptea avea 39.7 si asa mi-a tinut-o pana aseara,coborand febra nu mai jos de 38.5.De aseara nu mai are,dar gatul nici nu-l pot vedea din cauza amigdalitelor.Dupa amiaza la dr ca nu mai tine.
In rest totul e ok,pitica e bine,mami se mentine pe linia de plutire.Va pup inimioare,zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Sosii cu -luta! Enjoy ...

Nicoll, -am dulce, dulce bolnavioara ta! Si-i dam o imbratisare calda, calda ca sa-i treaca repede,repede amigdalele! Offf, mititica ... Sanatate muuulta! .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Si... va las si voua cateva "perlute" mai recente de-ale lui Robert... have fun ... macar un pic ...

Deci, zilele trecute, ca sa-l fac sa mearga-n pat la somnul pt. amiaza, cum el nu prea vroia, mde' avea desene la TV ... ii zic: "Daca vrei sa cresti mare, ca sa te joci mai bine cu volanul lui unchiu (joc la calculator adica), trebuie sa faci nani! Ca te ajuta sa cresti mare, mare... bla-bla-bla". Si, el de colo, imi raspunde serios si usor contrariat: "Da', cine a zis asa ceva? Tu, nu?!?". . Adica, de unde am scos io asa ceva? De unde am scornit "intelepciunea" aiasta: ca, daca face nani la amiaza, el creste mare ... desi, nu era prima oara cand ii zisesem asa ceva, iar el era incantat ca, somnul de la amiaza il ajuta la crescut mare... hmmmhhh, hmmmhhh... pan' la urma merse la nani ...
Alta perluta... Iese el cu bubu afara ieri (sau alaltaieri, nu mai stiu sigur cand fu faza asta )... si, cum prajiturelele le termina numai pe jumatate, ii dadea lu bunica-su sa i le termine de mancat... cealalta jumatate, adica ... el numai le incepea si i le pasa lui bubu ... Si-i zice bubu, satul de atata dulce: "Mai, eu am sa ma imbolnavesc de atata mancat dupa tine." Mno, se referea ca-i prea mult dulce, intelegeti voi... Iar, Robert ii raspunde foarte serios: "Nu te imbolnavesti! Ca eu nu sunt bolnav! Numai bica si cu unchiu sunt bolnavi! Nu eu." . Mey, adevarul e ca, zilele astea unchiu-su o bolit , fiind racit... iar, bunica e intradevar bolnava... asa ca, concluzia lui era ca, el fiind sanatos, nu pateste nik bubu daca-l ajuta la terminat dulciurile de mancat... ca, el nu-i molipsitor cu nik ... ati inteles ?

Amu, va pe toate, va urez o zi buna si o saptamana frumoasa! .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Crina, super baiatu' ce-i in gusha-i si in capusa, nu?
mersic de urari.
Nicoll- sanatate multa. din pacate suntem experte in asa ceva. eu& sotul am avut cand eram mici probleme cu amigdalitele si urechile(otite), foarte des. si am inteles ca de asta ne cam mosteneste fata. e groaznic sa ai copilul bolnav, nu-ti doresti decat sa treaca suferinta micutului la tine. de s-ar putea...

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput