Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu am 56,900kg. Privind in urma, imi dau seama ca am slabit 2 kg, adica foarte putin din ianuarie si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Sa raportez si eu ca m-am cantarit azi dimineata si spre surprinderea mea aveam 83 kg,asa ca Madamme te rog sa-mi dai floarea care mi se cuvine;eu una nu ma simt mai slaba ,chiar simt ca-s plina,saptamana asta am cam lalait-o dar de luni ma apuc serios si incep din nou si abdomnenele;parca vad ca iar fac febra musculara..ca de'...in spital n-am avut Ab Rocket-ul cu mine,da am urcat si am coborat de-a scari si de multe ori cu ambii copii in brate ca liftul era mereu ocupat.
Cam atat am avut de spus;va urez un week-end placut si spor la slabit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

eu stagnez la 67 kg. nu m-am masurat ca nu-mi gasesc metru

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Nelia, ma bucur pentru voi si sper sa vina cat mai repede bebe 2! Ce frumos, Iulia mea are abia 5 luni jumate si bebe 2 la noi e ceva de domeniul viitorului foarte indepartat dar pe mine tot ma ia asa cate un dor de un nou-nascut!
Sa ne tii la curent! Si cand te intorci din Ro sa dai si p-aci sa-mi povestesti cum a fost!

Pai bine mai Gabytza, un tort avem si noi fara calorii si nu te-ai gandit sa ne salvezi si noua cate o feliuta!

Ipearina, ce mi-ar place mie sa fiu in locul tau...cu 56 de kg , inca putin si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

CAPITOLUL 8

Mergi la inceput