Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nicole, chiar atat de mult ai dat jos? aproape 15 kg?? sau am gresit eu ceva??

Restul fetelor, uitati-va si voi pe tabel si spuneti-mi ce am gresit, ca mi-e destul de greu sa iau in considerare 2 saptamani de updateuri si sa nu fac vreo greseala . Cam putine la raport saptamana asta, apropo!! Daca nu-s eu aici sa va trag in fata nu mai veniti singurele?

mare de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare!

Vin si eu cu raportul de vineri (m-am cantarit si masurat atunci, dar vineri n-am avut vreme de nimic, iar in weekend nu am avut net).

65,2kg
Bust 94; Talie 77; Sold 98

Vineri am ajuns seara la 7 acasa, nemancata, i-am facut la sot orez cu pangasius si am mancat si eu o felie de pangasius sa pot dormi de foame.

Sambata dimineata am mancat cat un taur, dar iar am plecat de acasa si am ajuns la 8 seara, salut, n-am mai mancat. Duminica aveam 64,6 dar sa vad cu cat raman sapt asta.

Stiu ca am mancat haotic si cum nu trebuia, n-am avut ce face, ca de fiecare data am zis ca mergem 2-3 ore la casa (ne mutam) si stateam 7.

Spor la slabit gagici, mie mi-s buni blugii de dinainte de sarcina (inca mai largi ca atunci ) It's working!!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Fetelor, ce parere aveti despre ideea ca daca timp de 4 saptamani cineva nu mai da niciun fel de raport, sa o scoatem din lista?

Am uitat... Giulianna, si bine ai venit alaturi de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

sunt de acord.
A sa poate le determinam sa vina cel putin la raport si cu unele noutati despre felurile de mancare facute,mici trucuri,incercari si esuari sau reusite..
madamme,la mine ai gresit....eu de dimineatza am avut 58,8 deci tre sa imi dai o floare ca de nu ma fac de rusine...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Nelia, azi sau vineri-sambata? Ca eu ti-am trecut greutatea pe care o aveai cand ai dat raportul ... si stii bine ca se modifica doar o data pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

da.ai dreptate...eu am crezut ca daca ai facut azi lista si ai lipsit un pic o sa ni le mai ceri o data si am dat si eu raportul de azi...dar totusi meritam o floare...of..ce rau ma simt...900 de grame nu sunt 1 kg asa-i?dar sa stii ca meritam...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

MadameB, eu zic ca e buna ideea cu eliminarea celor care absenteaza prea mult.Ma gandesc ca ar trebui sa anunte fiecare daca are de gand sa nu mai dea p-aci cu saptamanile.Adica asa cum stim ca Musette e prinsa cu mutatul si s-ar putea sa mai salte raportul, ca Nelia o sa plece si ne va spune ea daca poate sa dea raportul din tara sau nu....asa poate intra fiecare sa lase cate o vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io stationez: la 54.5kile. De fapt am dat raportul joi, ca m-am pacalit ca o fraiera ca credeam ca e vineri.

deci da, asta cu eliminarea dupa 3-4 sapt, zic ca e ok, sa nu ramana lista incarcata cu ???

si mai propun ceva. Madam, sa fac un cont nou, comun, cu care sa ne putem loga fie io, fie tu, fie cine mai vrea, sa acutalizeze. Ca si tu ai nevoie de timp, da?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Neli, regula e regula.. dar poate asa te ambitionezi sa dai si suta aia jos sa primesti floricica bine-meritata!

Cleo, e o idee foarte buna, aia cu idul comun, sa nu mai depindeti doar de mine sa reactualizez lucrurile pe aici... pentru ca daca o sa mai am o saptamana ca asta care a trecut, o sa mor . Eu am incercat sa fac un alt id pentru topicul unde mai dau de la "prieteni adevarati" dar nu a mers, nu stiu de ce . Incearca tu, poate tie iti iese.

Pana acum toate parerile - putine, ce-i drept - au aratat spre scoaterea din lista a celor care nu mai dau pe aici timp de cel putin 4 saptamani. Mai astept pareri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

iertare iertare iertare!!!! mi-e rusine sa spun dar nu reusesc sa cobor sub 80kg. Am 80.5kg dar nici nu am fost prea cuminte. Azi am scos-o pe mama din spital si m-a ambitionat. E mai gladiola decat mine cu un kg desi cand s-a internat avea 86kg. Sper sa-mi revin!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput