Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multu de cafea. pacat ca mai mult monolog, cand dialog.
nici eu nu ma plac macar, sunt asa enervanta
hai distractie placuta. pe aici a tras o ploaie. noi avem liber luni, nu azi. io-s acasa pe motiv da cutzit
ma plictisesc.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mda, Emaaimee... vazui si io ca vorbesc cam singurica pe icisa ... mai rarut apare vreuna din fete, care sa mai zica cate ceva... rar de tot ... in fine... pt. ca e aproape ora cinci, va las ceaiul de la ora cinci... poate va induplec sa scrieti o vorbulita ... iar, daca nu... o sa-mi iau si eu jucariile si ma mut ... si gata! Hmmmhhh, si la noi a plouat pana la urma ... am avut putin soare dimineata... s-a schimbat vremea cam brusc ... asta e... la toate & enjoy the tea . Poate trece si plictiseala Emaaimee ...

Pa.

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Ah! Era sa uit ... daca tot is numai io pe aici si tre' sa fac pe "gazda"... atunci, imi zisei sa fiu o gazda bunicica si sa va las macar si un pahar de coniac ... ca, doar tot ii zi de sarbatoare azi, nu ? Deci, .

la toate. Weekend placut!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

yam yam ce bine arata !!! Multumim pentru tratatie Cryna !
David e dulce, foarte energic, foarte iubaret, a rtecut de etapa incapatinarii si ma asculta mereu sau probabil am invata eu metodele bune de convingere. Seara e inebunit cind ma vede intrind pe usa. Tipa si imi sare in brate iar eu cu piciorul meu soting abea fac fata avalansei. Ca veni vorba de picior > aflai care e baiul cu el> leziune de menisc lateral, un nodul, un chist si lichid cit cuprinde. Adica e "nemaiponeit", am scapat de operatie crede doctorita reumatolog, o sa fac fizioterapie, dar a insistat sa vin sa ma vada si un coleg al dinsei un ortoped. Asa ca marti seara voi mai face o vizita la ortoped si am inima strinsa. Saptamina asta am avut dureri groaznice, citeodata imi venea sa urlu de durere, de maine am sa iau niste calmante pentru a suporta mai usor durerile. Am avut si noi liber de 1 mai am stat numai in pat caci asa mi=a recomndat doctora si imi venea sa pling ca nu am putut merge cu David in parc. Basca ca acum vrea sa mearga cu rolele sper sa treaca totul mai repede parca e un cosmar. In rest sa sper ca va fi mai bine. Va pupacim cu drag.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Poftiti la cafea:

Enjoy ...

Of, Valy, imi pare rau de durerile insuportabile pe care le ai ! Bine, ca macar ai scapat de operatie. Sanatate multa ! Si, dam dulce si iubaretului si ascultatorului David, care-i face viata mai frumoasa lui mami !

Despre noi... ce sa mai zic... nik bun pe astazi... ca, offf, m-am betegit si eu oleaca... ma trase curentul ieri... si aseara, avui numa' frisoane, dureri de cap si de gat... as-noapte abia am putut dormi, ca facui si febra ... iar, amu... abia pot sa inghit ... uffa... Iar, afara-i uraaat tareee... e frig si sta sa ... deci, si copilutul n-are sanse de plimbare ... of, of, of... asta e. Mno...

la toate & weekend frumos in continuare!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

va salut si eu azi.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ziua buna la toate inimioarele! Pt. ca-i aproape de pranz... va las un capuccino... capuccino-ul de duminica ... enjoy .

& s-aveti o duminica placuta in continuare!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

'Neata inimioarelor! Iar e pustiu pe aici, pe la noi ... bine, haideti totusi la o -luta, macar! Enjoy ...

la toate si sa aveti o saptamana buna si frumoasa!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata fetele!haideti,va pofetesc sa-mi tineti companie la o
Eu inca incerc sa-mi revin dupa plimbarea pe care am facut-o la Hunedoara si pt care dtumul mi-a mancat 'juma din viata.De belea sa mergi 7 ore la dus si noaptea si 9 la intoarcere,chiar daca a fost zi cu 2 copii mici.Offf...doar ca am schimbat putin atmosfera,fetele au profitat din plin de plimbare si s-au simtit tare bine.Eu...cu capul in nori,am uitat o gramada de lucruri necesare acasa.Dar programul mi s-a modificat pe ultima suta.De unde trebuia sa plec linistita vineri dimineata,am plecat joi pe seara cand am tinut-o tot intr-o alergatura de la munca la gradi sa o iau si apoi acasa sa iau pitica care dormea cand am ajuns si tot asa.Ca sa nu va spun ca la plecare la gara mi-au zis in prima faza ca nu mai au bilete.Cand le-am zis ca am un copil de 2 si unul de 4 ani mi-au dat de la Sinaia locuri.Offff....
Acum plec la treaba,o sa incerc sa pun ceva poze azi sau maine.
Ema cum te simti,tot acasa?
Vali ]"profita" cat poti de iubirea lui David,eu ma incare enorm in mom in care fetele imi alearga in brate.Sa ai grija sa tratezi piciorul sa poti iesi cu baiatul cu rolele.
[red]Cryna asa ca nu lasi pe nimeni netratat.
Acum chiar fug,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, ma bucur ca v-ati simtit bine in ciuda pataniilor.
mersic de intrebare, eu m-am cam simtit mizerabil lately, m-au durut teribil toate: urechi, gat, cap nonstop. nu am prea putut manca, m-am umflat de pastile si colac peste pupaza, am aflat ca nu o sa dureze doar 2 sapt., ci cam spre 4... stiam ca e normal 2, dar inca 2?!! ma duc la munca de marti, eu vb destul de mult la telefon. nu o sa-l dezdivertez, probabil. uneori nu pot vb de durere. sau am o voce de soarece prins in cursa capitolul mancare ma dezgusta teribil, normal ca numai pasat servesc
Monica, dupa cat te-ai facut bine complet?
Crina, draguta de tine, cum scrii tu in fiecare zi. eu ma gandesc serios sa ma relochez la mamici de mai-iunie. fff serios. ca aici la noi se asterne praful deja. pacat ca am atatea amintiri placute.
ma duc sa ma imbrac ca imi iau dra de la gradi. e un vaj afara. apoi ma duc la dr de fam. ca e next door de gradi, sa imi iau si certificat medical si pt sapt asta.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput