Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Buna fetelor,

Ia spune-ti cat ati reusit sa slabiti cu aceasta dieta...ca nu am gasit nimic clar referitor la rezultate dupa dieta.

Multumesc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Pai Criss, trebuie doar sa citesti datele de la ultima masuratoare; ai si legenda putin mai jos: pt un kg pierdut primesti o floricica iar pt un kg pus la loc ai un porcusor
Oricum trebuie sa tii cont ca este mai mult un stil de viata decat o dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor eu m-am ambitionat tare saptamana asta....m-a ajutat si putin serviciul, ca am avut activitate intensa si am mancat mai putin.
Nu mananc paine si dulciuri, mananc mai mult legume si carne gratar.
Am slabit deja 2 kg de la ultima masuratoare, deci vineri cred ca sa iau 2 .
Vreau sa ajung la target cat mai repede, ca la jumatatea lui iunie plec in concediu si trebuie sa fiu supla.
Oare as putea sa slabesc pana attunci inca vreo 7-8 kg....cred ca va fi greu, insa voi incerca sa fiu foarte atenta cu ce mananc.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Criss, eu am slabit 3 kg, dar nu mi-am batut capul absolut deloc, tocmai fiindca am timp sa ajung la target . Dar am tinut-o altadata mai drastic, adica exact ca la carte, fara sa trisez si se duce (la mine) cam un kilogram/saptamana.

Mussete, sanatate la botoflete .

Eu is fericita ca arat mai bine, nu se mai vede celulita asa tare + ca incap in rochia pregatita pt. banchet si simultan, pot sa si respir in ea .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Buna!

Data nasterii 16.06.1980

Dupa ce atata timp am tinut "ca la carte" ieri m-am porcit. N-am avut gaze toata ziua iar cand a venit sotul acasa am plecat la Mc'Donalds. Si...macel am facut, mi-am luat si eu de toate, de parca nu puteam sa-mi iau numai o salata. Ehhh...da-mi Doamne mintea cea de pe urma

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Giulianna bine ai venit! esti nascuta in aceeasi zi cu prietenul meu iar fiul tau e nascut in aceasi zi cu mine!

Emma invinge cancerul
Emma INVINGE cancerul!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu am mancat ieri niste napolitane Danut, trase in cioco, o pogace cu iaurt, si un sandvici. A, si ceva ficat de pui fiert cu cascaval si o rosie. Degeaba mi-am scos supa sa imi incalzesc, am orez cu pui, nu. Paine cu salam, cascaval si lapte

Is destul de obosita si n-am rabdare in timpul zilei sa-mi fac macar o salata sau sa-mi incalzesc supa. Macar mananc banane, mere si bag iaurt.

La kile nu-s stralucit, ma asteptam la mai bine, dar blugii mi-s mai lejeri, treningul mai larg etc La Urma urmei asta conteaza.

Bine ai venit, Giulia!!

PS: Azi cuminte, luat salata verde, ceapa verde, 1 rosie, cascaval ras si ficat bucatele

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu astazi am mancat paine prajita, morcov crud, salata, piept pui la gratar, oua fierte.
Am mancat multe, insa lipsite de calorii si mi-am umplut stomacul.
Si eu sunt multumita de progresele facute si deja lumea din jur sesizeaza kilogramele pierdute

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io tot stagnez: sub 55, dar nu inca la 54. deci 54.5 kile. Si am mai gustat si din mancarea titularului de contract seara . deci mai incerc cu neste salate, si sa fiu mai riguroasa dupa amiaza - sapt urmatoare, sa mai dau inca juma de kil jos.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am avut dimineata 85 kg....
Va rog eu, nu ma eliminati din lista...eu inca mai sper sa obtin si rezultate bune, mai ales ca mi se pare cel mai sanatos stil de viata.

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsLara

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Buna!

Data nasterii 16.06.1980

Dupa ce atata timp am tinut "ca la carte" ieri m-am porcit. N-am avut gaze toata ziua iar cand a venit sotul acasa am plecat la Mc'Donalds. Si...macel am facut, mi-am luat si eu de toate, de parca nu puteam sa-mi iau numai o salata. Ehhh...da-mi Doamne mintea cea de pe urma

Ticker Edi

Giulianna bine ai venit! esti nascuta in aceeasi zi cu prietenul meu iar fiul tau e nascut in aceasi zi cu mine!

Emma invinge cancerul
Emma INVINGE cancerul!

Lali

Ce misto! Te !

Ticker Edi

Mergi la inceput