Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce mai face fetele''?

Cuscra chiar ma gandeam la tine zilele astea.Ce mai faceti voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce mai face fetele''?

Cuscra chiar ma gandeam la tine zilele astea.Ce mai faceti voi??
Noi suntem bine..toata gasca de fete

Iris a facut 6 luni, e cel mai cuminte copil ...trebuia sa am si asa..dupa 2 zgubilitice.Am si eu o treaba isi suge degetul..nu stie de suzi..nu de foame face...ii place pur si simplu..cum o scap?

Emaaimee...uff, sper sa treci cu bine peste operatie..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bine cuscra facem bine. Mihnea la Sinaia cu bunicii si noi la servici.
Pupam mamica eroina si cele trei mandrute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata inimioare! Sosii cu -luta din dotare ...
Enjoy la:

E buna !

Ma bucur ca mai zaresc si ceva miscare pe aici! Anis, -am dulce pe micuta Iris, ca sa ramana cumintica in continuare ... si-ti urez succes la dezvatatul de bagat degetelul in gurita! Io n-am idee sa te ajut... ca nu patii cu Robert asa... avu doar suzeta... -am dulce si celelalte doua fete "zgubilitice" (Ingrid & Iarina), iti dam o calda si te asteptam sa ne mai scrii cate ceva din cand in cand .
Monica, dam dulce lui Mihnea ca sa se distreze bine si frumos cu bunicii. si tie bineinteles . Sa ne mai scrii si tu.

Dau dulce la toate inimioarele & .

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cryna Mihnea se distreaza bine cu noi cand mergem la el in week cu bunicii deja e rutina . Oricum e fericit ca sta f mult afara si zice ca e "micul felmiel"(fermier adica). Mama pune flori el le scoate face gropi unde nu te astepti si cara cu tractorul cu remorca pamantul in alta parte si tot asa.

Mergi la inceput

"Micul felmiel", zici Monica?!? Pai, mergeti cat mai des la el, nu doar in weekend ... faceti-i si o surpriza de mijloc de saptamana daca puteti ... si-o sa fie si mai incantat "micul felmiel" ... care-o lasa pe bunica fara flori ...

Bey fetelor... mie, azi-dimineata, Robert mi-a facut pe smiorcaitul cand il lasai la gradinita... asa, din senin... Sa vedeti ce jale avea si ce lacrimi de crocodil: "Nu ma lasa la gradinita, mami. V'eau cu tine inapoi acasa..." . Mai, mai... ce facu din el vacanta de Pasti (prelungita din motive obiective la 2 saptamani in loc de una)... ntzzz, ntzzz... mamoselul lu'mama ... noroc ca-i trecu repede... se ostoi el... hmmhhh, hmmhhh...

la toate & pe maine... sau pe altadata ... .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata inimioare dragi!Gata sunt sa va dau o alaturi de un pentru fiecare.
Anis cat ma bucur ca ne-ai dat un semn!Pupam cu drag toate fetele si pe cele nazdravane si pe cumintica,iar pt mami...jos palaria pentru tot!Nu stiu ce sa-ti zic de degetel,nici noi nu am avut probleme cu asta.
Monica Elenazi asa,ai "felmiel" harnic!Foarte harnic Mihnea din cele povestite de tine baiatul si mamica.
Ema poate reusesti si te lasa cu laptop-ul sa ne spui cum iti este.Tinem pumnii sa fie bine!
Noi suntem bine,ne pregatim sa plecam in week-end la Hunedoara,Codri abia asteapta.Sa vad cum va fi cu Stefi pe tren caci in masina e mare belea.Va pup,ma asteapta munca.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersic, anis.nu te-am mai vazut de mult. scumpe foc fetele. o sa o dezveti tu pe Iris pana la urma. eu Oanei i-am tot repetat ca sa nu mai suga degetul, pana la 10 luni nu l-a mai supt.
nu m-am agitat cu netul, aveam niste free pass cards de 20 min, apoi nu stia nimeni cu se mananca netul. si m-am lasat pagubasa k nu imi convine net cu limita.
am venit acasa azi:slabita, nu as fi crezut. in rest ma doare gatul,umflat locul unde am avut amigdalele. tensuine cam mica.am avut si febra, frisoane. iau painkillers si antibiotic. nu am voie sport macar 10 zile. sunt o vaca uriasa. partea buna e ca am venit acasa la mica mea, imi era asa dor de ea, e o scumpa cum are ea grija de mine. asa cum am avut eu cand era ea bolnavioara- spune ea mi-a dat si mie lapte
ma culc ca nu prea am dormit bine in spital,mi-a fost urat singura in camera. si asitenta tot venea ca sa ma verifice,etc.
ce bine e in pat la mine.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Poftiti la -luta! Enjoy ...

Emaaimee, imi pare rau ca te simti asa rau dupa operatie ... Te -am dulce ca sa te faci bine cat mai repede ! Bine ca esti acasa langa micuta ta, -am dulce si pe ea. Sanatate multa!

la toate inimioarele... pe altadata .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

'Neata inimioarelor! Ati cam disparut ... Nu-i nik... io tot va las o -luta... enjoy !

Si va urez un 1 Mai frumos, relaxant si pliiin de soooareee!!! Noi avem azi soare si... ne canta si cucul afara ... ...
Va pe toate & sa aveti un weekend fain!!! .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput