Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Multumesc Emma, am copiat reteta, acum sa gasesc timp sa o fac nu ??

Am vorbit ieri cu o alta fosta colega de servici in legatura cu situatia Emei mele, mi=a promis ca urmeaza in urmatoarele zile sa imi dea mai multe detalii deocamdata mi=a spus ca Ema este acum acasa, stie ca se fac eforturi pentru stringerea banutilor. Nu am putut sa=i cer numarul de telefon al Emei sa o sun eu personal pentru inca nu am curaj, nu stiu inca cum sa o abordez. (Poate vi se pare ciudat dar eu asta simt acum )Asa ca draga Nicoll cum am mai multe informatii te anunt imediat.

Eu fusei la doctor asa cum am promis si surpriza nu e reumatism cum speram eu, e posibil leziune de menisc. Voi merge la fundeni pentru ecografie si atunci se va stii mai exact . M=a certat doctora (sincer ma miram ca exista si astfel de medici care chiar isi pun sufletul), pentru ca m=a intrebat de cind am dureri si i=am spus ca din decembrie. M=a mustruluit zdravan apoi de imi venea sa pling, si am intrebat=o ce se intimpla in situatia in care se adevereste diagnosticul pus de ea. Vroiam sa stiu ce insemna ,spitalizare, operatie si a spus ca vorbim despre asta dupa ecografie. Am venit acasa si imediat am cautat pe internet detalii si m=am linistit,sunt cazuri in care la 24 de ore dupa interventie pacientul a putut sa foloseasca piciorul, depinde cit de mare e ruptura, de virsta pacientului si alte citeva criterii,eu totusi sper sa fie vorba de ceva usor.Singurul regret pe care il acum este faptul ca abea asteptam sa merg cu David in parc cu rolele pentru ca am cumparat role pentru amindoi recent si nu am apucat sa exersam afara, doar prin casa ne=am plimbat putin (la ora zece seara ne plimbam pe parchet stiind ca nu e vecina acasa ).
Va pupic, a era sa uit pentru inimioarele care merg la gradi (de fapt pentru parintii lor)este perioada reinscrierilor, la David este pina pe 15 mai, mi=au cerut copie dupa buletin, dupa certificat nastere copil, adeverinta de salariat si o cerere tip de reinscriere de la gradi. Sper ca saptamina viitoare sa ajung sa rezolv si asta.
Noapte buna !!!

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata inimioare! Va invit la -luta! E buna tare ! Enjoy...

Emaaimee, multumim frumos pt. reteta . Suna a fi delicioasa ...

Valy, imi pare rau de diagnosticul primit, dar ma bucur ca, totusi, vindecarea nu va dura mult & ! Sanatate multa! Si.. succes cu rolele prin casa ... la 10 seara ...
La noi, la gradinita, inca nu ne-au zis nimic de reinscrieri... au timp s-o faca pana in mai...

la toate... mamici si copilasi... ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ma tot tin sa spun ca am omis ceva ref la reteta de drob, mult marar si patrunjel verde, cate o legatura uriasa din fiecare.
pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ziua buna la toate inimioarele! Ce mai faceti? Va plimbati, nu-i asa ? Ca-i tare frumos afara !!!
Io, trecui repede, repede pe aici... sa semnez un piculet condica de duminica ... si sa va ademenesc cu un ceai mic... ceaiul de la ora cinci ... poate, asa, mai scrieti si voi cate ceva ...
Multumim Emaaimee pt. completarea retetei .

Va las ceaiul, va pe toate & va urez o duminica placuta in continuare!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

mi-am facut bagajul. maine ma internnez in spital ca sa imi fac operatie de amigdalite. gata, scap de ele ca m-am chinuit destul. cica marti ma taie iar miercuri vin acasa.
de suparare am alergat 4,5 km pe bandacica am consumat 380cal. nu am mai alegat pe afara in ultima vreme/saptamana ca a cam plouat. de cand mi-a venit banda de fitness nu mai am nici o scuza. si in plus un lucru bun: cand stiu cat ma alerg prin treadmill nu mai vreau dulciuri, etc. ca nu ma chinui degeaba.
sper sa ma fugaresc si maine. imi place ca nu mai am sunculite iesite la sutien. abia astept sa arat si io mai dragut.
vreau pe treadmill si cat stau in spital ca am inceput sa alerg zilnic. o sa intreb daca au/am voie. si sper sa mai si slabesc de la operatie ca nu voi avea voie sa mananc decat mancare pasata.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

'Neata inimioare! Va invit la

Enjoy !

Emaaimee, dam mare si tinem pumnii, ca sa fie bine la operatie... sa "scapi" repede si usor de problema amigdalelor! Si... spor la slabit !!!

la toate inimioarele & .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata inimioare!
Cryna multumim de tratatie,esti tare draguta!
Ema sanatate,sa scapi repede de operatie si sa fie bine!Spor la slabit,de azi ma alatur si eu tie.De azi sunt la cura de slabire.
Noi suntem bine,am avut musafiri niste prieteni in week-end cu fetita lor.Codri a fost de belea,tot ce vroia fetita musafir vroia si ea.In rest vantul nu prea ne-a dat voie sambata sa le tinem mult afara,dar a fost ok.
Sper sa pun si niste poze mai noi,dar abia marti sau miercuri,suntem la Ploiesti azi si maine.Azi mergem la ziua unui baietel de la gradi si maine seara ne intoarcem.
Va pup,zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, ma bucur ca ati avut ceva "activitate" frumoasa in weekend ... chiar daca Codri facu mofturele ... bine ca fu, totusi, frumos . Abia asteptam noile poze si va uram petrecere placuta la gradinita!

Despre noi, ceva mai putin... io is cam imprastiata cu gandurile azi... abia reusesc sa le adun... oricum, si noi am avut ieri o zi frumoasa... iesiram si la plimbare dupa-amiaza... intr-un parculet nou amenajat ... fu frumos adica ... altceva, nu prea mai stiu ce sa zic ... gandurile mele s-or luat zborul azi ...

& ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ema cam nasoala operatia de amigdale ca adult. Eu am facut la 34 de ani si a fost crunta dar e o metoda buna de slabit. Bafta la operatie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monica-Elena

Ema cam nasoala operatia de amigdale ca adult. Eu am facut la 34 de ani si a fost crunta dar e o metoda buna de slabit. Bafta la operatie.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

mersic fetili, o sa mor de dorul fetei.ca nu o sa o aduc la spital, se pot lua atatia virusi.
Monica- si am 32 acum. am auzit ca e cam nasoala, dar nu am avut de ales. si iau si io partea buna, ca slabesti dupa op. ca si asa imi trebuie sa vad dk ma lasa cu laptop la spital, ca-s la privat.

ma duc sa ma alerg dupa ce mi se usuca oja bine. apoi plec.

va pup.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput