Eu am 56,900kg. Privind in urma, imi dau seama ca am slabit 2 kg, adica foarte putin din ianuarie si pana acum.
Sa raportez si eu ca m-am cantarit azi dimineata si spre surprinderea mea aveam 83 kg,asa ca Madamme te rog sa-mi dai floarea care mi se cuvine;eu una nu ma simt mai slaba ,chiar simt ca-s plina,saptamana asta am cam lalait-o dar de luni ma apuc serios si incep din nou si abdomnenele;parca vad ca iar fac febra musculara..ca de'...in spital n-am avut Ab Rocket-ul cu mine
,da am urcat si am coborat de-a scari si de multe ori cu ambii copii in brate ca liftul era mereu ocupat.
Cam atat am avut de spus;va urez un week-end placut si spor la slabit!!
eu stagnez la 67 kg. nu m-am masurat ca nu-mi gasesc metru 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Nelia, ma bucur pentru voi si sper sa vina cat mai repede bebe 2! Ce frumos, Iulia mea are abia 5 luni jumate si bebe 2 la noi e ceva de domeniul viitorului foarte indepartat dar pe mine tot ma ia asa cate un dor de un nou-nascut!
Sa ne tii la curent! Si cand te intorci din Ro sa dai si p-aci sa-mi povestesti cum a fost!
Pai bine mai Gabytza, un tort avem si noi fara calorii si nu te-ai gandit sa ne salvezi si noua cate o feliuta! ![]()
Ipearina, ce mi-ar place mie sa fiu in locul tau...cu 56 de kg 

, inca putin si gata!