Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 18
Musette79 spune:
De acord cu scosul din lista dupa 4 sapt!
Eu ma mut, dar incet incet, asa ca poate nu o sa mai sporovai zilnic, dar sa stiti ca vineri m-am cantarit si masurat, chiar daca numai azi dimineata am apucat sa scriu ![]()
Nelia, stiu ca meriti floarea, dar 900 is 900....si eu ieri dimineata am avut 64,6, dar pt raport am dat greutatea de vineri, ca asa e corect. Asta noua vinerea ce vine 
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Nicole, chiar atat de mult ai dat jos? aproape 15 kg?? sau am gresit eu ceva??Restul fetelor, uitati-va si voi pe tabel si spuneti-mi ce am gresit, ca mi-e destul de greu sa iau in considerare 2 saptamani de updateuri si sa nu fac vreo greseala mare de tot!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Madame - offf, am gresit....as fi vrut eu

.Am sa ajung peste vreo 5 luni si la greutatea asta sper. Corectez aveam 72,5....deci nicio

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Deianira spune:
Mb, si eu sunt de acord cu scosul din lista dupa 4 saptamani. Vezi ca s-a revenit la vechiul sistem de editare, deci ar trebui sa poti edita prima pagina siiiiiiii la mine ai uitat o floricica, eu ajunsesem la un moment dat la 54 si ca prin urechile acului am scapat de porc saptamana trecuta, deci 3 floricele acolo la mine
.
rianna_stef spune:
Si eu sunt de acord cu stergerea din lista a elor care lipsesc mai mult de 4 saptamani dar pe mine sa nu ma scoateti ca eu am lipsit motivat.

Pe scurt va spun ca am stat trei saptamani in spital cu ambii copii ;intai la bacau unde m-am dus cu diaree si varsaturi si am iesit cu pneumonie;m-am dus direct la iasi unde dupa o saptamana de tratament m-am dus acasa cu andrei febril,recunosc ca n-am zis la nici o asistenta pentru ca eram disperata sa plec acasa;acum dupa ce le-am mai facut un tratament pt tuse si nas infundat ,sunt mai bine,dar nu bine,sper sa nu mai fie probleme;sunt de doua saptamani acasa dar am fost in pana de bani si n-am platit netul,de aceea nu am putut sa intru sa va povestesc ce si cum;sper sa-mi motivati absentele si sa ma primiti din nou printre voi;
Vreau sa va zic ca trei saptamani in spital a fost un calvar pt mine,dar ceva bun tot a iesit:am slabit 4 kg;evident n-am tinut regimul nostru am trecut la regim de diaree ca nu puteam sa mananc altceva decat copiii;asa ca daca vreti reteta:orez cu carne la orice ora cat sa va potoliti foamea,carne la gratar,banane,mere,biscuiti,covrigi,nopti nedormite,apa la greu ca n-mi ajungea un bidon de 5L doua zile si sauna ca erau vreo 40 de grade in camera.
Dar...fericirea a tinut foarte putin ,ca ajunsa acasa m-a napadit o pofta de mancare continuua,si cele patru kg pierdute in trei saptamani le-am pus la loc in doua saptamani;acum sunt doua variante:ori imi vin problemele ca de mai bine de o luna nu au mai venit sau....nu mai vin deloc ca sunt si foarte balonata ,cateodata mi-e greata si mananc la greu..iar eu asa ma simteam cand eram insarcinata;acu problema este ca eu se presupune ca as avea trompele legate
;a mai auzit cineva asa ceva:insarcinata si cu trompele legate?
Eu sper ca totusi sa fie prima varianta numai ca dureaza deja de doua saptamani starea asta.
Acum cu slabitul nu stiu ce sa mai zic;eu mi-am propus sa incep din nou tare de maine,dar am senzatia ca cineva acolo sus vrea ca eu sa raman grasa;cand m-am hotarat si eu sa merg la sala,acasa faceam abdomene,regimul mergea bine a trebuit sa abandonez totul ca sa stau in spital ,am venit acasa,n-aveam net...m-am cam demoralizat sincer va spun,dar merg inainte...ce-o fi o fi...noapte buna
MadameBovary spune:
Aaaah, ce ma bucur ca s-a revenit la "starea" de dinainte
. Am editat primul post... ce bine a fost!! ![]()
Deia, am corectat, acum ai trei floricele frumoase!
Giulianna, onoreaza-ne si cu data nasterii, te rog!
Rianna, bine ai revenit printre noi... imi pare tare rau sa citesc de problemele tale, sper sa fie totul bine pe toate planurile cat mai repede!!
mare!
Deianira spune:
Riana, imi pare rau sa aud de probleme cu copilasii
. Nu te necaji si nu gandi negativ, nu vrea nimeni sa ramai grasa, ai doar o perioada mai grea, curaj! 
MB, tnx
. Ma bucur si eu ca s-a revenit asupra problemei editarii ca era tare aiurea.
Eu ma plangeam de constipatie, am citit ceea ce mi-a raspuns acea persoana care nu stia cine a intrebat 
. Acum tot caut si eu, deja am recitit ultimele pagini de vreo 3 ori si nu stiu cui sa ii multumesc pentru sugestia cu iaurtul
. Is blonda, asta ii scuza mea
.
Musette79 spune:
Rianna, nu te descuraja, pliz! Imi pare tare rau ca ai avut asa probleme cu copiii, lasa ca trec si toate si rasare soarele si in ograda ta 
Eu ieri am mancat pe la 4 ultima masa, ca am plecat de acasa si am venit dupa 6 seara, azi dimineata o foame de lup pe mine, simt ca am mai slabit (pe spinare nu mai am sunci aproape deloc). Dar talia...nimic.
Bine ca se poate edita din nou, Madame si-a reintrat in drepturi 
Eu is tare necajita acuma ca fetita are dermatita atopica, i-am dat tratament si i-am luat crema Avene Trixera (o caruta de bani) si ni s-a inrosit toata fata (si eu am incercat-o si m-o usturat). E o vreme ciudata de numa, acuma e soare si senin, peste 10 minute bate vantul si ninge
. Nici nu as iesi pe vreme din asta.
Va pupicesc, sus cu moralul, jos cu colacii (stiti voi
)
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
neliaCris spune:
vad ca mai nou cam fiecrae are perte numai de lucruri rele.rianastef cu bebeii bolnaviori,musett cu fetitza..si eu cu contrdictii puternice cu sotul...ieri am mancat ciocolata pana mi-a venit sa vomit....nu am mai tinut nici un regim...nu mai am pofta de nimic...as vrea sa ma descarc la voi dar si asa aveti voi destule pe cap

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
_giulianna_ spune:
Buna!
Data nasterii 16.06.1980
Dupa ce atata timp am tinut "ca la carte" ieri m-am porcit. N-am avut gaze toata ziua iar cand a venit sotul acasa am plecat la Mc'Donalds. Si...macel am facut, mi-am luat si eu de toate, de parca nu puteam sa-mi iau numai o salata. Ehhh...da-mi Doamne mintea cea de pe urma 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

sau am gresit eu ceva??