Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

74,2 kg. Hai ca-i bine, eu sunt multumita, ma incap altfel blugii

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

tocmai m-am cantarit 68.00kg, chiar daca e putin e bine si asa....n-am facut miscare deloc sapt asts ca am bronsita si de abia respir...
hai ca m-am si masurat 105/81/101 in talie am dat jos 7 cm pe care intr-adevar ii simt la haine.
si eu sper pana in august sa mai dau jos cel putin 6 kg dar daca reusesc 8 ar fi idealdeci cred ca e rezonabil in 6-8 kg in 20 saptamani....voi reusi cu siguranta

spor la slabit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu tot 46 kg...cred ca "pisicul" meu s-a blocat, nu ma lasa deloc sa fiu cuminte toata saptamana...

Xerxe eu am inteles ca fetele vor sa stearga din lista pe cele care nu raporteaza nimic timp de 3-4 saptamani. Adica chiar daca nu ai progresat, daca vii si spui care e situatia, nu te sterge nimeni din lista.

Altfel eu as fi prima plecata ca din ianuarie incoace nu am mai dat jos nici un gram...

Cu scuze de intarziere va zic si eu cu drag "La multi ani" si sa aveti parte de tot ce e mai bun Gabytza25, Kay, Vali_pa!

Emma invinge cancerul
Emma INVINGE cancerul!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Pfuu, ce "Fulga" is! la fetele nascute acuma, va uram in cor toata gasca de pe forum

Eu m-am intors la 66 kg, nicicum nu reusesc sa ajung la 65 numa temporar cateva zile in care nu mananc mai nimic ca alerg toata ziua la casa. Am rabdare, vad ca ultimele kg sunt cele mai lipicioase, tare ma iubesc si nu vor sa plece

Azi iara vreau sa ies afara 1-2 ore, parca-s alt om dupa o plimbare la soare cu micuta.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Acum m-am prins ca iar e vineri. Pfff, dar repede mai vin si vinerile astea

Azi dimineata aveam 89. Vad ca oscilez in jurul lui 89, desi nu prea m-am tinut de regim

Eh, incet, incet...

Diana si Mircea (2.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Nu va inghesuiti ca e randul meu acum
Sub asediul rusilor si cu decizii importante de luat, am slabit 500 gr deci am 63,2kg.in rest masurile sunt tot alea.
Imi creste inima sa vad pe graficul de pe frigider o linie descendenta
Sunt multumita, asa ca astazi m-am premiat cu o lingurita cu nutella!
Ma alatur si eu corului ,"La multi ani!" Vali, Kay, Gabytza si spor la slabit!
Deci, cine urmeaza la raport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

buna, fetelor! multumec pentru urari... n-am mai intrat in ultimele zile si n-am apucat sa va ofer o feliutza de tort "virtual"
de masurat, nu ma masor acum, caci doar ce m-am ridicat de la masa , asa ca, cu scuzeel de rigoare o sa vin o sa dau raportul maine dimineatza.
un weekend cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fetelor eu am o veste importanta sa va spun..
din pacate o sa va parasesc,
Eu si sotul meu suntem oficial"in cautare de bebe 2"
deci eu mai intru pe la voi si va urez slabit usor,daca o sa vina bebe eu o sa va intrec ....data trecuta am slabit 7 kg in aproape 2 luni...numai ca apoi am pus 23...

ela ,felicitari

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

Apar si eu la raport ,am inceput cu 52 kg acum am 49,9kg. Deci 2 floricele. Sunt multumita,se cunoaste ,inca putin si gata.Ma mentin apoi.

N-am citit nimic din urama,n-am timp deloc sper ca in curand sa revin in forta!

SPOR LA SLABIT!!!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Raportez si eu fericita, m-am masurat in seara asta (dimi aveam cu 500 grame mai putin), dar eu sunt mai exigenta:

70 kg
bust/talie/ sold - nu sunt schimbari majore: 91/73/105

Nu inteleg...am slabit la picioare oare?
Deci Madamme imi recuperez si jumatataea de floricica si mai pui 3 .

"Ce usoara ma simt !!!!!!"

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput