Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 16
Ela_silvia spune:
Ieri a fost echinoctiul iar de astazi a inceput oficial primavara!!Deci nu mai avem nici o scuza, am scapat de 8 martie, babe si mosi
si de acum trebuie sa adunam cat mai multe floricele ![]()
Addicted, cred ca eu voi fi cea care va stinge lumina pe toppicul asta
caci daca nu ma insel sunt ultima care inca nu si-a luat nici o floare......de atata timp....
Si eu sunt adepta fructului, dimineata devreme pe burta goala.Abia apoi, dupa 30-45 min, imi beau cafeaua si eventual putin lapte.Am citit eu undeva ca fructul trebuie consumat mereu inaintea meselor, cu aprox 1 ora.Caci trebuie sa-i dam timp sa se digere singur.Daca intra in procesul de digestie alaturi de alte alimente (asa cum se intampla cand mancam fructe dupa masa), incepe sa fermenteze si devenind zahar face mai mult rau decat bine!
Cat despre MadameBovary, cred ca nu putem decat sa ne bucuram pentru ea ca si-a atins targetul (sau e pe aproape!), sa luam exemplu si sa-i multumim pentru actualizarea datelor
.Totusi eu sper sa nu ne paraseasca.
MsLara spune:
Eu am azi 46 kg din nou. Se vede ca ieri ultima masa a fost la ora 15.00
Felicitari mi_bebelina!
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
neliaCris spune:
eu o astept pe madamme...unde esti?nu de alta dar sa imi dea floricica...
ati vazut ca v-am intrebat ceva...NU mi-ati raspuns...relelor...
ela...nici eu 2 sapt nu am slabit mare lucru...cre dca pana sa obi corpul cu schimbarile...mai asteapta un pic langa noi
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Addicted spune:
Ce se intampla, s-a facut vremea frumoasa si a iesit lumea la plimbare, nu mai intra sa dea raportul?
Madame sper ca esti ok, ca ma ingrijorezi, serios.
Haideti, mai, fetelor!
nelia tu de Madame intrebai cumva? Daca nu intra, o sa modific eu tabelul diseara.
Eu m-am dat in stamba la sala, am facut greutati pentru toti muschii posibili si acum nu mai pot sa ma misc deloc, bine ca pot sa imi misc degetele sa tastez
Apropo de asta, am vazut un tip care avea bicepsii cat casa, vorbea la telefon si tinea telefonul la cativa centrimetri de ureche, pentru ca nu putea din cauza muschilor ![]()
Va pup si hai, pe ultima suta de metri, veniti sa dati raportul!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
MadameBovary spune:
Iubitele mele, n-am disparut, nu renunt la voi, mi-am atins targetul doar partial!! Doar ca am avut o saptamana infioratoare si n-am mai avut timp de forum. O sa facem probabil liste intermediare si asta o sa fie... daca marele juriu a luat marea hotarare

va pup si promit sa va citesc un picut mai incolo si sa vad ce fac cu lista, ca trebuie puse si datele de saptamana trecuta! offfff, offff!! ![]()
mare de tot!
neliaCris spune:
bine ai revenit madame...
azi de dimi am avut 58,9....de ieri am pierdut 300 de grame...sincer sa nu va mire ca eu slabesc intr-una dar si tin cura de la mancat...mananc fr putin...si neindicat....dar rezist...cand am fost gravi nu am papat mai nimic 3 luni si nu am patit nimic..acum tot mai pap ceva...carnitza...acum am lins ceva inghetata...apa plata cu lamaie,iaurturi multe....spanac cu ou...deci nu tin chiar greva foamei...eu am un tel...luna viitoare plec in ro in vacanta si vreau sa arat bine....sa ajung la 55 de kg...apoi vreau sa pap ceva sa ma mentin si iar dieta pana la 53 sau 52....e cam drastica a mea....sa nu faceti ca mine...dar eu ma grabesc....sper sa nu gresesc...va pup..
de la 61 de kg am ajuns la 58,9...si se mai duc...
Ela_silvia spune:
Abia m-am intors de la un gratar cu mititei si cabanos, udati cu un vin rosu romanesc
iar ca desert cuibi de viespi
De mult n-am mai mancat asa.....nu mult ...ca am fost cumpatata dar cu pofta!! Imi era si dor de ceva de la noi de acasa! Apoi am iesit la o miscare...o zi perfecta!
MadameB, imi pare bine sa te revad si poate ne lamuresti si pe noi care-i treaba cu juriul si hotararea?! Tot despre editare e vorba?
Nelia, eu zic ca 3 kg se pot da jos pana pleci, depinde acum si cand pleci luna viitoare si sper sa nu ai perioada de stagnare!De cand nu ai mai fost in ro? Si cand te intorci? Sunt curioasa cum o sa-ti para!
Si eu voi fi in ro la sf lunii mai si tot asa, targetul e foarte ambitios dar na, acum sa vedem!
xerxe2005 spune:
Multumesc mult pentru urari!
Eu am sarbatorit incepand de joi tot weekendul, ca si stoul si-a serbat ziua sambata.
Asa ca spun cu umilinta ca am 84.5 kg, adica stagnez. Dar e bine, ca am dat iama in bunatati. Nu de alta, dar am facut un tort de ciocolata care, nesimtitul a iesit bestial, mai bun ca niciodata....si nu m-am putut eschiva...
Felicitari fetelor care au reusit sa dea ceva jos saptamana asta!
Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
neliaCris spune:
ela eu plec pe 11 aprilie...deci sunt mai putin de trei saptamani..eu incerc sa dau jos 1 kg pe saptamana...deci...nu am mai fost in tara de anul trecut cand am nascut...si nici nu mie dor...sincer...dar avem ceva planuri de o casutza mica si tre sa incepem cumva altfel....si v-am spus ca vreau sa fac si un tratament de remodelare cu eximia sau unul fr bun la sibiu cu cellu nu stiu cum ca doar ce am citit si deja ma vedeam fara burta...am uitata..apoi pun ceva poze sa vedeti si voi si sa sperati la mai bine...asta daca voi reusii,si eu sper...
mai am zile cand stagnez de exemplu ieri can am avut tot 58,9 azi vad ca am dat jos 100 de grame...mai putin ca alta data...sper sa nu se opreasca aici cu slabitul...sa nu se obisnuiasca corpul cu putina mancare si sa nu mai slabesc....daca e asa ar trebui sa fac mai multa miscare si e cam greu ,ma dor oasele
.pupici,reactualizeaza cineva lista?parca spunea ca ne ajuta o mamica dar am uitat....va rugam...
MadameBovary spune:
Hai ca ma apuc acum sa mesteresc la lista, sa introduc modificarile pe ultimele 2 saptamani!
Ela, da, la modificare/editare ma refer