Inimioare de iulie - august 2005! (23)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoll_mada spune:
Buna dimineata inimioare!Ce faceti,inca sunteti la odihna?Va dau o
,asa ca tot sunt la munca si nu-mi place sa o beau singura.De azi si Codri a mers la gradi,ca ma zapacise intreband cand incepe.
Vali imi pare rau ca a trebuit sa petreci prima zi de Paste singura.
Am vazut si pozele,Doamne ce mare e David,mi se pare destul de inaltut.Cat despre tricouri,chiar stia el de ce inista sa le pozati.Sunt tare haioase.Te pupam dulce!
Fetele mele s-au distrat teribil ciocnid oua.Au spart o gramada.Plus ca au devorat o gramada de iepurasi,gainusi si oua de cioco.
Acum va pup dulce,merg sa vaz ce ar fi de facut pe aici,zi buna!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata inimioare! Poftiti la
-luta! E calda, aburinda...
...
...
Vazui baiat mare si frumos
la Valy in album! Multumim frumos pt. poze
Valy. Simpatice si "tricourile"
voastre
. Numai bine la toti si sa aveti grija de voi!
.
Noi, azi, chipurile am mers la gradinita... se trezise saracutul Robert de la 06.00 - 06.25 dimineata... numa' ca sa mearga la gradi... ii era dor de copii... In schimb la gradinita... pauza... nici un copil
... noi furam primii... desi la gradinita noastra incepuse programul, totusi parintii si-au mai luat liber cu "de la sine putere"
... si n-adusera odraslele la gradinita... Cand am coborat de sus, ca sa ne intoarcem acasa, se ma auzi o fetita de la alta grupa care facea drum intors
... Pacat ca se intampla chestii dintr-astea
... Am vorbit si cu directoarea (ca erau venite toate, tot personalul), care mi-a zis ca: "Da. La alte gradinite s-a anuntat dinainte de vacanta, cum ca, si azi sunt liberi si recupereaza sambata... dar, nu si la gradinita noastra!". Ele nu au anuntat nimic despre asa ceva... adica, e program normal, inceput de azi... doar ca parintii au facut cum au dorit... intelegeti voi
... mno, si veniram si noi acasa
... ce era sa facem? Hmmmhhh, banuii io ca o sa mergem cam degeaba azi... imi trecu prin minte asa ceva... dar, na... asta e...
... Cica si scolile fac la fel: unele au inceput de azi, altele nu. Dar se anunta chestia asta inainte de catre personalul scolii-gradinitei... nu fac parintii cum ii taie capul fara nici un fel de anunt, nimic... in fine... nu mai conteaza... facuram si noi o plimbare matinala
... si gata.
Cam atat... momentan
...
la toate... pa...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Hait Nicoll... ca, iar trimisesei inaintea mea
... ei las', ca nu se supara
fetele daca beau doua randuri de
-ele... poate asa, apar si ele la vorba
... ca, curge
-ua garla
la noi...
gagicile tale care iubesc ciocolata
... macar amu de
...
la toate trei.
Pa...
valcampan spune:
Dragi mamici va rog sa accesati adresa de mai jos si daca puteti sa ajutati chiar si cu mediatizarea cazului. Din pacate e caz real, am fost colega de servici cu Ema , in unul din albumele lui David , baietelul meu, apare si o poza la petrecerea de Craciun organizata pentru copii la servici, o poza unde este David si Maria, fetita Emei.
E cumplit si nedrept insa tot atit de real si ma gindeam ca fiind mame , voi intelegeti suferinta Emei.
Imi cer scuze anticipat daca v=am intristat.Nu stiu daca am postat unde trebuie daca puteti sa ma indrumati spre o pagina de umanitare , sunt zombii deocamdata.
http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/dati-i-manuelei-posibilitatea-de-a-si-creste-copilul-galerie-foto.html
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
valcampan spune:
Acum am vazut si asemanarea de nume Ema micuta fetita pentru care ne=am rugat de atitea ori si Ema colega mea........![]()
Va multumesc pentru vizionarea pozelor si confirm David s=a inaltat bine de tot in ultima perioada, trebuie sa ii schimb iar garderoba , pantaloni nu mai are decit o pereche, ne descurcam , e bine ca e sanatos si voios.
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
nicoll_mada spune:
Neata inimioare!
Vali offf ce nenorocire.Sarmana mama ce trebuie sa fie in sufletul ei...
si mititica Maria,oare ce o fi in inima micutei,ce o intelege ea din toate astea...mi se rupe sufletul
Cred ca ar fi bine sa deschizi si un subiect la "ajutor umanitar",pe prima pagina a forumului,cu siguranta se poate face ceva pentru Ema.Am sa incerc sa vad si eu unde se mai poate face cunoscut cazul ei.
Nu mai pot sa scriu,va pup si sa ne dea Dumnezeu sanatate!
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
vali am incercat sa intru pe site-ul de la "Dansez pentru tine",dar nu am gasit sectiune de contact,asa incat am trimis un mesaj celor de la "Povestiri Adevarate".Daca ma vor contacta le-am scris ca ii voi pune in legatura cu tine.Deci te voi anunta imediat.Poate iti vei activa si PM-ul sa-ti pot lasa nr de telefon.Am sa ma mai gandesc si vad ce mai putem face.
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata inimioare! Intrai sa va las o
-luta... si vazui linkul lasat de Valy
... of, cata durere in suflete... cata deznadejde si spaima si tristete poate sa aiba sarmana mama (Ema)
... gandindu-se ca micuta ei poate ramane fara ea
... oare ce-o fi si in sufletelul ei (Maria) micut?
... Multa putere sa le dea Doamne Doamne la amandoua!!! Si sa aiba mult suport
din partea familiei, prietenilor si a tuturora care pot face ceva pt. ele! Of, of, of...
emaaimee spune:
sunt in pauza de ceai. repede sa scriu reteta de drob:
- 500gr ficat pui
- 250 gr inimi pui
- 250 gr pipote pui
- 6 oua
- 4-5 legaturi zdravene de ceapa verde
- o ceasca cafea plina ochi cu orez fiert
- sare, piper& cimbru, oregano
se caleste ceapa verde in putin ulei. se fierb maruntaiele. se taie f marunt si se amesteca cu ceapa calita( rece), ouale, orezul si condimentele. se toarna intr-o tava de chec(sau 2 depinde cat de mari sunt) sau forma rotunda de tort de 18cm.
se coace la foc mai mare 15 min, apoi la foc potrivit(200 gr pt 15 min, apoi 180 pana cand e gata)
revin mai tarziu daca am timp.
fug sa ma relaxez ca mai am 5 min.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII